Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 997
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 150
О, със сигурност ще има изнервени.
Сашка ще е първа. hahaha

Мдам. А Маги как ще държи миризливата и не виждала вода ръка на Давид, а? Нейното е най-трудно.
А Ицо как ще преживее, че не държи най-красивата жена в къщата за ръка, а? И неговото не е лесно, мда.

# 151
Малииииииии горката Магдалена  hahaha
Що смрад ще понесе девойчето  Joy  Joy  Joy

# 152
# 153
  • Madrid
Нещо съм изпуснала!!! Биологичния баща на Елеонора ли се появи???
Моля разкажете  baby_neutral.
Довечера щял да цъфне. Остава и на Давид мозъка да намерят и съвсем ще ми изФръкнат комбълите!

Joy Joy Joy

# 154
Малииииииии горката Магдалена  hahaha
Що смрад ще понесе девойчето  Joy  Joy  Joy

Чудя се кой в кое легло ще лежи. Павката на мястото на Давид, трябва половин ден да чисти косми от чаршафа  Mr. Green

# 155
Жалко, че мисията ще я излъчат след номинациите, ако въобще благоволят да я покажат.

# 156
хора,Добрин рус ли е или нещо е направил с косата си

# 157
от двойките най - голяма интрига има при Ицо и Цанка и Антоний и Корнелия.
На мен мисията ми е интересна.

# 158
За психотерапията - вероятно е чувала, защото тези антидепресанати сигурно ги е изписал психиатър, а не личният лекар. Но хора като нея и Павлин не се занимават с такива префърцунени неща, да не говорим, че Павлин категорично би отказал. Тя е достатъчно отчаяна, че все още, все пак да не е готова за такава стъпка, защото едва ли има идеята за промяна. Тя не иска да променя нещата, а да отмъсти.

Знам че това е от трета страница чак , но.........За втори път вече чета подобно нещо.
Психотерапия не означава непременно ходенето на семейна двойка на някаква си консултация, та какво общо има Павлин с предложението за терапия на Сашка.
Утре Сашка да се разведе тя си остава прекалено сляпа и сболна  чувствителност, тоест нищо не се променя.  Със или без павлин.....Сашка си има проблеми........
А психиатър не означава психотерапевт. Един психиатър за да може да практикува психотерапия му трябва специално дългогодишно обучение след   медицинското му обучение по психиатрия  

# 159
на сашка и е най-гадно заради мисията, не може да гледа пауло и елеонора заедно

# 160
Добре де, казвате, че Качанови са определени от продуцентите за победители. Но аз не мога да измисля и една причина, поради която да им дадат наградата, освен да изчукат по един път Норчето.
И аз много се чудих и накрая стигнах до извода ,че те въобще няма да дадът такава голяма награда,просто всичко е бизнес.Обявяват огромна награда ,а на победителите  /които се знаят предварително/ се дава да подпишат един договор,че за съответното представление взимт еди каква си сума и нямат право да говорятпо темата  и  да имат каквито и да е претенций и всички са доволини ако щете ми се присмивайте ама вече такива работи взех да си  мисля.

# 161
сега слушам Колев и Сашка, той и обяснява за антидепресантите, че не й трябват, тя нейното си знае, много й помагали, ако свикнела с тях цял живот щяла да ги пие. Аз не съм много на ясно с антидепресантите, някой знае ли дали няма някаква алтернатива - нещо като спорт, йога или нещо друго. Тя каза, че има паническо разтройство.
П.С. Аз като гледам сама си пиша. Laughing

# 162
Много тъпа мисия  ooooh!

# 163
  • София
За психотерапията - вероятно е чувала, защото тези антидепресанати сигурно ги е изписал психиатър, а не личният лекар. Но хора като нея и Павлин не се занимават с такива префърцунени неща, да не говорим, че Павлин категорично би отказал. Тя е достатъчно отчаяна, че все още, все пак да не е готова за такава стъпка, защото едва ли има идеята за промяна. Тя не иска да променя нещата, а да отмъсти.

Знам че това е от трета страница чак , но.........За втори път вече чета подобно нещо.
Психотерапия не означава непременно ходенето на семейна двойка на някаква си консултация, та какво общо има Павлин с предложението за терапия на Сашка.
Утре Сашка да се разведе тя си остава прекалено сляпа и сболна  чувствителност, тоест нищо не се променя.  Със или без павлин.....Сашка си има проблеми........
А психиатър не означава психотерапевт. Един психиатър за да може да практикува психотерапия му трябва специално дългогодишно обучение след   медицинското му обучение по психиатрия  

Зная какво е психиатър, психотерапевт, психолог, психо терапия и семейна терапия!
Аз разглеждам семейството като болно, а не само отделните хора. Ако желанието е за запазване на семейството, то е добре да ходят и двамата на терапия. Разбира се, всеки поотделно също може да си ходи и то при различни терапевти (дали ще е психиатър, дали ще е психотерапевт, според случая). Но ако Сашка, примерно, иска да спеси предимно себе си, а семейството е вторично, вече играта става различна. Обаче, ако хипотетично приемем, че тя тръгне на терапия, сама ще разбере колко се заблуждава и се подценява и вероятно после ще напусне Павлин. По-скоро Сашка се е чалнала покрай Павалин и той е човекът, който всъщност не е добре в главата. Но, както често се получава, проблемите са прехвърлени от болната глава на здравата!

Колев може да си приказва каквото си иска. Ясно е, че антидепресантите сами по себе си не могат да решат проблемите, но поне човек слага някакво начало и има идея, че има проблеми. Просто би трябвало психиатърът да й предложи И терапия, за да може тя да преодолее вътрешните си мъчения.

# 164
сега слушам Колев и Сашка, той и обяснява за антидепресантите, че не й трябват, тя нейното си знае, много й помагали, ако свикнела с тях цял живот щяла да ги пие. Аз не съм много на ясно с антидепресантите, някой знае ли дали няма някаква алтернатива - нещо като спорт, йога или нещо друго. Тя каза, че има паническо разтройство.

Има алтернатива и при депресията и при паническото разстройство.....и .....тя се казва психотерапия.
Антидепресантите са ....както един човек ако попадне насред океана е не може да плува и някой му подхвърли пояс.  Пояса се равнява на антидепресанта!.......Но човека си продължава да е в опасност на сред океана или морето.
Целта е с помощта на пояса до доплува сам до брега.

Тоест с по

Общи условия

Активация на акаунт