Жената Овен/12

• 17 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Делте  #Crazy от тая торта излиза Ина кУр.а, видя ли я?!  Joy hahaha Joy
За ква се мисли тя , ама ха , не знаЙ ли чИ от нас по Убави нема!!!!
Той човека Ели си има, на тая голия г.з ще гледа  smile3534

# 121
Ели,честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав,да продължава да те кара да се чувстваш ЖЕНА! newsm18 newsm18 newsm18

Ели,
а другия повод за черпене защо го пропускаш? newsm12

Честит ти първи ЧИСТ месец!Продължавай все така!Гордеем се с теб! Hug

# 122
Делте,нали ти беше споменала,че при Маргалчето стават някакви хубави неща? newsm78
Медузке,
я кажи за неделя със сигурност ли не можеш?

# 123
Ели, да ти е жив и здрав мъжо, да те радва и обича още много, много години! И никога да не спира да те кара да се чувстваш най-щастливата жена на света! Hug  bouquet  love001
Ели, видя ли къде съм наредила пиратската бутилка Wink.
Франчи, мерси за кафенцето Hug.
Коколинке, не се съобразявайте с мен, защото още не знам, но ще се постарая да дойда в неделя. Ако отидем в събота в Добрич така неделята ще ми е свободна Wink.

# 124
Елинка, честит ти рожденик.
Да ти е жив и здрав и все така да те прави щастлива всеки Божи ден.  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

# 125
Медузке,кога ще разбереш дали ще можеш за неделя?

# 126
Елиии Hug Честит ти рожденик!
Много ми става хубаво като чета, че хората се обичат...Все така да сте още дълги години, живи и здрави  Hug
Делте и аз за теб се сетих веднага като чух за кораба....
Фран, как ставаш толкова рано за спорт , направо не е за вярване.
Вени да не е сърдита, защо не влиза в темичката?!! Thinking

# 127
Хелоу, мацки Hug

Ели, честита ти месечинка без дим smile3525

Заяц, сериозно съм решила да сваля 5 килца, а сега е момента.Времето се стопли и рано ще почнат да излизат хората и коли ще има в морската, затова към 7часа съм решила да излизам и един час да си карам.Имам си и компания- една мадама от танците!

Освен Вени и Мирама не е влизала скоро newsm78

# 128
Добро да ви е утрото и деня момичета   bouquet

# 129
  • при моите деца .....
Добро утро и от мен - то е вече Добър ден!
Да сервирам аз сокче и кафе - да се събудим, че снощи до късно сте писали...

Ели, да ти е жив и здрав рожденника.
Вчера бях на тае-бо, а днес съм на танци.
При нас времето е мрачно, до час ще завали.
Хубав ден!

# 130
Защото реших, че няма да посрещам така стотния си рожден ден

Отказах пущините, признавам не беше лесно, а и още се боря, но съм щастлива, че ината, волята или каквото и да е там надделя.
Черпя ви с тортичка

Благодаря ви за пожеланията за момчето ми  Grinning А аз сутринта забравих за рождения му ден и чак като влязох в банята се сетих  Joy Joy
Излязох от банята мокра, метнах му се на врата и го нацелувах едно хубаво  hahaha  Ние всъщност след месец правим 24 г. брак, но се познаваме от 25.
Мацкиии, хубав ден, аз отивам в кухнята да правя магии  babydust7
Но ще ви наглеждам  search
Ааа, щях да коментирам нещо..в една друга тема така издирвахме жена, която влиза във форума, но спря в темата. Почнахме да нищим какво или кой я е обидил, каква е причината да не влиза..
Това е свободен избор, с кого и къде да общуваме. Не мисля, че дължим или ни дължат обяснение. Аз съм тук, защото ви чувствам много близки, защото сте ми безкрайно симпатични и я направо да си го кажа: Обичам ви  Grinning  Hug

# 131
  • Варна
Ели честит рожденник. Да ти е жив и здрав. Да си все така влюбена и обичана жена.
И честит бездимен месец Hug Браво за волята и зъбостискането.
И аз много обичам да пощипвам моя телец по дупарата Wink
А колело как обичааам да карам ама не съм от една камара време Tired

Мацки отпишете ме за този уикенд не съм в града.

# 132

Аз съм тук, защото ви чувствам много близки, защото сте ми безкрайно симпатични и я направо да си го кажа: Обичам ви  Grinning  Hug
И аз.  Hug

# 133

Това е свободен избор, с кого и къде да общуваме. Не мисля, че дължим или ни дължат обяснение. Аз съм тук, защото ви чувствам много близки, защото сте ми безкрайно симпатични и я направо да си го кажа: Обичам ви  Grinning  Hug

И аз ви обичам, овненца Hug
 Дидка си е сложила мноооого яки снимки в бука Peace

# 134
  • Varna
МАРГАЛЧЕ Hug
шЪ прУщаваш но това е Еличка излизаща от любимаа шоколадова тортЪ на съпругът и. Просто забравих да го споменЪ. А аз знам, отдавна колко много се обичат Еличка и нейнУтУ мУмче, така, че едва ли бих сложила чуждЪ буля у тортЪтЪ newsm47
Труден избор за Еличкиния- От тортата ли да почне от Еличка лииии newsm78 smile3503
Хайде бягам на черква аз да пиша едни литургии за момчетата.
Момичета, за съботата и неделята дават дъжд. Ако ще се срещаме да не е много далече, че някой май за Морската градина във капанчетата беше предложил да ходим. А аз като гърми и трещи не смея да изляза и на балкона, камо ли да отида до Морската.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А ние си търсим Венчето, щото си я обичаме, много smile3521

Общи условия

Активация на акаунт