Поли, засега е добре. Пие си лекарствата. Но му е нужна и на него почивка. Беше на още 1 тон изследвания. И така. Бутаме.

за Миленка и Али
Не е сложно, просто е по-трудоемко
Тези дни бяхме пак там и сега предприемчиви хора са турнали една сергийка на бариерата с кебачета, царевичка, безалкохолни и бира, кафе...та може и да не носите нищо предварително
Колко много рожденни дни съм изпуснала.... Много искрени пожелания на всички пораснали деца, да са здрави, да играят и пакостят на воля.
Звънна се на вратата и една почти клошарка пита за Ани. С целия си акъл казах, че съм аз и тя ми връчи калъфчето за лични документи с цялото съдържание - визитки, кредитна и дебитна карти (блокирани отдавна), разни бележки, картички, снимки, даже и СИМ карта Прима. Веднага почнах да измислям разни сценарии как проверяват дали още живея там и понеже и ключовете ми бяха в чантата - ще правят опит за обир. Не можах и да реагирам адекватно, чудех се дали е редно да я черпя нещо, ако ще ме обира
Тя каза, че са били в една кофа недалеч от нас, в която търсела хляб за кучетата. Но първо бяха чисти, второ - за 3г е изпразвана хиляди пъти.
Сега съм на тръни. И ми е гузно, че поне заради върнатите емоционално значими неща не й благодарих подобаващо. 

Сега остава почерпката и, Блуууууууууу, тортата 
Мъжът ти какво мисли по въпроса? Ти разбрала ли си, когато са ти откраднали вещите, видя ли кой го е направил?

За работата писа, браво!
И за това, че се води по специалността
Аз не знам какво ще правя. И в БАН даже няма как да се върна, нищо че ми бяха обещали ако го реша - сега ги карат да взимат всеки месец по няколко дни неплатена отпуска, на фона на огромната заплата
, сливат институти, въобще... ББ оправи науката.