АВГУСТинчета 2006-тема 3

• 27 461
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро на всички

Днес ми е щастлив ден. Приключих си диетата. Ще илюстрирам само с две снимки за тез дето не сте ме виждали отдавна

Преди

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.18752973

Сега

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.18752934

Кало е на градина. Аз продължавам със серията работни дни. И таз събота и неделя съм дежурна. Направо да идва лятото,че ми се почива.

# 106
  • София
Леле,Бубче  Shocked сигурно е било кошмар.Добре,че се е разминало само с материални щети.

Елфче,за скарлатината е много характерно малиновото оцветяване на езика.Моите и двамата не са карали нищо,а аз съм карала Варицела и Рубеола като малка.

# 107
Нана, наистина разликата е огромна и изглеждаш мнооогооо добре сега!

Elwing, и Гого беше преди 2 седмици на Аугументин ЕС заради кашлица, хрема и Т. Дано Ивчо да се оправи бързо! Hug

При нас нищо ново - оказа се, че имам 70 дни отпуск, така че съвсем скоро трябва да си го пусна, за да мога да използвам поне част от него.

Аз продължавам да си приказвам за една съботно-неделна срещичка... Mr. Green

# 108
Анди, пусни някоя снимчица да ви видим де ;-0 То се е видяло 4е скоро няма да успеем с организацияа на срещичка.А и това време навън.... SickДано скоро се оправи, че вече съм на лятна вълна. И аз имам 70 дни  отпуска Mr. Green
Бубче, големи" емоции" Shocked ДОбре че сте успели да се приберете

# 109
  • София
Нана  smile3501 поздравления за страхотния резултат. Дано да успееш да го задържиш изцяло. Наскоро ми обясняваха, че паметта на клетките била 2 години, та ако някой успее да задържи теглото си до толкова след това няма никакъв проблем...поне така твърдеше един познат...

Елфче дано да се оправите по-бързо, каквато е да е диагнозата.

# 110
  • София
Все забравям да попитам, та сега се сетих....

Да имате познати, които продават голдън ретрийвъри? Търсим такова куче.

# 111
  • у дома
А за варицелата някой някъде беше писал, че детето му не я е карало в ДГ, та явно и тя не е "задължителна"  Crazy

аз пък НЕ СЪМ карала НИКАКВИ ШАРКИ  Crazy Crazy  дори ваксините не са ме хващали или както там се казва ooooh! в трепетно очакване съм, щото прихване ли Ния, няма накъде да ходя... то ще си покаже  Mr. Green
времето е страхотно, само за екскурзия  Confused именно на такава е групата на Ния днес  Rolling Eyes

bubche, думи нямам... важното е, че сте добре  Hug yanast, добре, че ви се е разминало пупупупу  Hug

на шаркавите бързо да им минава, леко и безпроблемно  Hug  AndyB, среща без деца, става ли  Blush  Mr. Green

имам си магниииитче, от парииииииииииииииииииж  Party Party Party Party Party  Heart Eyes

# 112
Все забравям да попитам, та сега се сетих....

Да имате познати, които продават голдън ретрийвъри? Търсим такова куче.
Kaжи какво ти трябва. Ще проверя Peace

# 113
  • София
За голдъна и аз мога да помогна Peace
Иначе аз се опитвам да се освестя, но далеч не ми се получава. Цял ден се занимавам с гражданска защита, министерство на бедствията и авариите, тел 112, община Банско, застрахователи и не знам на кой свят съм. Потресена съм от безочливите лъжи по медиите, но това е една друга тема Tired
Имам зверска мускулна треска по цялото си тяло и едвам се движа, заради тичането по етажите и непрекъснатите обиколи, следейки водата. Колкото повече изсъхва, толкова по-страшно става.
Още всичко ми е като в сън и все едно, че не се е случило на мене.
А за капк на всичко, Ина се разболя и сега е хремава и кашля ooooh!
Захващам се да смятам щетите и пак ще се разпиша. Лека вечер на всички Hug

# 114
Прибрах се преди малко след дългия и натоварен първи работен ден. Сега чакам баща и син да се приберат. Предпочетох да не идват да ме взимат от работата, че сме под карантина заради морбили. Дори днес ни върнаха децата от инфекциозна болница. Надявам се да няма други болни след това.

Нана наистина чудесен резултат. Hug

# 115
Аз за моя кошмарен работен ден не искам дори да си спомням. Радвам се че ми е зад  гърба.Преди малко се прибрах вкъщи и не знам на кой свят съм.Влязла съм в някакъв каръшки период и вече на авто хумор ме избива и самоирония Crazy Дано утре е по-добре че дори аз, дето не съм черногледа, псувам на ситуацията ooooh!

# 116
Бубче, сега май се сещам кой е вашия хотел- като вървиш по асфалта покрай реката (дето го няма вече) последния, точно накрая ли? Дето има графити на стената на реката? Аз карах колело и ми направи впечатление сградата като отличаваща се с това че е добре поддържана, даже днес си говорехме с мъжа ми че най-много ми е мъчно за хората, като тези от онази сграда, които си личи колко много са вложили!

Мен ме изкара от нерви кмета, дето разправя че дигата не била негова работа. Е м...а му, понеже не са в регулация хотелите от онази страна си направиха сами канализацията, водопровода, асфалта... Общината не е вложила абсолютно нищо там данъци си прибира най безсрамно (а дори боклука не изнасят както трябва) и накрая, като трябва да се защитят хората- не е тяхна работа! Пфуууу! Моля те, обади се, може да можем с нещо да помогнем!!!

Нашите хотели са над Перун и Лион (Гранд Монтана и Белмонт) и до Ирландския пъб и ПВД-то (Игълс Нест и Мон Блан), там нямаше въобще наводнение.

Нана, браво за резултатите. Аз съм на кръстопът- имам да свалям още 3-5 кг., но проблема е че вече се харесвам. Сега съм 61 кг. при ръст 170 см. и тези килограми ги поддържам без никакви лишения, с лекота, а като сваля още ще трябва да внимавам какво ям. Та се чудя- диета ли някаква да почна, малко да се ограничавам ли или да си остана така Simple Smile

# 117
  • София
На тази височина и с тези килограми, ако свалиш още малко, ще се озъбиш. Което е всичко друго, но не и хубаво. Лично мнение  Grinning

# 118
  • София
Бубче,  Hug Бързо да се оправя Ина!  Praynig А и другите неща... Велмар, и при теб! Че е нетипично да те чета в такава светлина  Hug
Нана, бравос!  Peace Как да почна диета, като нямам свестен кантар да се следя?  Crazy Много хубаво оправдение, нали  Whistling Mr. Green
Анди, аз съм навита за среща, ама да се оправи и времето, а и ние  Crazy В различни категории са Ивчо и Гого  Mr. Green , но все пак - колко мл Аугментин ЕС пихте вие? Педи му изписа 7мл, но в Педиатрията д-рката се оцъкли и каза в никакъв случай повече от 5мл  newsm78 , та в крайна сметка послушах нея  Embarassed Rolling Eyes Confused Друг път и сама си ги смятам, ама на листовката няма съотношенията кг/мл този път  Thinking Tired Иначе за езика четох, че трябва да е малинов, ама нашата малинка не е баш малинова  Crazy ooooh!
Блу, къде ги водят на екскурзия? Стана ми интересно.

# 119
Елфче - какво разреждане е аугментина? ако е 256 е 5 мл, ако е 125 е 7( дано не бъркам Blush)
Аз запо4вам поредния ден- отново с проблемни

Общи условия

Активация на акаунт