АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро на всички.

Поли, засега е добре. Пие си лекарствата. Но му е нужна и на него почивка. Беше на още 1 тон изследвания. И така. Бутаме.

# 646
Здравейте  Hug
Много  Hug Hug Hug Hug за Миленка и Али  Laughing
Мотивация, радвам се, че се разписа. Ще се опитам накратко да разкажа за Витоша, ако има нещо пиши и на лс  Peace Не е сложно, просто е по-трудоемко  Laughing Мястото на което бяхме се намира точно над Тихия кът, но сега ми убягна името  Embarassed Там има малко гьолче и около него две хубави полянки с беседки и масички с пейки. Мъжът ми отиде сутринта с брат ми и качиха всички съоръжения за игра, заеха едната полянка, на която има една беседка и две три масички с пейки. Брат ми остана да надува играчките  Laughing а ние се качихме на втория курс заедно с нещата за хапване. Гостите се ориентираха лесно - някои от тях бяха ходили на същото място, а на някои давахме и упътвания по тел. Но местенцето е лесно откриваемо така че няма проблеми. Има си и малък паркинг за колите  Peace Тези дни бяхме пак там и сега предприемчиви хора са турнали една сергийка на бариерата с кебачета, царевичка, безалкохолни и бира, кафе...та може и да не носите нищо предварително  Mr. Green Най-трудно ни беше за тортата - никоя фирма не искаше да се качи до там, въпреки заплащането на транспорта - предлагаха ни да я закарат до някъде и да се чакаме, което също беше вариант, но наши близки приятели предложиха да дойдат по-късно и решиха проблема. Хапките си ги направих предишната вечер, барбекюто се направи на място, масички и пейки си имаше, купихме от тези найлоновите покривки за рд, украса, пластмасови чашки и чинийки, повечко торбички за боклук /наложи се да позачистим полянката и сутринта  Twisted Evil/ и така...Определено беше хубаво, не сме се ограничавали с бройката на поканените /място имаше колкото искаш  Laughing/, хапване имаше на корем и децата бяха много щастливи. Заслужава си усилията  Peace

# 647
  • гр.София
 Imam problem s komp.
 Sas zakasnenie , no s liubov
 Za Ali

Za Milena  

# 648
  • София
ВСТ по описанието ми се струва, че мястото, за което говориш е Дендрариума - прекрасно място  Peace

# 649
  • София
И аз за него се сетих - страхотно е там  Peace

# 650
Благодаря ви мацки!!! ОБИЧКАМ ВИ!!!  love001  love001  love001

# 651
Елфче, Пух, точно там  Laughing Peace На отбиvката за полянката имаше табелка с име, което се опитаvах да се сетя, ама няма да стане - имам много краткотрайна памет  Embarassed
/изчезна ми някъде моята букvичка  Thinking /

# 652
Привет.
Нямам търпение утре да си гушна детето. Почна много да ми липсва постоянното му бърборене.
А с какво голямо нетърпение само чакам отпуската и морето, не е истина. Определено имам нужда да отдъхна.

# 653
  • София
Привет.
Нямам търпение утре да си гушна детето. Почна много да ми липсва постоянното му бърборене.
А с какво голямо нетърпение само чакам отпуската и морето, не е истина. Определено имам нужда да отдъхна.
Мога да кажа абсолютно същото Яна е втора седмица на Кнежа с баба и дядо и вече много ми липсва, а на новата работа има много работа и не съм влизала тук от 2 месеца сигурно, от както започнах там.То и преди не бях редовна ама сега съвсем се окалпазаних.
Ванче много ме развесели в поста си Simple Smile Колко много рожденни дни съм изпуснала.... Много искрени пожелания на всички пораснали деца, да са здрави, да играят и пакостят на воля. Heart Eyes

# 654
  • София
Нори, точно днес те видях в Скайпа и се чудех какво ли правиш  Simple Smile
Радвам се да видя и други стари "муцуни"  Simple Smile
Аз да ви питам нещо, че вече не знам какво да мисля - днес ми върнаха картата, която откраднаха, заедно с цялата ми чанта преди 3г  Shocked  newsm78 Звънна се на вратата и една почти клошарка пита за Ани. С целия си акъл казах, че съм аз и тя ми връчи калъфчето за лични документи с цялото съдържание - визитки, кредитна и дебитна карти (блокирани отдавна), разни бележки, картички, снимки, даже и СИМ карта Прима. Веднага почнах да измислям разни сценарии как проверяват дали още живея там и понеже и ключовете ми бяха в чантата - ще правят опит за обир. Не можах и да реагирам адекватно, чудех се дали е редно да я черпя нещо, ако ще ме обира  Mr. Green И всъщност как изобщо ги е намерила сега  Thinking Тя каза, че са били в една кофа недалеч от нас, в която търсела хляб за кучетата. Но първо бяха чисти, второ - за 3г е изпразвана хиляди пъти.  newsm78 Сега съм на тръни. И ми е гузно, че поне заради върнатите емоционално значими неща не й благодарих подобаващо.  Blush

