Дългото чакане след трансфер-4

• 157 178
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Ами 9 ден ми е днес.Само къде повече ми се яде но  това може да е от стоенето в къщи:)И съм по нервна ама друго нищо.Може ли някой да ми каже лекартството естрофем от къде да си го намеря?Свършва ми ,а ми казаха да пия лекарствата докато не ми кажат!!!Или с какво да го заменя?

# 646
  • София
Ами по принцип в момента е спрян вноса на естрофема  Rolling Eyes
На мен ми го намериха познати  дистрибутори  Rolling Eyes иначе лекарката ми ми каза че мога да пие фостимон само естрогените таблетки от него  Rolling Eyes звънни на док да ти изпишат нещо друго  Rolling Eyes

# 647
Благодаря ти!ще званна на д-ра и ще го питам.Вие как сте момичета. Има ли нещо ново при вас,При мен няма промяна ,гърдите все повече не ги чуствам и вече мисля че нищо не се е получило.Но поне малко имах надежда.Миналия пат въобще не стигнах до трансфер и ми беше по гадно.А теста ще си го направя в петък.Мъж ми недава по-рано #Crazy

# 648
Цвети,моля те,не се притеснявай!Аз съм бременна в 6 месец и нинто,ама нито един ден не са ме боляли гърдите.Моят съвет е също чинно да си изчакаш деня за теста,не прибързвай.Желая ти успех!

# 649
Благодаря ти ейприл!Просто незнам какво да си мислля!Дано и аз след 1 седмица да имам положителен резултат.Дано всички които сме тук да сме след теб.....бременни Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 650
А къде да пусна кръвен и да стане веднага резултата?
Или поне до вечерта?

# 651
Здравейте,момичета! Аз вече не знам какво да мисля,при мен стана много сложно!В сряда имам положителен кръвен тест,в петък ми дойде,днеска уринарен положителен! newsm78

# 652
  • София
Тути в Щерев става за 1 час резултата, в Кандиларов до края на работния ден  Rolling Eyes
Аничка а с док говори ли  Rolling Eyes според мен трябва да се види дали расте както трябва ЧХГ-то  Rolling Eyes

# 653
Утре ще отида да видя какво става! Д-Р ми каза да го направя уринарния,но не предполагах такъв резултат.

# 654
  • София
ЕЕЕЕ не отписвай нещата все още  Hug Стискам палци да се наредят, има много случай с кървене и положителен резулат накрая  Praynig

# 655
В Кандиларов става за 1-2ч, ако се пусне сутринта и кажешм че ти е спешно.

# 656
Благодаря ви. Hug

# 657
  • София
ani4ka,положителен уринарен означава,че ЧХГ-то е все още високо,след като този го отчита. Въпросът е как  е нарастнал от сряда.Може би е добре да пуснеш още един кръвен и докторът ти да сравни двете стойности.  Praynig Praynig Praynig

# 658
Отново не стана...
Късмет на чакащите! Hug

# 659
  • София
 Hug Hug HugТУТИ, много ми е мъчно. Това последните сладоледчета ли ти бяха? Ще смениш ли клиниката?

Общи условия

Активация на акаунт