Дългото чакане след трансфер-4

• 157 177
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ТУТИ, spoko spoko spoko
Знам,че не ти е до това точно сега,но и аз,като Шарки това си мислех newsm78 Поне има достатъчно алтернативи-и тук, и у "съседите"

# 661
Да,последните.Още не съм решиле оттук
нататък какво ще правя.Благодаря ви за
подкрепата.  Hug

# 662
Тути не се натъжавай.Сигурно и аз ще съм следващата.Незнам какво да ти кажа.Всеки ден си мисля, че поне този път трябва да стане.Започнах да имам пмс и то сутрин и вечер ,а съм едва 12 ден.Стискам палци на другите Praynig Praynig

# 663
Здравейте момичета, на мен днес ми е 3 ден след трансфер, ще си почакам. Теста ми е за 25.10, та ще си правим компания с тук чакащите.Успех ви желая, на мен този опит ми е втори и дано последен-успешен.

# 664
Здравейте,момичета! Днеска пак правих кръвен ЧХГ 6.46! След като ми дойде,не трябваше ли да ми падне на 0.00?

# 665
  • София
ani4ka Cry Cry За съжаление,това е биохимична бременност,такава,която се хваща само с кръвен тест толкова рано и,докато ти дойде цикъла,стойностите вече падат. Не е задължително да е кръгла нула-трябва му време да се изчисти напълно,но 6.46, вече си е отрицателен тест  Sad

# 666
Мерси,Хриси! Пожелавам само  EFP тестчета на всички чакащи!

# 667
здравейте момичета.При мен състоянието си е същото.Никакви признаци за нищо.Искам да питам нещо.....След трансфера имам чуството че като си слагам свещичките има разлика отдолу...как да кажа по-различна съм?Все едно съм изтърсена EmbarassedНякой има ли такива чуства?

# 668
Здравейте момичета,

като цяло маи не ме познавате. Аз виждам някои познати имена, но така или иначе не съм била тук от 20.03.2009 година, когато ми направиха абразиото след мисед и две годишна борба за бебе. Това накратко за мен. Сега съм 13 ден след трансфер, но вчера направих една глупост, т.е. тест .............. , уринен. За моя голяма радост е положителен при това категорично, да тестовата черта е малко по-бледа от контролната, но се вижда идеално. Но гледам, че всички вие си правите и кръвни тестове. На мен в клиниката ми казаха уринен и после ако е положителен 2 седмици след това видеозон.

Какво мислите, да ходя ли да правя и кръвен и после да го повтарям след 48 часа.

Моля да ме извините, че се намесвам от нищото.

# 669
  • София
Първо едно голямо честито, Мартина. За твое успокоение бих те посъветвала да направиш кръвен и да проследиш дали стойностите нарастват правилно, но ултразвука ще покаже най- ясно как се развива бременноста. С пожелание за лека и безпроблемна бременност до термин   bouquet

# 670
  • София
Здравейте  Rolling Eyes
аз съм с един въпрос някоя от вас да я е мъчело главоболие след ЕТ и ако да, на какво се дължи  Rolling Eyes
Мартина честито и от мен   bouquet

# 671
Мартина,честито и от мен! HugСъветвам те да направиш поне 2 кръвни теста,т.е. вторият да е 2-3дни след първия!

cveti777,ако усещаш влагалището си по-пухкаво,това е един от симптомите за бременност! PeaceКоято аз ти пожелавам!

# 672
Благодаря ти!Утре съм на кръвен тест и какъв и да е ще ви пиша.Надявам се да е положителен,но знам че може и да не е.Бях на естествен цикъл и уж всичко беше наред когато ми званнаха да ми кажат че материала на мъжът ми не иска да ги опложда.А бях сигурн ач е ще стане.И затова сегаг като ниаммам никакви симптоми...даже и корем не ме боли не слагам много надежди.Надявам се слънцето да изгрее и на нашата улица Praynig Praynig PraynigИмам чуството че съм се истърсила..това е

# 673
Мартина честито искам и аз да се похваля след теб с  EFP EFP

# 674
А къде е табличката от първа страница?

Общи условия

Активация на акаунт