Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 996
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 135
  • На погрешната планета

Все още ли има хора, които вярват на този сайт newsm78

# 136
Те за тайната го казаха още на вторият лайф, но казаха, че са обещали и в никакъв случай няма да я кажат.
А защо въобще тогава я споменават ooooh! Whistling

# 137
Темите стават все по-кратки  Cry Дано стане нещо интересно тия дни, че и на мен скучно взе да ми става, а им бях доста голям привърженик.

# 138
Много ми се иска днес Давид и Норчето да си ходат,
но се опасявам, че ще стане хиреп-мега скучно.
Затова съм раздвоена.

Хипер-мега скучно, ама поне има шанс младото семейство да спечелят немалката награда. В този двубой положителните герои трябва да победят...

# 139
  • България Сливен
Добре де, казвате, че Качанови са определени от продуцентите за победители. Но аз не мога да измисля и една причина, поради която да им дадат наградата, освен да изчукат по един път Норчето.

# 140
  • София
Добре де, казвате, че Качанови са определени от продуцентите за победители. Но аз не мога да измисля и една причина, поради която да им дадат наградата, освен да изчукат по един път Норчето.
Тяхната логика за победители, никой не може да я разбере - тризначките, христина!

# 141
Запис

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 16:37 от Явора.

# 142
А "Добрутро!"  Joy И аз сега влезнах в темата, ама чета  Wink
Аз смятам пък, че нарочени за победители са Трифонови, а Качанови са камуфлаш  Peace

# 143
Ти пък Вяра какво я докара Норчето да я окичим с приза "златна п*тка"?! За много по-малко може да я има човек, и без участие в ББ, и без обещания за първо място!

# 144
Май пак са ги завързали, но разменени двойки,  или по скоро се държат за ръце,
някой разбра ли каква е точно мисията им?

# 145
трябва да се държат за ръце по двойки, освен в случаите, когато се ходи до банята или тоалетната. Тогава партньора трябва да стои пред банята.
б..ти смотаната мисия / само че сега са ги поомешали.../

Весо - Диана
Добрин - Ели
Динко - Борислава
Пламен - София
Цончо - Сашка
Павлин - Елеонора
Давид - Магдалена
Антоний - Корнелия
Ицо - Цанка

Щe трябва да си разказват неща от живота, да се опознаят. Ще има викторина накрая на мисията, която ще определи дали мисията е успешна.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 16:41 от pinko

# 146
Да, наистина е смотана.
Но може и някой да се изнерви.

# 147
Тия продуценти май съвсем са се изхабили от към идеи.Голяма тъпотия,липса на предизвикателства  ...скукааа...

# 148
О, със сигурност ще има изнервени.
Сашка ще е първа. hahaha

# 149
О, със сигурност ще има изнервени.
Сашка ще е първа. hahaha

Малиии как ли са се сетили да сложат Павлин с Елеонора, тия сън не са спали да го измислят  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт