Честити рождени дни и на другите вече пораснали августинчета!

Два реда и от мен: живи сме и здрави, Виктор е бесен за 10

В градината обаче е сравнително примерно и послушно дете- доскоро госпожите ми се чудеха като ме чуят да се оплаквам от инатите и странностите му. Там бил кротък
Наскоро обаче започна да си проявява и там лъвския нрав, та вече са слонни да ми вярват...Нечия умна глава измисли с цел икономии от трите детски градини в града да има по 1 дежурна, като този месец е една, другия- друга и така... Мигрират деца, учителки, лелки, играчки
Виктор го приема добре, и дори вече пита кога ще ходят в другата детска градина, ама мен ме е яд. И съм се заканила като свърши тоя катунарски период да искам ясен отчет за това колко, аджеба са спестили...Виктор говори непрекъснато- от излюпването си към 6- 6.30 до като сънят го тръшне. Ръси бисер след бисер, като част от тях пиша като настроение на скайпа си- окача се, че своеобразната рубрика има много почитатели
С баткото вечно се дърлят, карат, бият и сдобряват
Иначе се търсят и си липсват... Идилия 
Плановете за РД са още мътни... Има няколко идеи, но ще видим накрая на какво ще се спрем.

Например, изобщо не ми хареса лудницата в Приморско, а родителите ми все там ходят.