АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Яна е страхотна!  Heart Eyes
За общ рд не сме говорили нищо  Rolling Eyes , но идеята винаги ми харесва.  Crazy Пък дано и Супер Митко да ни снима, ако може  Blush , ще си платим  Mr. Green
На море и ние уж ще ходим през август, точно след рд на Ивчо.

# 661
  • София
Добро утро.

Няма проблем за Супер Митко, стига на да не е на супер влака по супер линията  Mr. Green за Варна  Joy

Аз поспах днес един час повече, което пак е нещо. Кало от сряда вечер е при мама и сега след като изчистя ще отида да си го взема.
Много работа и вече като старо куче в казармата броя дните до отпуската  Grinning

# 662
  • София
Къде сте всички?  Rolling Eyes
Вст, ще подхвана старата песен на нов глас, но все не мога да свикна с положителния отговор - наистина ли ти харесва това време?  Rolling Eyes  Crazy Simple Smile

# 663
Елфче, питай ме мен за времето? Mr. Green Направо ми идва да се пъхна във фризера...... #Crazy За портфейла наистина е много странна историята... newsm78

За общ РД е добра идеята, но според мен напълно неизпълнима. Confused

Мотивация, мноооогоооо ме радва присъствието ти...дано да е честичко! Hug

Нори, честита нова работа! Hug

# 664
Аз съм при Тони. Simple Smile И съм много щастлива. Незнам утре как ще си тръгнем без рев от негова страна. Иначе си прекарва страхотно лятото. И вече броя дните до отпуската за да си го взема при нас.

Нана от кога сте на море? И къде?
Elwing а шие къде ще ходите?

# 665
  • София
Анди, съчувствам ти  Hug С Алекс ми беше много по-леко накрая, нищо, че обличах 100 ката дрехи  Crazy
А за общия рд - така е, несериозни сме вече.  Rolling Eyes
Кайли, браво!  Hug За морето - евентуално на Лозенец. Не го харесвам много, но...

# 666
  • София
Кайли, от 9-ти август. На 8-ми ще сме в Пловдив, за да спим там и на 9-ти ще продължим към Албена.

# 667
  • гр.Добрич
Ние утре днес тръгваме за Разлог за 1 седмица. Морето ни е до г..., но сме сложни за там.

Тази вечер се опитахме с Айла да направим среща на Добричка територия, но с деца...... Така или иначе беше ми много приятно да я видя. Побъбрихме си набързичко.

# 668
Елфче  Joy дано малко да те е разхладил дъждецът  Laughing А иначе отг. си е пак такъв - екстра си ми е  Crazy В банята съм по 100 пъти на ден, но се чувствам добре  Peace Ама аз си знам, че грешката е при мен, аз съм си объркана  Mr. Green

# 669
  • София
В този час преди 4 години се роди Калоян. Сине, обичам те много, дано си ми жив и здрав, все така усмихнат и слънчев!

Почерпете се за негово здраве!

# 670
Честит рожден ден на Калоян! Да е много здрав, все така чаровен и много щастлив!

# 671
  • София
Наде, хайде и тук Mr. Green

Да е много здрав, усмихнат и уверен в себе си, пожелавам му слънчево детство и безоблачно бъдеще.

Ванче, не си само ти объркана и на мене ми е идеално Laughing
Спинки, със 6 деца на срещата май наистина само сте се видяли Mr. Green
Като гледам времето навън, след вчерашния ден, който цял ден прекарахме навън, днес ще се оотдадем на тихи семейни занимания Confused Отивам да напазарувам и ще взема да сготвя Whistling

# 672
  • София
Честит рожден ден на Кало! Да расте здрав, щастлив, усмихнат, умен и добър! Нана, честит празник!    bouquet  Hug   Heart Eyes

# 673
Честит рожден ден и от мен на  Калоян.НАна, да ви е жив и здрав, много щстливо и усмихнато детство му желая, и много  да се гордеет е него.Хубав празник и много целувки от нас!

# 674
  • София
Честит рожден ден на Кало! Нана, честит празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт