АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Елфче,нас ни изпратиха в инфекциозна болница,взеха ни кръв и така поставиха диагнозата   Simple Smile
Мисля,че точно след 12 или 14 дни и взеха на Даяна пак кръв,урина и гърлен секрет,но питай при Вас може да е различно   Rolling Eyes
За градината изобщо при нас е забранено деца със скарлатина и варицела да я посещават,даже носихме бързо известие,че Даяна има скарлатина и всички деца от нейната група ги изследваха и докато не занесохме бележка,че е абсолютно здрава неискаха да я вземат  Peace

# 91
  • София
И аз носих бързо известие вчера, нали беше работен ден. Но кървен тест не са ни искали сега  Rolling Eyes  newsm78 Crazy А и преди, Ивчо като беше контактен с дете, болно от скарлатина, не са искали да ги изследваме  newsm78 Явно навсякъде е различно, наистина  ooooh!

# 92
  • гр.София
Мис,привет!
Елвинг,дано мине леко скарлатината на Ивчо.
 Аз не знам защо,много се плаша от такава диагноза. Поносимо ми звучи само варицелата.

Янаст, как сте, има ли поражения при вас от дъждовете ? Дано да няма.

# 93
  • София
Мис,привет!
Елвинг,дано мине леко скарлатината на Ивчо.
 Аз не знам защо,много се плаша от такава диагноза. Поносимо ми звучи само варицелата.

Що се плашиш? Аз съм я карала три пъти.  Mr. Green

# 94
При нас всичко е наред, наводненията са от другата страна на реката.

Елфче, не е хубаво и с възрастни хора да има контакт болното дете. Но аз бих си извеждала детето (стига да се чувства добре) в планината, например, където ще сме си сами.

# 95
Здравейте Simple Smile
  Моити момчета заспаха и седнах малко да попиша Wink
  Елфче,аз мога да споделя моят опит от диагнозата скарлатина на Наско Close Пихме аугументин и на сутринта беше с обрив Shocked Искаха да ни вкарат в болница заради обрива като алергичен,но в инфекциозно заявиха скарлатиа Crossing Arms Пуснаха ни гърлен секрет за потвърждение ,но той излиза след дни и ни оставиха на този антибиотик.Аз не вярвах,че е скарлатина,но как да споря с докторите-всички бяха категорични Naughty
накрая като излезе резултата се оказа,че няма нищо Whistling,а го натъпкаха с аугументин #2gunfireСега поне знам ,че е алергичен,но се спаси хме без усложнеия Praynig Дано я минете леко и малкото не прихване HugНие Ники го бяхме пратили при баба му но като видях че не е скарлатина си го прибрах и поне не го заразих с този вирус какъвто и да беше с подобни симптоми.
Леко оздравяване и на другите ошарени дечица.И аз все очаквам включване от градината.
  Радвам се като чета и гледам са малки мацки и коремчета.Леко доизкарване на бременността ви желая Peace
  При нас на 20-ти ще е тържеството за края на учебната година.Вече ще се считаве за големи  Mr. GreenДано поне сега не се засрами от гостите и се представи подобаващо,че много го хвалят Wink
  За сега спирам,че забравих какво щях да пиша Thinking
  Целувки от нас Heart Eyes

# 96
  • София
Яна, и аз искам да те питам всичко наред ли е при вас. Не знам в коя част сте Hug
Аз искам да ви споделя, че изкарах най-кошмарната нощ в живота си. Хотелът ни е първият по течението на Глазне от горе надолу и съответно беше първият пометен. Беше ад, безумно страховито е да гледаш стена от вода с огромна сила да лети към теб и да пълни помещенията за части от секундата. ooooh!
Дежурихме до 24ч, когато първото преливане спря и тъкмо си легнахме, когато реката изцяло се изля от коритото си и нахлу в хотела. Евакуирахме се на последния етаж, добре, че нямаше гости в хотела. Водата нахлуваше и се покачваше застрашително бързо. До към 3ч чувахме само тътена на водата, камъните и трошенето на врати и прозорци. После нивото се задържа и започна да се оттича бавно. В един момент в коритото нямаше капка вода, а цялата река минаваше през хотела. Докато беше тъмно само можехмме да предполагаме какво се очертава, но това, което видяхме на сутринта беше неописуемо. Нямаше път, настилки, или плочки. Имаше огромни 3 метрови ями, с морени около тях Shocked
 Нямашв и помен от асфалта, който сложихме миналата година.Приказките за Гражданска защита и екипите с пълни измислици, никой не дойде до сутринта. Sick
Вече сме в София, но се измъкнахме на магия и с див късмет. За това ще разказвам утре, че вече нямам сили.
Важното е, че Ина не се уплаше грам и всички сме на линия.
Сега лека нощ от мен Hug

# 97
Леле,Бубче като във филм ooooh!,Добре,че всичко е минало благополучно и детето не се е наплашило.Починете си добре,ще чакам да разказваш Hug

# 98
  • София
 Shocked аз съм в информационно затъмнение  Embarassed , изобщо нямам представа за къде пише Бубчето и какво е ставало  Embarassed Нана, помощ?  Wink Бубче,  Hug Hug
Ели78, Ивчо е пил Аугментин преди, така че не е от него обрив. Но и аз се чудех много в началото да не е алергия, подозирах оцветителя в Марсианците  Crazy , но д-рите решиха друго. Блан, стресна ме сега  Rolling Eyes Защо това те плаши повече от варицелата? Мен тя ми звучи по-страшно, няма лечение, а и не съм я карала  Crazy 

# 99
  • гр.София
Бубче,значи вас ви е ударило ooooh!
 Как го описваш-все едно с очите си го виждам. как ще се оправяте със щетите сега?!

Янаст,радвам се,че не ви е засегнало.

Елвинг,кеф ти дир.бг, кеф ти коя да е тв-гледай новините.
 Макар че като всяко нещо,ако е в София ще му отделят много повече време.

За скарлатината-по-рядко се кара и не е "задължителна" като варицелата. Затова й ми се вижда по-екзотична.
 Аугментинът винаги докарва на С. разстройство.

Нана,ти сега ги хвърляш едни-е,как така 3 пъти боледуваш? Не се ли придобива имунитет?

# 100
Добро утро от мен.
Леле Бубче, какъв кошмар си изживяла. Аз като гледах новините ми изглеждаше страшно, а на живо е истински ужас.
Янаст, добре че не ви е засегнало.

Отпуската свърши и от днес пак съм  на работа и започвам с дневна смяна. Хубаво беше да почина малко повече и да се отърся от напрежението. Но почнаха да ми липват децата.
От шарките мен повече ме притеснява морбилито и рубиолата. Може би защото за тях има ваксини и ги мисля за по страшни. 
Пожелавам ви лек и усмихнат ден. Hug

# 101
  • София

Нана,ти сега ги хвърляш едни-е,как така 3 пъти боледуваш? Не се ли придобива имунитет?

Мнеееее, скарлатината е единствената шарка, от която не се придобива имунитет  Wink

# 102
  • София
Блан, ще се информирам  Embarassed А за шарките - аз съм карала само рубеола, и само това не ме плаши  Crazy От морбили наистина ме е страх най-много, но да се надяваме да дава някакъв имунитет ваксината. А за варицелата някой някъде беше писал, че детето му не я е карало в ДГ, та явно и тя не е "задължителна"  Crazy И, да, караме единствената, която не прави имунитет  Tired  Tired А Аугментинът не действа разхлабващо и на двете ми деца  Crazy newsm78 При Ивчо би бил желан ефект, ама...

# 103
Бубче, аз ви сънувах с Ина нощес, имало за какво.  Добре, че сте добре  Hug, а щетите сигурно са много големи и трудно поправими. Аз щях да питам за очето на Ина, дали всичко е наред /това беше повода на съня ми/.
Анаст, добре че поне при вас всичко е наред Peace
Аз не успях да си почина в единствения почивен ден, но поне се надявам днес да е спокойно на работата.
За капак, колата ни не запали и карахме Деница на ДГ с един съсед. Как ще я прибирам пеш довечера в тоя студ, не знам.

# 104
  • София
Shocked аз съм в информационно затъмнение  Embarassed , изобщо нямам представа за къде пише Бубчето и какво е ставало  Embarassed Нана, помощ?  Wink Бубче,  Hug Hug
Ели78, Ивчо е пил Аугментин преди, така че не е от него обрив. Но и аз се чудех много в началото да не е алергия, подозирах оцветителя в Марсианците  Crazy , но д-рите решиха друго. Блан, стресна ме сега  Rolling Eyes Защо това те плаши повече от варицелата? Мен тя ми звучи по-страшно, няма лечение, а и не съм я карала  Crazy 
Елфче, за Банско става въпрос. Река Глазне се изля от коритото си и отнесе всичко, което беше от лявата й стрна.

Общи условия

Активация на акаунт