АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Спинки, много са готини. Големи сладури.

# 616
  • у дома
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=79136;page=3;#paging
да видим дали се справих или пак ще искам помощ от приятел  Praynig

http://avgustinki.snimka.bg/animals/domashni-lyubimci.79136.19663753 от тук  Heart Eyes  първо трябва да излезнеш от профила, след това да влезнеш в албума и тогава да копираш линк  Hug

# 617
Спинки, скапа ми се телефона и пак си загубих сума ти контакти, вкл. твоя телефон! Моля те звънни ми, дано да сте още наблизо!

# 618
  • гр.София
 Спинки,чудесни сте!!  Заплюх си снимка 62- ти и трите деца.

Пух, край, вече и С. иска куче Joy  Много е сладък и..едър.

# 619
Спинки големи сладури са и тримата. Да са ти живи и здрави. Hug

Pouh много е хубаво кучето.

Аз днес не съм във форма. Май направих бъбречна криза и едва си стоях на краката. След една инжекция болкоуспокояващи съм малко по-добре, но се наложи да си тръгна по-рано от работа. Ще трябва да намеря време другата седмица да ида на лекар за потвърждение на диагнозата.

# 620
Привет и от мен Hug Не съм писала, но ви чета редовно Peace Ние след седмицата на море, сега сме вече от седмица на Велинград. Това все едно не е града, който познавам от дете. Толкова пуст и празен през лятото не е бил. Но пък е чудесно за разходки, а липите как ухаят само... Всеки ден сме на басейн, където също е почти празно. За сметка на това пък водата е чиста  Peace
Докарахме си три колелета и се придвижваме с тях през деня. Голям кеф е - няма коли по тротоарите, никой не бибитка. Днес даже с колелото ходих на фризьор, вече съм постригана и боядисана Simple Smile

Честито на всички рожденици  bouquet
Спинки, много са пораснали малките юнаци Simple Smile
Яна, добре дошла Hug Идеите ти са много интересни, но аз лично нямам много време и въображение, за да ги използвам. Деница е от сравнително разбраните деца. Обикновено се разбираме какво да й купим, не че не иска, но поне не се тръшка. Желанията й за РД са главно от рекламите, но най-вероятно ще ги разпределя между поканените. Ние ще й сменим столчето за кола, защото още кара с малкото и вече не го иска.
Спирам за сега, че има и други желаещи за компютъра. Хубава вечер на всички.

# 621
  • София
Спинки, напълни ми очите и душата с тези снимки! Пу-пу, страхотни сладури са ти синовете!  Hug Сигурна съм, че не ти е лесно, но съм сигурна и че си много щастлива  Hug Heart Eyes
И Карлос е много хубав  Hug
Кайли, дано не се повтаря  Praynig Баща ми скоро изкара една такава криза май, но се е запънал и не иска да ходи на д-р да види какво е.  Confused

# 622
Spinki, наистина са ти разкошни момчетата и много усмихнати. Hug

Pouh, мойта мама имаше рд. Wink А Карлос наистина е доста големичък, но е много хубаво куче. Представям си каква картинка са с Миташки. Laughing

Kaili, дано да не е нещо сериозно. Аз скоро имах болки в жлъчката и обяснявах на мъжа ми, че са много по-болезнени за мен от контракциите при раждане. Ужасно беше... Confused

Днес сме на рд на едно любимо приятелче и вчера взехме Гого....ейййй, ама много ми е хубаво като си е тук. Бях и на Доплер и лекарката беше категорична, че ще пренося, а аз така се надявах да е по-скоро, защото вече не издържам на китовските си размери в тази жега.

# 623
  • София

Кажи, моля те, къде са тези динозаври. Марти се е побъркал на тази тема и ще му е много интересно да го заведа.  Hug А сладурите колко много са пораснали, а баткото, истински красавец , да са ти живи и здрави.

Кали, стискам палци  Hug

За кучето няма да коментирам, много ми се иска и на мен, но само да живея в къща. Марти е подредил домашните любимци по реда на взимане вкъщи: рибки, куче и морско свинче  Crazy

# 624
  • София

Кажи, моля те, къде са тези динозаври.
elen@,не съм Спинки,но да кажа-това е изложба в морската градина във Варна.Макети на динозаври в естествени размери.Доколкото знам,ще остане там цяло лято. Peace
Спинки,страхотни са ти сладурите и все ли са така засмяни?Изглеждате страхотно заедно.Да са ти живи и здрави Hug
Pouh ,а Карлос е бонбон Heart Eyes Напоследък и мен ме е налегнал мерак за куче или друга животинка,но мъж ми не му се ще,а децата и те не са много настоятелни и май няма да ме огрее скоро Rolling Eyes Сигурно е за мое добро,но все пак
.
Моите диванета заминаха днес на море с баба си и дядо си и хем ми е добре хем ми е шуто като не са около мен,хем и нашите ги мисля,като си знам стоката Mr. Green .Ние разчистваме дежурства за да може да им отидем на гости за РД на Росенчо да ги изненадаме(дано те предварително не ни изненадат с нещо Praynig )
Иначе желанията за РД и на двамата са от рекламите.То не са Аквадудъли,Фрутфактори,летящи чинии и все за около 50лв бройката ooooh! та ще обикаляме да избираме.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 14:38 от liani

# 625
  • варненка от София
Спинки, чудесни снимки и аз да кажа и виждам, че сте били във Варна, пък не си свирнала на всеуслушание. Едно, че си имаме наборчета и второ обща гобленарска страст, та все ще има за какво да си бърборкаме. Получаваш мъмрене, сладващия път да се обадиш Heart Eyes

Ели, не съм Спинки ама да кажа. Това са динозаври в Морската градина във Варна. Честно казано останал тотално разочарована от тях. Не стига, че са 5 динозавъра на кръст, ами входа за посещение е 10 лева, че и за децата от 3 нагоре искат пари, експозицията е руска. Водихме там Стефи и тя влезе само с татко си. Има и терариум и изложба на кактуси, ама много постничко, а пък цените на входовете едни.....

Ние днес ходихме на плаж с кифлетата и беше голям кеф. Само малко ми се помрачи настроението след скандал с една рускиня, която твърдеше, че улицата била частна собственост и там не можело да се паркира пред хотела й. Направо не знам как се стърпях да не я фрасна. Хех, тя била вкарвала пари в България, а ние тук сме си живеели безплатно и трябвало руски всички да научим, щото й казах, че като научи добре български ще контактувам с нея. Ама направо хиляди дяволи ми изкара тая тьотя.

Кайли, дано се оправиш бързо. Брат ми е с такава криза и ходи да му го разбиват камъка с лазер, ама не се смъква пущинака и искат да го оперират...

Анди, душко, време ти е. Аз и двете тръцки ги пръкнах в 37-ма седмица и видя ли някой в тая седмица си мисля, че е време за раждане. Тежи тумбата вече сигурно, ама ако не му е времето още да не бърза.

Така, жалвах ви се и ще ида да полегна, че плажът мори.

# 626
  • София
И аз щях да питам вчера за динозаврите, пък забравих.  Crazy
Анди, пак ще е августинче значи  Simple Smile Аз пък те чаках всеки момент, като писа, че си лежала преди в б-ца  Crazy Когато и да е - леко раждане!  Hug Heart Eyes
Искам и аз плаж, пък рускините ще ги преживея  Mr. Green Wink Hug
А Ивчо как ме разсмя вчера - ще ни снима, но държи фотоапарата на неговата височина и съответно ни вижда шкембетата, при което се ядосва и казва - "ама хайде, покажете си главите"  Mr. Green Mr. Green Laughing

# 627
А Ивчо как ме разсмя вчера - ще ни снима, но държи фотоапарата на неговата височина и съответно ни вижда шкембетата, при което се ядосва и казва - "ама хайде, покажете си главите"  Mr. Green Mr. Green Laughing
Ми, така де, къде сте ги скрили тези глави Laughing
Ние днес направихме много приятна, но уморителна разходка. Сестра ми се обади сутринта и водихме децата на яз.Белмекен. По пътя спирахме да си берем горски ягоди, имаше доволно количество. На връщане, се оказа, че те ще ходят на един курбан на Юндола, та и ние ходихме. Там си купихме боровинки, че по пътя нямаше, още им е рано. Децата пък яздиха коне, а ние ядохме агне на чеверме  Wink Беше много хубаво, Деница даже плака за коня и ни накара да обещаем, че в София ще й купим "бял, ама истински кон, само за мен" Crazy Сега са легнали да почиват с брат й, дано и да поспят малко. Аз не мога да спя следобяд, но полежах половин час.

Кайли, дано бързо ти мине Hug Имала съм няколко пъти кризи, но без лекарства не съм минавала.
Малко снимки и от нас, повече има във ФБ 

http://avgustinki.snimka.bg/children/lyato-2010.516160.19677749

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 00:05 от albena_vlady

# 628
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря на всички за милите думи за моите мишлета. Като се върна една година назад о со спомня колко трудна бременост изкарах и как се молех за тях, пък сега вече поотраснаха. Наистина купонът е голям.

Елен, динозаврите са във Варна и не си заслужават толкова гледането, особено при тези цени. Аз също не влязох вътре, а мъжете стояха 15-20 минути. Време, колкото да се снимат пред всеки динозавър и да разгледат. Според мъжа ми макетите не са добре направени, но пък децата са във възторг. Отделно те са изложени под някаквъ навес и си все едно в парник. Мъжът ми излезе целия вода.
Вчера се видяхме с нашата кръстниа, която живее в Калгари и тя като разказа на Ивчо, че в съседство имало някакъв град на динозаврите и как било направено и т.н., детето се побърка да пита кога ще ходим в Канада. Wink Няма лошо, ама билета и струвал 2000-2500 долара.
В този ред на мисли къде изчезна Марго?

Марулке нашето ходене до Варна, винаги е свързано с повод. Тогава водихме Ивчо до една лаборатория за изследвания. Другият път ще помисля предварително как да го направим, пък може и да стане. Simple Smile

Яна, отложихме лагера с 1 седмица, така че ще сме там от 25.07.Ще ти звънна.

# 629
  • София
добро утро и от мен

Спинки много са сладки дечицата и направо ти се възхищавам как успяваш. Да ти са живи и здрави и все така усмихнати

Анди стискам палци – то аз не съм ги пуснала, нали обещах, да не преносиш, а да си родиш съвсем нормално навреме  Hug . И на мен моята докторка ми беше казала на последния преглед, че скоро няма да родя, а пък той взе, че се появи 4 дни по-късно. Все още природата има превес  Laughing  над докторите в повечето случаи....

Яна между другото нашето куче вие е градски - роден и израсъл е в Банско, но не сме ходили дотам, а хората имат жилище и в София, но гледат таткото на хижа Дамяница, а майката е куче планински спасител, нищо че е голдън, пак в Пирин.

Блан - вие поне живеете в къща, там се гледа по-лесно,  така че С. може пък да се уреди  Wink

Кайли дано се оправиш бързо
Албенче почивката ви звучи многоооо приятно.

Марулка добре, че не си и останала длъжна на рускинята, ей как ме дразнят точно такива....

Общи условия

Активация на акаунт