АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Пух, МарулкаHug

albena_vlady, както не веднъж съм казвала....много са ти красива децата! А Деничка си изглежда като истинска девойка вече!

Гого днес пак отива на вилата....много ми е хубаво като си е тук, ама става малко маймунска любов...там му е по-добре, не е толкова горещо, а и цял ден дивее с братовчедка си на двора.

# 631

Момичета почерпете се!
Днес моето момиче става на 4-ри!
Пожелавам си да е жива и здрава и Бог да я пази!
[/b]

# 632
  • София
Валка, честит празник мила! Много да е здрава Али, да е усмихнато, будно и весело дете!   bouquet

# 633
  • София
Да е жива и здрава малката Али, да расте здраво и умно дете и много да радва мама и тати!  bouquet Hug

# 634
  • София
Честит рожден ден на малката Али   bouquet Да е жива и здрава и мноооогооо щастлива
Честит празник Валка   bouquet

# 635
  Да ми е жива и здрава малката ми пораснала Али!Много усмихнат ден и пожелавам!
      Мацка нацелувай я от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Честит Рожден Ден на Али!!!
Обичам ви и двете, много!!!

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 09:12 от Маргало

# 637
# 638
ЧРД на Али! newsm59
Весел празник! Hug

# 639
  • София

Честит Рожден Ден на прекрасната Ая! Да е жива и здрава, все така чаровна, слънчева и много щастлива!!! Вал, честит празник, миличка!   bouquet Hug Heart Eyes
Милена, честит рожден ден и на теб! От всички хубави неща - по много!   Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 10:20 от Elwing

# 640
Поздрави за чаровните рожденички - малката Али и малко по-голямата Миленка  bouquet

# 641
Честит рожден ден на феята Александра! Много весели игри и забави до зори!

Честит празник на Валката!

Миленка, весел празник! Много обич и щастие!

Много ми е драго  да се видим /макар виртуално/
Децата растат и палавеят. Даниел отвреме навреме ходи на градина. Наскоро-миналият месец посетихме всички баби и много ги ощастливихме, а и на нас ни беше добре. Много е съобразителен и му играе въображението.
Павел вече се пуска до прави сам крачки, но в един момент залита или прави пълен оборот около мен. От вчера пълзи много смешно, пие  със сламка-видя от брат си. Много ме търси, ще видим как ще е без мен, че скоро работата ме зове, освен ако шефа няма нещо друго впредвид.

Спинки, много са сладки Дамян и Боян, а това сладичко дете вдясно се хили повече, а бати гушка ли ги? Как успяваш? А при баба е най-хубаво.
Присъединявам се за за динозаврите и Дани е луд по тях, има една камара играчки, филми, само тях рисува, реже с ножичка и оцветява. Дано успеем да стигнем до Варна, макар, че към Бургас мислехме да ходим
Анди, мила, то не останало, късмет и леко да е!
Елфче, как се размях с тоя ивчо, ми покажете си главите, ха-ха, сладурко
Лека нощ и сладки сънища

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 23:38 от pepejeans

# 642
Честит рожден ден на чаровната Ая. (на патерица) Много здраве и усмивки.ю!  bouquet Hug
Миленка, честит рожден ден и на теб! (отново на патерица) Много здраве, любов и сбъднати мечти!  bouquet Hug

# 643
Еха момичета, колко се радвам да ви видя!
Анди, Нана, val_stef, vst_80, Бубче, Велмар   bouquet  bouquet Разбира се   bouquet и за всички други, които просто ранният час не ми позволява да цитирам. Чета ви от време на време тук и много се радвам, някой се множите, други много се веселите, мен ме удря на рима, че до сега четох една любовна лирика.. цяла нощ не съм спала.

Гледам, че обсъждате подаръците и покупките. Подаръци при нас се купуват всеки месец задължително, книжки не отказвам никога, на празник на друго детенце винаги взимам и за нея. Иначе дребни покупки- всяка вечер в парка- вода, солети, желирани бонбони,сладолед, батут, въртележка. Това е минимума, но е задължителен. Всяка вечер, когато не вали и сме в парка олеквам с поне 10лв за глупости, та се надявам да изкараме лятото по- бързо и обратно в клубче, че там минаваме само със солети и сокче.
По повод рожденият ден- подарък нямам никаква идея. Ама грам, има колело, скутер, ролери кара...за играчки вече наистина нямам място, онзи ден намерих Блум  в хладилника!!! Мисля си да й купя някаква евтиния и да вкарам сума в застраховка за нея, от тези дето вкарваш пари и след 15 год можеш да ги теглиш. Освен това- бабите и дядовците са за подаръците, ние сме да мислим в перспектива Simple Smile И аз имам проблем с мястото- клубче не е опция. При наличие на нейно си - тотално й е втръснало. Дума не дава да се обели. Искала да празнува в градината. Обяснявам й че на 23 август градината не работи- "аз ще чакам отпред, леля Надя (охраната) ще отвори". Та сега трябва да измисля нещо наистина оригинално. Бтв,vst_80, идеята с Витоша ми хареса много, играчки имаме бол, но ми е чудно къде точно намерихте беседка, как мина цялата организация, гостите как се ориентираха до там?
Ох, момичета, радвам се да ви видя отново- четях пък все не се намествах да пиша.
Бубче, писах ти във Фейса веднъж- ни ми отвърна , като си пусна Laura Pausini винаги се сещам за теб Simple Smile Как сте с Ина, а gecumka как е?

# 644
Честит рижден ден на Али! Пожелавам й много щастливо детство, изпълнено с безброй приятни емоции!

Уфф, и аз само ви чета, че в тая жега много ме мързи да пиша.

Ние си направихме едно кратко моренце като тренинг за по-дългото през август. Тръгнахме в 5 сутринта без никаква идея къде точно ще почиваме. Минавайки покрай Созопол, решихме, че ще е там. Изкарахме си страхотно. Като едни много "отговорни" родители отивахме на плажа към 11ч. и се прибирахме оттам чак в 19ч. Децата спяха под чадъра, а през останалото време се къпеха в морето. На малкия водата му хареса страшно много. Имаше едно десетмесечно руско плувкинче - очите ми останаха в това момиченце. Майката и нейна приятелка заставаха на 5 метра една от друга и си го подаваха една на друга. Детето плуваше под водата, при това много бързо. След това майката го слагаше на гърба си и се потапяше с него под водата за 10-15 секунди. Върнахме се в неделя и аз още не мога да свикна с тукашната обстановка. Нямам търпение за края на август...

По въпроса за подаръчетата - това, което никога не отказвам, са книжките и занимателните игри (като отливане на формички, неща за моделиране и т.н.). На рожден ден винаги купувам нещо дребно и за нея. Без повод гледам да не прекалявам с играчките. Заринали сме се с такива. Аз не подбирам много много. Вкъщи има такива както от 100лв., така и такива от левче. Уча я, че трябва сама да носи отговорност за вещите си и често, когато изгуби някоя играчка из апартамента, аз не й помагам, а я оставям сама да я намери. Уча я да се грижи за книжките си и винаги да ги подрежда. Тя си ги обича много, обича да четеме и да обсъждаме написаното. Само че с играчките си никак не се заиграва. Интересът й е докато не ги извади от кашоните и е дотам... Предполагам, че й е скучно през деня. Чудя се с какво да я разнообразявам, но идеите ми бъро се изчерпват...

Много съм благодарна на Янаст, че спомена за този сайт (Крокотак). Пълен е с неща за занимавка.

Нана
, как е мъжът ти? Наред ли е всичко?

Общи условия

Активация на акаунт