Дългото чакане след трансфер-4

• 157 170
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
cveti777,аз бях за 17ч.,но от 15ч. бях на 3 ет.
Какво да ти кажа....и при нас има сериозен мъжки фактор по SDI.
Като прибавим и моята ендометриоза...резултатът е обясним!

# 691
Здравейте! И аз отдавна не съм писала тук, но следя темите във форума редовно.
cveti777 и juli4ka и аз съм била в същият ден с вас на трансфер в Малинов, но влязох към 14.30 часа за трансфер и когато съм излизала, вие сте били в кородора чакайки реда си:-)))) Днес направих уринарен тест, за съжаление отрицателен. Това е вторият ми опит. Първият беше на 20. май.2010, а сега беше замразен трансфер на естествен цикъл. Много вярвах, че ще успея този път, много бях убедена и резултата ме обля като студен душ. В понеделник ще направя кръвен тест и ще спра лекарствата. Опитваме от две години, много съм изморена вече, но няма да се предам. Има хора, които опитват от много по-дълго време и не са се предали.
Дръжте се момичета, гушкам ви силно, само ние си знаем какво ни е.....
Martina75 - желая ти лека и безпроблемна бременност Simple Smile))
На останалите момичета, които са след ЕТ и чакат резултат, пожелавам категорични  EFP

# 692
Здравейте  Simple Smile
и аз да се запиша сред чакащите защото това чакане направо ме убива ...... май са прави източните учения, които твърдят, че очакването е една човешка отрова, е аз се тровя 6-ти ден вече (това от трансфера), но и преди това очакването по време на стимулация също е тровещо
когато съм сред вас ми се струва, че по-лесно и бъзро ще мине чакането или поне споделено и подкрепено от хора, които разбират какво е  Simple Smile

cveti777, juli4ka Много съжалявам за отрицателните тестове  Sad бъдете смели и не се предавайте

на всички чакащи - само положителни тестчета пожелавам и леко чакане  Simple Smile

# 693
  • София
Да да ама Не, хващай книжките и се отдай на мощно излежаване, в това дъждовно време само мътене на топличко му е майката.

# 694
Sharky43  Simple Smile лошото е, че не съм такъв човек - стоях си в къщи 3 дни и направо откачих
сега ще се мотая малко та да видим дали времето няма да мине по-бързо  Simple Smile

хей къде са всички чакащи? успех ви желая  Simple Smile

# 695
Мили момичета,
съжалявам за това, което се случва. Много пъти съм се питала защо се получава така и до кога ще продължават неуспехите - но отговор не съм намерил!
Знам, че в момента на отрицателния тест отчаянието и мъката са големи. И на човек му се струва, че няма да има сили, а понякога и средства - за да пристъпи към следваш опит.
Но опит ви казвам, че не е така - намират се и сили и средства! Все пак това, което вършим е безкрайно важно за нас и го искаме толкова много!
Само трябва малко време и надеждата отново ще изплува, разбутвайки облаците на тъга, униние, скръб...........
Бъдете уверени, че ще стане. Ако трябва насилствено си го наложете!  Ще стане и това е!!!
Прегръщам ви!

# 696
Здравейте момичета ,нека и аз да се запиша при чакащите,тестът ми е на 1 ноември,доста ще почакам-вкъщи много бавно минава времето Hug
Успех на всички

# 697
Мили момичета,
съжалявам за това, което се случва. Много пъти съм се питала защо се получава така и до кога ще продължават неуспехите - но отговор не съм намерил!
Знам, че в момента на отрицателния тест отчаянието и мъката са големи. И на човек му се струва, че няма да има сили, а понякога и средства - за да пристъпи към следваш опит.
Но опит ви казвам, че не е така - намират се и сили и средства! Все пак това, което вършим е безкрайно важно за нас и го искаме толкова много!
Само трябва малко време и надеждата отново ще изплува, разбутвайки облаците на тъга, униние, скръб...........
Бъдете уверени, че ще стане. Ако трябва насилствено си го наложете!  Ще стане и това е!!!
Прегръщам ви!

И аз казам същото! newsm10

# 698
Оле пиша за 3 път,че от вълнение си търкам постовете.
Днес ми е 14 ден от ЕТ.Пуснах кръвен и на листа ми пише <1000.Док ме вика на 03.11 да види колко са ни въшките.Вляха ми и имуновинин профилактично.

# 699
  • София
Ей, момиче, ТИ УСПЯ! Толкова те мислихме и ти сега ни награди с тази прекрасна новина! Да ни държиш в течение след прегледа Peace

# 700
И аз още не мога да повярвам на успеха си.Толкова неуспехи имах с това пусто ЧХГ,че дори не съм си и мечтала за такъв резултат.Преди почвах тестовете от 8,9 ден ,а този път ме беше много страх и си изчаках датата.

# 701
  • София
Браво Цвета, резултата ти е страхотен,май ще си близнашка мама. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до термин   bouquet

# 702
Честито Цвета,лека и безпроблемна бременност Hug Hug Hug

# 703
  • София
Браво,Цвета newsm44 И на мен ми изглежда като за близнашки резултат  newsm10 Дано всичко е наред и на прегледа  Praynig Hug

# 704
cveta честито мила, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, наслаждавай се на този прекрасен период.

Та да си кажа и аз мойта, вчера ми беше 12 ден след трансфер и реших и аз да си пусна кръвен тест, не можах да изчакам 15 ден.Резултат 446.4, не можах да повярвам на очите си. Сега вече и док се надявам да си ме зарадва и всичко да е ок до края, че май сега започва по-големия страх.

Общи условия

Активация на акаунт