# 655
  • София
И от нас добро утро Mr. Green
Честити рожденници и пораснали дечица  bouquet
Ние вчера почнахме пазара за рожденния ден от Джъмбо, накупихме страхотни украси и забавления и то за учудващо малко пари Party Сега остава почерпката и, Блуууууууууу, тортата Heart Eyes
И подаръците естествено.
Елфче, щом преди 3 години са ти откраднали чантата с ключове и всякакви документи, не сменихте ли ключалките още тогава? Ако не сте го направете сега Peace

# 656
Елфче, не знам какво да ти кажа... Предполагам, че сте сменили ключалките още тогава. Невъзможно е нещата ти да са стояли в кофата толкова време. Не вярвам и това да е жената, която ги е откраднала. Надали би посмяла. Но пък е възможно човекът, който да ги е откраднал, да е решил да се оттърве от тях. Обаче другото странно е, че жената казва, че ги е намерила до вас (голямо съвпадение). Ако пък, наистина е просто съвпадение, то това би означавало, че и крадецът живее в района newsm78 Мъжът ти какво мисли по въпроса? Ти разбрала ли си, когато са ти откраднали вещите, видя ли кой го е направил?

Аз най-накрая успях да се справя със слушането на радио Енерджи онлайн - много съм доволна.

Довечера сме на рожден ден на дъщерята на кумовете ни. Голям проблем имах с избора на подарък, но най-накрая се спрях на една семейна игра. Дано на детето да му хареса. После ще им гостуваме и явно ще да е тежка вечерта. Събота и неделя пък сме на вилата на нашите приятели, с които събереме ли се, не можем да не се понапием. Но пък там е рай - голям равен зелен двор, с голям надуваем басейн (достатъчно голям и за нас големите), зеленчукова градинка, река наблизо... Толкова ме е яд, че си нямаме местенце наблизо сред природата, където да отмаряме през почивните дни...

Вчера с въпросните ни приятели (те са от нашия блок) много сме се смяли на децата. Дъщеря ми и синът им са наборчета. Големи приятели са, но на моменти приличат на семейна двойка и са ни страшно забавни. Вчера изпанаха в спор, след което се заредиха реплики от рода на:

"Вече не те обичам" - той.
"Напротив, обичаш ме" - Елена.
"Не, вече не те обичам" - той.
"Обичаш ме" - тя.
"Не, казах ти" - той.
"Аз пък те обичам" - Елена.
"Я ела да те хвана за дупето" - той.   Shocked Joy

# 657
  • София
Elwing спомням си когато сподели, че са ти откраднали чантата на пазара от детската количка Confused много съмнителна е тази история, дори и за мен , а аз съм много доверчив човек Thinking

Полито   Laughing Пораснаха си децата,а тепърва какво ни чака Laughing

Бубче и аз намирам интересни попадения в този магазин,  Но се очертава рожденния ден на моето лъвче да е на морето, докато си почива с баба и дядо, а аз се потя в прахоляк тук.

Не знам дали ви се похвалих за новата работа... работя като биолог. И съм много доволна, не че е по специалността, защото реално няма много общо, а защото вече бях загубила надежда Embarassed

Поздрави на всички Heart Eyes

# 658
  • София
Нори, точно този случай е, откраднаха ми чантата от количката, Ивчо беше около 6м  Rolling Eyes И аз се чудя какво искаше тази жена и въобще искаше ли нещо освен да ми върне нещата  Rolling Eyes  Част от ключалките са сменени, но все пак имаше ключове от входните врати  Tired За работата писа, браво!  Hug И за това, че се води по специалността  Wink Peace Аз не знам какво ще правя. И в БАН даже няма как да се върна, нищо че ми бяха обещали ако го реша - сега ги карат да взимат всеки месец по няколко дни неплатена отпуска, на фона на огромната заплата  Crazy , сливат институти, въобще... ББ оправи науката.  Crazy
Блу, нали не правеше торти по поръчка? А, а?  Naughty Mr. Green Heart Eyes
Полито,  Laughing
Ивчо пък онзи ден на два пъти ме пита дали е осиновен  Rolling Eyes

# 659
  • София
Смених  се до неузнаваемост  Joy

Началото на Август ще ходим на море и вече започнах обратното броене....

Нещо мислили ли сте за рожден ден или за среща? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт