Жената Овен/12

• 17 956
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,къде виждате кафе?Аз ли съм кьорава? Thinking

Маргало
,от сутринта съм с главоболие и ми се драйфа,но ти успя да ме накараш да се усмихна. newsm51

Ира,вземам си черешката.  bouquet

Аз работя,ама в къщи и то общо взето когато реша.
Значи последно неделя в 15ч. на козирката.Нали така? Hug

# 226
Момичета,къде виждате кафе?Аз ли съм кьорава? Thinking

Ами кьорава си hahaha JoyАз съм го сложила джезвето рано рано Whistling

И мен ме боли дамаджаната от сутринта, ама пих хапче, че пак ще излизам и не издържам на болката.

# 227
При мен няма кафе. Naughty

# 228
Добър ден и от мен. )))

Оххх, приключих единият курс....а след обед от 17.30ч имам още един...(((( така не ми се ходи, че няма накъде повече...

Довечера при нас има "Нощ в музея" за 5та поредна година го организират, тъй като утре е празникът на Плевен. Цяла седмица има различни културни мероприятия. )
А на 17ти в понеделник ще има и "Нощ в Панорамата", мислим и нея да я посетим, предполагам че ще е интересно. )))

Фран, защо не каза бе душа, че даваш апартаменти под наем...аз се побърках 2месеца да търся и мисля къде да сме на море. )
Ама късно е вече, днес платих...

# 229
Айде бързо да дам отчет. По празниците маах гащи из съсдена Турция. 4 дни-почивка и пазаруване в Истанбул. След това скокнах по работа до Германия.

Доволно пообикалях и леко се притесних нкъщи да не са сменила патрона на вратата и да се наложи да се запознаваме наново с домашниту любимци.  Joy Joy Joy Joy Joy

Ако искате може и малко снимков матрИал ще пусна, за да сте сигурни в това, което казвам.

Сега ви пожелавам хубав остатък от деня. Утре няма да работим- пуснали сме си цялата фирма по един ден отпуск.

# 230
Мира, трябваше тази седмица да сме си в Плевен, но ... и половинчо, и аз сме с грип.
 А не сме си ходили от 100 години.
Такива планове си правихме, за едно супер приятно изкарване!
Сега като те прочетох и за нощта на музеите, ме хвана яд на  нас - как можахме да си хванем точно сега този вирус!
За съжаление неговата отпуска свършва в понеделник.
Яд ме е #Cussing out

# 231
di.va, естествено че искаме снимки, давай бързо насам. )))

lady_Blu, аз съм пропуснала че някой от вас е от Плевен, може и да си казвала, но съм забравила. )
Всяка година покрай празника на Плевен има подобни мероприятия, тази година даже е още по-интересно.
Вчера имаше демонстрация на националният отбор по сумо, много хубаво е било, но аз бях на работа. )
Днес пък деца от различни училища имаха състезания по безопасност в училище, показвали са как се гаси пожар и т.н., но и него из пуснах, пак на работа. )

# 232
Мъжът ми е от Плевен, имаме си две апартаментчета там и си ги наобикаляме често, особено през топлите сезони. Пък и свеки да си видя, че съм се затъжила.
Ходенето до Плевен го възприемам като почивка. Обожавам вечер, след като сме били у свеки, преди да се приберем да обикаляме с колата из целия град. Зная всички улички и в Сторгозия, и в Дружба, и в 9 квартал. Градът около и след полунощ е прекрасен!

# 233
Aaaaa, Mirama, ти каза хотел NaughtyА на познати не бих предложила апартаментите, защото са в Гръцка махала, което значи шумни вечери от заведенията и проблеми с паркирането.После да отнеса бая п.увни, а Joy

Е, ди ва, значи добре си прекарала липсващите дни тук Peace

КоКолина, извини ме, щом не излиза при теб снимката Hug

# 234
lady_Blu, е, чудесно. )
Надявам се тогава при следващото ви посещение тук да се срещнем и запознаем. )))

Фран, хотел казах, но не бих отказала и хубава квартира с всички удобства. )
Ама добре че не си предложила, щом е шумно там. )

# 235
Фран, незнам защо не ми излиза. ThinkingЧета,че ти благодарят за кафето,връщах се няколко пъти,е няма го #Crazy.Ама няма кво да ми се извиняваш. HugУтре ще сложиш едно за мен. Peace

# 236
  • Varna
Eй, така мЪ бУля кУфалницата и мене, като ме почна във късната вечер на понеделника, та до 15 часа във вторник. И мина изведнъж, на такова главоболие ме цепешеееее, че хапче взех но не помогна.
ИРЧЕ Hug
Ами, не мога да я съдя, баба ти-мама бе.  Тя лекар пък не помислила, да ме прощава Господ, ама явно не е у ред бабичката. Ама де не мислиш, че не ми идва да я fight
ЗАЙЧЕ БАЙЧЕ Hug
Мдааам, не бачкам и хич не го казвам със удоволствие........
Хайде и ДИВА Hug омела улиците на Истанбул кЪт кака ви ДелтЪ Wink Ама той Истанбул на мене ми е по- близко от колкото Софията.
ЕЛИЧКА Hug
Като си я пляснала тази чинийка със рибота и на мене ми се прияде. Ама аз да си я приготвя и да не е толкова мазна като например във Норда.

# 237

да не е толкова мазна като например във Норда.
Алоууу, да не съм чула, че някой ходи да яде там #CrazyМиналата година на два пъти им съставяха актове за хигиена и качество на храната.А олоито незнам по колко дни не се сменя Mr. GreenВнимавайте, съвсем сериозно ви го казвам, защото имаме познати с хранителни разстройства и повръщания от това "заведение".Явно бая цака собственика щом още бачкат newsm78

КоКолина, притеснява ме факта, че за утре нямам компания за колоездене, няма да стана толкова рано и някой ще ме изпревари с кафето Joy hahaha

# 238
Нищо Фран Hug!Няма  да се сърдя!Аз пък ще ставам рано-малкият е на у-ще! ooooh!

# 239
За неделята следобед във Варна поне засега го дават хубаво времето. http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100726050#d15.05.2010  Няма да сме с галоши и чадъри на срещата Joy

Общи условия

Активация на акаунт