първо трябва да излезнеш от профила, след това да влезнеш в албума и тогава да копираш линк

Не съм писала, но ви чета редовно
Ние след седмицата на море, сега сме вече от седмица на Велинград. Това все едно не е града, който познавам от дете. Толкова пуст и празен през лятото не е бил. Но пък е чудесно за разходки, а липите как ухаят само... Всеки ден сме на басейн, където също е почти празно. За сметка на това пък водата е чиста 

Идеите ти са много интересни, но аз лично нямам много време и въображение, за да ги използвам. Деница е от сравнително разбраните деца. Обикновено се разбираме какво да й купим, не че не иска, но поне не се тръшка. Желанията й за РД са главно от рекламите, но най-вероятно ще ги разпределя между поканените. Ние ще й сменим столчето за кола, защото още кара с малкото и вече не го иска.
Сигурна съм, че не ти е лесно, но съм сигурна и че си много щастлива

Баща ми скоро изкара една такава криза май, но се е запънал и не иска да ходи на д-р да види какво е. 
А Карлос наистина е доста големичък, но е много хубаво куче. Представям си каква картинка са с Миташки.
А сладурите колко много са пораснали, а баткото, истински красавец , да са ти живи и здрави.

Напоследък и мен ме е налегнал мерак за куче или друга животинка,но мъж ми не му се ще,а децата и те не са много настоятелни и май няма да ме огрее скоро
)
та ще обикаляме да избираме. 
Аз пък те чаках всеки момент, като писа, че си лежала преди в б-ца
Когато и да е - леко раждане!
Беше много хубаво, Деница даже плака за коня и ни накара да обещаем, че в София ще й купим "бял, ама истински кон, само за мен"
Сега са легнали да почиват с брат й, дано и да поспят малко. Аз не мога да спя следобяд, но полежах половин час.
Имала съм няколко пъти кризи, но без лекарства не съм минавала.
Няма лошо, ама билета и струвал 2000-2500 долара.
. И на мен моята докторка ми беше казала на последния преглед, че скоро няма да родя, а пък той взе, че се появи 4 дни по-късно. Все още природата има превес
Препоръчани теми