Жената Овен/12

• 17 923
  • 754
  •   1
Отговори
# 135

Аз съм тук, защото ви чувствам много близки, защото сте ми безкрайно симпатични и я направо да си го кажа: Обичам ви  Grinning  Hug
И аз.  Hug
И аз..... smile3521 newsm47  love001

# 136

Аз съм тук, защото ви чувствам много близки, защото сте ми безкрайно симпатични и я направо да си го кажа: Обичам ви  Grinning  Hug
И аз.  Hug
И аз..... smile3521 newsm47  love001
аз също  Hug

# 137
  • Варна
амчи и аз колкото и рядко да влизам Hug

# 138
Да ви разсъня с по едно следобедно

Правих руло за скъпия, но сметаната нещо не се разби както трябва. Бе с една дума  сладкиша е провал на външен вид, макар на вкус да е добре. Не само не се разсърди за рулото мязащо на ритнат пясъчен замък край морето, ами благодари за старанието ми Simple Smile Най-много да се мажем със сметаната ние  Laughing

# 139
  • Varna
Благодаря Еличкова Hug
Тъкмо и аз съм си наляла едно кайве. Иначе аз направих един чийз кейк вчера. Излезе доста като материал. Много вкусно нещо. Писала съм за него във Темата за Флейвърите, защото го пекох във тази тендЖурка. Пуснала съм и снимка. За първи път правя такова нещо, но стана страхотно. Ако не те мързи може да го намериж във Готварската тема- тема за Флейвъруейв

# 140
  • при моите деца .....
Иначе аз направих един чийз кейк вчера. Излезе доста като материал. Много вкусно нещо. Писала съм за него във Темата за Флейвърите, защото го пекох във тази тендЖурка. Пуснала съм и снимка. За първи път правя такова нещо, но стана страхотно. Ако не те мързи може да го намериж във Готварската тема- тема за Флейвъруейв
ООО, защо отворих, но пусто любопитство - изглежда невероятно....
Никога не съм яла чийзкейк  - звучи ми като торта със сирене  - как ще опишеш вкуса му?

Защо не мога да слагам от сутринта емотикони?

# 141
Брех, кака ви Делта е голяма кулинарка!Браво!Много ми хареса тоя Жираф Peace

Ели, как е сметаната,а? Joy

# 142
  • Varna
БОБИЧ Hug
Сладичко е бе Душата, и то доста. Аз даже отнех от захарта.
ФРАНЧИ Hug
Аз и по рано съм писала Душе, че готвя много вкусно, но не обичам, ама хич не обичам. Защото като бях във първи клас и майка ми ме емна да готвя, щото баща ми не можел да готви или по точно се прави, че не може да готви. А тя нали на работа и нямаше кой, та аз трябваше. И то писва бе мацко. Все пак съм била съвсем детенце. Та така де със моята кулинария. Но аз сама съм се учила от книгите де и обичам иначе да експериментирам. Но не съм като Венчето, тя милата обожава да се вихри.

# 143
Привет!
Абе хора ,къде е Венетка??? Липсва ми тя  Thinking

Аз съм на диета и по доктори цял ден писна ми   ooooh!  ,гледам вие за вкуснотий лафите ...затова изчезвам  Blush
Елииииии,мерси за кафето аз наистина сега се прибрах и точно това си направи,че бях гладна като змей,пък мен кафето ме разсейва(въпреки че снощи сънувах,че еклери правя то не беше ядене ,не беше чудо  Crazy  )

Приятен следобед   Heart Eyes

# 144
Къде сте, бе???

Видяхте ли темата за 62г. родилка?Ужас!!!На какво обрекоха две деца (ако оживеят) тия нашите НеКаДъРнИцИ "доктори" #Cussing outЖената е луда(майката, де) doh и как ще ги гледа???Айде, че се нервирах Wink

# 145
  • Varna
ФРАНЧИ Hug
Виж във клюкарника какво пада. Направо гледам така #CrazyГоляма подкрепа има тази жена. Преди малко по телевизията разбрах, че ни мъж има, ни роднини на които да се опре.
Като знам аз със едно бях сам самичка, а тя със две незнам какво ще прави. А ако има и болести на тези години направо не я виждам. А аз тогава младичка и здравичка и можех да препускам, даже и със бебето под мишница. А тя със тези двечките, направо незнам.
Аз поне мъж имам и колкото и дълго да е отцъствал се е връщал. Знаела съм, че имам стабилен гръб.

# 146
Ааааа и аз ви обичам! Hug

# 147
Ех, Делте, тежко ми, ама много.Окепазиха ме мен на 20г., а с тази жена на 62г. как се подиграха ooooh!

# 148
Добър вечер и от мен. )
Позагубих се малко, но вече съм на линия...)

ира79, защо така по доктори, кофти работа?

За жената родила на 62г....то няма много какво да се коментира. Пълно безумие е, както от нейна страна, така и от страна на лекарите, които са го направили възможно.
А горките деца...просто нямам думи. Като знам какво е да си гледаш 1месец детето в кувиоз....а тези дечица милите ще стоят поне 3-4месеца. Страшно ми е мъчно за тях...

И да се похваля, днес след дълга борба успяхме да си вземем военна карта за море. )
От 22ри до 29ти август сме на Св.Константин и Елена. )
Като наближи времето ще си направим една среща с варненки. )

# 149
Ееее, Мира, много се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт