АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не бих нарекла коремът ти точно с това определително, ма щом казваш  hahaha Моят сега е по-голям от твоя  Joy

# 76
  • София
  За ангината, на моите са им поставяли подобна диагноза с АБ. На следващия ден друг педиатър каза само зачервено гърло и сиропче, а след още два дни, трети лекар ми каза че им няма нищо вече. Аз ги заведох на трети ден с висока Т при първия лекар.
   А сега да се похваля, от вчера Ваня е с варицела. Имаше няколко пъпки, днес я заведох до лекарката и потвърди диагнозата. Засега е учудващо добре, няма Т, само няколко пъпки, които почти не се оплаква да я сърбят. Надявам се да остане така, както и да прихванат останалите и то по-скоро, а да не се проточи над месец всичко...
   И последно, днес си поръчах дървената дограма за апартамента, надявам се да нямам проблеми с нея  Simple Smile

# 77
  • София
Ох, Айла, точно затова се чудя какво да правя. По принцип и аз изчаквам три дни с Т и тогава водя на д-р, но Ивчо от сутринта зарева, че го боли гърлото, езикът му е с лек белезникав налеп, друг път не е било така и затова реших да го види педито. Не знам...
Леко да минава варицелата при вас!
Ембър, чудесно ти е коремчето! Хайде сега и Анди да се покаже  Grinning

# 78
Амии, за сега нося момиченце preggo, а какво ще излезее??? В края на Август.

Офф, с това възпитание...все си мисля,ч е контролирам нещата, ама и така си излизат извън контрол....
Усетил ме е, че за мен е номер 1 и ме врътка както си иска, стига да му хрумне. Нарочно ме ядосва, аз си викам на воля, и съм на принципа на лишенията. За сега работи.
При баща му нищо неминава и там скоро приключват нещата. Да, ама аз съм повече с детето.
Иначе си беше прекалено послушно дете, все с приказки и вс. беше "Добре".
Явно пак са в някакъв период....

Определено ще се включа в диетен мод, ама догодина. Браво на успелите !

Тук във Варна доста градини са с Варицела, започна от средата на Март, та продължава

# 79
  • София
Бебон, супер  Grinning Hug това ми остана - да се радвам на чуждите момиченца  Simple Smile
А Ивайло не е само с ангина, а със скарлатина (май)  ooooh! Привечер му излезе и обрив, ходихме до Педиатрията и така... Много странна работа - като беше контактен преди, не се разболя. Сега уж няма други болни, но той прихвана. Все е наопаки  Crazy Отиде ни и футболния турнир  Rolling Eyes

# 80
Елфче, имаш право и на трети опит Hug Дано Ивчо се оправи бързо, каквато и да е диагнозата Praynig Peace Спомням си, че Влади като беше контактен в градината и имаше скарлатина, пи профилактично АБ.
Ембър, коремчето си ти е много добре даже Hug А Вики е станала страхотна госпожица Peace
Бебон, честито ти момиченце. И Преси е пораснал много - сладък малък джентълмен Simple Smile

# 81
Елфче, как е Ивчо? Потвърди ли се диагнозата за скарлатина? Дано по-леко я изкара.
Айла, дано и при вас да мине леко варицелата.

Днес не ни е ден за разходки. На обед се прибрахме набързо защото заваля. Сега тръгнахме да излизаме, а то такъв вятър духа- направо ще ни отвее. Предпочетох да се приберем с Тони.

Ембър, страхотно ти е коремчето и Вики е една прекрасна млада дама.

# 82
  • София
Да, потвърди се  Tired И пак почна с повръщането си, имам чувството, че напук го прави понякога  Twisted Evil Предупредих го обаче, че ако продължава ще се боцкаме. Уф. Сега остава да опазим и малкия дзвер  Crazy

# 83
Да, потвърди се  Tired И пак почна с повръщането си, имам чувството, че напук го прави понякога  Twisted Evil Предупредих го обаче, че ако продължава ще се боцкаме. Уф. Сега остава да опазим и малкия дзвер  Crazy

Елфче и Даяна изкара скарлатината преди 2 месеца,сравнително леко,дано и Ивчо да я изкара леко   Peace
Даяна само първия ден повръщаме и след това спря /лекарката тогава ми каза,че така се получавало,понеже в началото на болестта и в коремчето имало такива малки пъпчици и я дразнели/   Rolling Eyes
За 1 седмица ще се оправи Ивчо и после още 1 седмица у Вас и сте готови за обикаляне   Laughing

# 84
  • София
Мис, жалко, че по подобен повод пишеш пак  Hug , скоро не беше се разписвала. Скарлатината с какво я лекувахте? Ивчо пие Аугментин ЕС. Не знам дали си въобразявам, но май почва да му изчезва обривчето  Rolling Eyes , и Т през нощта нямаше. Даяна колко време ги поддържаше? Педито ни каза, че 1 седмица е карантината, при вас две ли е? И да ми се смеете - значи ли това, че изобщо не може да излиза  Rolling Eyes Embarassed

# 85
  • Бургас
Привет от нас с Ирен.
Ние сме добре.Аз ходя на работа,Ирен на градина.Почти не ми остава време вечер за компютъра.Почивните дни гледам да обърна повече внимание на семейството и дома.Ще гледам по често да се разписваме.Чао за сега.

# 86
Elwing, карантината е за това- да не зарази други хора.  Желателно  е да се спазва.
А от Аугментина може да очакваш и разхлабване на стомаха, ако не го е пил до сега.

# 87
Елфче, карантината значи да нямате контакти с други хора. Ако има къде да го водиш, където няма хора....
Дано бързо оздравеят всички нашарени дечица!

# 88
Елфче,Даяна поддържаше само 2 дни температура,пи АБ Цефзил,една седмица я държах в къщи,а след това излизаше,но не я водих на места,където има деца  Peace
Пъпките и изчезнаха за 3-4 дни,но след като минат 10 дни,ще правят пак изледвания на Ивчо и ако всички показатели са отрицателни,тогава ще тръгне пак на градина   Peace

# 89
  • София
Ясно ми е, че не трябва да прави контакт с деца, но какво пречи да излизаме там, където няма хора?  Rolling Eyes Аз и по принцип избягвам детските площадки и местата с много деца Embarassed , не знам защо, изнервям се Crazy Blush А тук по различен начин се прави - педи ни каза, че след 20 дни се изследва кръв, урина и гърлен секрет, но доколкото разбрах това не е пречка за Дг  newsm78 Или нещо не съм разбрала. Така или иначе ще ходим в другия петък да го види (ако няма проблем преди това де) и тогава ще ми обясни. А, Мис, виждам писала си "пак ще правят изследвания", на вас правиха ли ви за диагностициране?  Rolling Eyes При нас само на база ангината и обрива я поставиха  Thinking Уф, сигурно трябва да идем до готиния д-р да ми обясни, че педи много-много не обича.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт