Жената Овен/12

• 17 976
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Ще си проспя младините ей..Добро утро Simple Smile
Дива, не помня дали коментирах, ама много ме кефиш по снимките-ухилена до уши и толкова слънчева  Grinning
Цвети, голямо боледуване сте му дръпнали..ай дано вече няма болести и все хубави неща се случват. За малката се консултирай с лекар.
Коколинке, дано резултатите са хубави.  Praynig А за заминаването-пожелавам ти успех, макар много ще ни липсваш..поне ще се успокоим, че интернет има и в Англия  Laughing
Фран, кой ще се смее за тревоги по колело? Че то ти е другарче и развлечение всяка сутрин.
Днес е нощта на музеите, смятам с мъжа ми да посетим историческия. Има и програма, която започва в 18.30

# 286
Охх, аз съм натрупала 2купа с дрехи на леглото и ме мързи сега да ги прибера в торби...)
Правя и един сладкиш, метнах го преди малко във фурната...)

Елинор, при нас беше снощи Нощ в музея, ходихме....но честно казано не беше толкова интересно.
Дано при вас да е по-хубаво. )

# 287
Eли, за ноща на музеите, май ще са само два във Варна, които ще са безплатни http://www.moreto.net/novini.php?n=85666&p=3

Днес се отказахме от пазара, че щерката има тренировка от 16ч. и трябва да съм с нея.Утре ще е деня на харченето Wink
Случайно от варненската група някоя мацка да е пазарила от тук http://penny.bg/index.php?id=77 .Мислим утре да отскочим да видим, че ме зарибяват от няколко дена, ама тия ниските цени да не са за сметка на качеството, като в Карфура Whistling

# 288
Франчи, от Пени маркет внимавай.
Чувала съм че има и добри попадения, но за жалост аз не попаднах на такова.
Пазарила съм само, че в Новопазарския, а не Варненския и ми се паднаха мухлясали пържени царевички, Sick а бяха в срок

# 289
Не съм пазарила,Фран, обаче пилето в Билла вчера беше 2.90 кг. Честно казано, макар да нямам пари се изморявам и ми е досадно да им следя промоциите..като ми хареса нещо просто го купувам. Пък и тези промоции намирисват и в буквалния смисъл доста често  Sick Онзи ден в месарски магазин продаваха пилешко филе на 6 лв/кг. Да, ама на опаковката трайността му беше до предния ден. Мъжа ми е купил две големи скумрии и май ще пускам скарата. Бе нещо много ми се драйфа днес  Thinking и нямам сили, и ми се вие свят..дано не съм лепнала нещо.

# 290
Здравейте мацкиии Hug Heart Eyes
cayenne, да ти е жива, здрава и много да те радва  Wink вече голямата ти дъщеря!  Hug  bouquet  love001
Франч, дано не е голяма повредата на колелото. А за магазина аз лично не съм пазарила никога от там. Чувала съм от много хора, че не е добра стоката с изтекъл срок на годност са (поправят срока и после ги продават отново).
Коколинке, Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано ти са хубави резултатите. На козирката ще се чакаме и мисля си, че и Бенджи ще я чакаме там.
Цвете, радвам се, че си пак при нас и вече всичко е добре при вас:hug:.
Мирака, аз вече я свърших тази работа с гардеробите предната седмица. Това ми е най не приятната работа, да се занимавам с дрехи, да ги гладя, подреждам, прибирам  ooooh! ooooh! ooooh!....

# 291
Аха, ясно, така си и мислех аз, ама да питам Peace

Ели, умната, дано не е вирус Peace

# 292
  • Varna
Даже не го знам тоя магазин #Crazy
ФРАНЧИ Hug
Стига мЪ бъзика със гръмотевиците, че иЧ не ми е смешно на мене smile3518
 Оправиха ли коколото- така казваше моя син като беше малък на колело Wink
ЕЛИЧКА Hug
Дано не е вирус, да не би да ти е паднало кръвното?
БЕНДЖОЛИНЧЕЕЕЙ Hug
Ма Душе, ма Мацко, тъкмо ти казвам, аДи бЕгай, че да не ти се карат шефовете и ония пичове пристигат. Твоите ли бяха #Crazy?

# 293
Фран, ние взимаме по нещо от време на време от Пенито. Ми нормален магазин си е, не са им чак толкова ниски цените. Има изгодни неща, които са качествени. Но взимаме само определени работи. )

Ели, на разболяване ми намирисва твоето, взимай мерки преди да си се тръшнала. Пий един парацетамол, фервекс, нещо такова.

медуза, то и аз много го мразя, сега ще трябва да пусна още 2перални, ама ще е утре, че нямам място вече. ((((
Да не говорим, че 90% от дрехите (основно панталоните и полите) не ми стават. Е няма как да ми станат, като съм с 10кг отгоре...((((

# 294
Аха, оправиха ми байка.Задната центровка съм прецакала JoyТо аз тоя месец яко каране направих, ама разлика в килата няма WhistlingМай..та му.Вече ми е все тая, няма да пазя диети.И без това само ми вика мъжа ми, че не съм му правила компания на пийването LaughingЩе карам на салати, плодове и алкохол ooooh!Мале, ако ме чете някой на сериозно ooooh!

# 295
Аха, оправиха ми байка.Задната центровка съм прецакала JoyТо аз тоя месец яко каране направих, ама разлика в килата няма WhistlingМай..та му.Вече ми е все тая, няма да пазя диети.И без това само ми вика мъжа ми, че не съм му правила компания на пийването LaughingЩе карам на салати, плодове и алкохол ooooh!Мале, ако ме чете някой на сериозно ooooh!
спокойно,и ние сме на такава диета-страхотно е Wink

# 296
  • Varna
Споко Франчи,
НиЙ тЪ чИтем, за другите да не ти пука. НиЙ нЪл тЪ знаЙм. И аз като кажа, че много обичам вино и като почнат да ми наливат и се шашкат, че не мога да пия много. Просто го обичам, но като голичество не мога.
Важното е, че байка е наред. Щом си го развалила, не го държиш за красота, яко си го използваш newsm10

# 297
Делте, утре сме на вино, нали?Никакви кафета Wink

# 298
Ах вие  Crossing Arms
Ами ние????  newsm45

# 299
  • Varna
КвИ каЙвета бе.  #Crazy Аз и предния път бях на винУ, ама другите искаха каЙве. КаЙве може да пия междудругото Wink
Абе май има някакъв вирус и други мацки ми се обадиха да ми кажат същите симптоми като на Еличка, а аз се надявах да е от ниско кръвно това newsm78

Общи условия

Активация на акаунт