АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Нана, да ти е живо и здраво, слънчево и позитивно вече порасналото момче! Весел празник на цялото семейство!   bouquet
Честити  рождени дни и на другите вече пораснали августинчета!  bouquet
Два реда и от мен: живи сме и здрави, Виктор е бесен за 10  ooooh!
В градината обаче е  сравнително примерно и послушно дете- доскоро госпожите ми се чудеха като ме чуят да се оплаквам от инатите и странностите му. Там бил кротък newsm78 Наскоро обаче започна да си проявява и там лъвския нрав, та вече са слонни да ми вярват...
Нечия умна глава измисли с цел икономии от трите  детски градини в града да има по 1 дежурна, като този месец е една, другия- друга и така... Мигрират деца, учителки, лелки, играчки Sick Виктор го приема добре, и дори вече пита кога ще ходят в другата детска градина, ама мен ме е яд. И съм се заканила като свърши тоя катунарски период да искам ясен отчет за това колко, аджеба са спестили...
Виктор говори непрекъснато- от излюпването си към 6- 6.30 до като сънят го тръшне. Ръси бисер след бисер, като част от тях пиша като настроение на скайпа си- окача се, че своеобразната рубрика има много почитатели Mr. Green

С баткото вечно се дърлят, карат, бият и сдобряват fight fight gydi Иначе се търсят и си липсват... Идилия  Crazy
Плановете за РД са още мътни... Има няколко идеи, но ще видим накрая на какво ще се спрем.

# 676
  • гр.София

Нана, да ти е живо и здраво момчето! Много усмивки и добро настроение да ви създава само!

Признавам,че се радвам на захлаждането. Жегата ми изцеди силиците. Представям си какво им е на Ембър и Анди.

София е вкъщи от сряда насам. Остава седмица още градина,но не знам-ще уцелим ли поне някой и друг ден за до виждане.
Елиа, това с миграцията на играчките си го представих образно Grinning

Елена,нищо не пишеш. Дано сте добре.

# 677
  • варненка от София
ЧРД на Кало! Много здраве му пожелавам, много весели игри, безгрижно детство и милион усмивки!  Hug

Нана, честит празник и на теб!

Аз поседнах малко, докато спят децата и после стягаме багажа за плажа.

Иначе нашата подготовка тече трескаво за идната събота, моля се да няма дъжд, че отиде барбекюто, ама каквото, такова.

# 678
Наде, да ти е живо и здраво порасналото момче! Много здраве и много късмет!
Да стане Супер Кало и да кара супер влак!!!
Честит празник и на теб и Митко!

# 679
  • София
Благодаря ви на всички.

Цвети, вече се примирих  Mr. Green

# 680
ЧРД на Кало! Да расте много здраво и послушно дете!

Цвети, радвам се, че те виждам! Нацункай Ани от нас! Hug

# 681
Ани - радвам се,че и ти си тук, което значи че си добре. Знам колко тежи на края ,но няма начин.
Скоро на един рожден ден говорихме за теб и се чудехме как си....
И не на последно място- Честит Имен Ден! Само късмет и щастие да ти носи прекрасното име!

# 682
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Калоян

Ние тръгнахме и колата се счупи в едно близко село. Върнахме се и се оказа, че тази част я няма в България и не се знае кога ще я пратят от Франция. Бясна съм.

# 683
Спинки, това се казва лош късмет. Дано ви доставят по-бързо частта и да не е много скъпа.
Нашата почивка на Велинград свърши. За няколко часа имаме престой в Костенец и си отиваме у дома. Следващата седмица ще се борим с опашките пред РПУ-та и КАТ Confused
Елфче, не е толкова лошо в Лозенец. Ние бяхме там и съм доволна. Освен това е спокойно Peace Например, изобщо не ми хареса лудницата в Приморско, а родителите ми все там ходят.

# 684
spinki, много неприятно! Защо не видите по моргите за тази част...ние сме със ситроен и напоследък мъжът ми оттам взима, защото със сигурност са оригинални. Wink

# 685
  • гр.Добрич
Анди и ние сме със Ситроен - Ц4 Пикаса, но в България само 2 такива като нашата и не поддържат части никъде. Спукала се е задната въздушна възглавница.

# 686
Tц, spinki, съветът ми не е подходящ...колата е съвсем новичка и отпада този вариант. Дано поне бързо да доставят тази част. Peace

# 687
  • София
Blanc, добре сме, но нямам никакво време откакто работя. Когато съм почивка гледам да се занимавам с децата или да пооправя къщата и толкова, когато те заспят съм гроги и лягам и аз. Чудя все още какво да правим за рождения ден на Марти, не ми се дават толкова пари за детски клуб.  Thinking
Водихме днес Марти на кино, беше му за първи път държа се много добре, беше и  3Д, та и очила сложи детето, Елфче май те мернах на изхода на Арена, но бяхме с колата и затова не ти се обадих.
Спинки, лошо, дано скоро я доставят.

# 688
  • София
Партито мина.
Доволни сме много. Децата щуряха страхотно. Аз лично съм почитател на клубовете що се касае за РД.
Скоро ще има и снимки.

# 689
  • София
Честит рожден ден на Кало на патерици, Нана да ти е живо, здраво и много щастливо детето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт