Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 987
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 120
Мисля че, Качанови ще останат.

# 121
Или бутат тях, да насочат вниманието към грешната овца.  newsm78 Според мен други ще спечелят.

Ей това си мисля и аз. Толкова ги врат Качанови, че чак става съмнейшън работата. Друг ще е щестливеца, ама кой  newsm78
Ами не помниш ли ,ревящият Миро и Елена ,ами през цялото време с неговите сълзи и сополи ни занимаваха и  на края той си взе парите.Така и с тези двамката.

И после май се събраха  newsm78

# 122

И в крайна сметка се разделиха....    Joy  Joy   

Качанови довечера са вън! Айде, стига толкова!

# 123
  • Варна/Лондон
Оф, Миро беше уникален ревльо, Тити само може да завижда. Все с легена и парцала сядах да гледам, иначе не ми мърдаше наводнението в хола. Давид с събирателен образ от всички които са печелили ББ- все един дол дренки.

# 124
  • София
На няколко пъти, но накрая май всеки си тръгна в различна посока.

# 125
Запис Mr. Green, и понеже прочетох набързо доста интересни неща, връщам се да чета. Благодаря за темата  bouquet

# 126
Дам, Миро и Елена от много отдавна са разделени.

# 127
Е то беше ясно, че те двамата ще се разделят, аз не ги виждах заедно, въпреки опитите им  Rolling Eyes

# 128
Записвам се.

# 129
# 130
Аман с тая голяма тайна на Анджелика и Радо,какво само ни сапунисват.Ако ще се казва нещо да се казва ooooh!

# 131
Тия пак са си съчинили сами статията - Нико още в началото каза, че има такава тайна, те сега направиха сензация...

# 132
Чудно ми е как продуцентите в един момент са готови да  направят от мухата слон,заради сензацията,а сега ще имат някаква бомба и видите ли ще я пазят в тайна.Хахахахаха Joy

# 133
Те за тайната го казаха още на вторият лайф, но казаха, че са обещали и в никакъв случай няма да я кажат.

# 134

Риалити...ама друг път Mr. Green[/u]

Общи условия

Активация на акаунт