Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 924
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 45
Вместо запис да вметна,че с нетърпение очаквам да видя как Качанови си излизат,най-вече заради Давид,тъй като той си повярва че е едва ли не звезда и хората много ги харесват затова ги оставят в къщата.

ми той звИзда бе морска Mr. Green

# 46
  • София
     Топъл дъжд, те позите на снимките, не са ли нагласени от фотографите?

# 47
 Ей сега видях Давидчо по Диема, вижда ми се доста напълнял!Много гладува горкия!

Издул е бузи като на хамстер.

Гледах го в събота сутрин по Диема как обикаляше покрай Тони докато си вареше макарони човека и след мако го попита дали ще може да си сипе преди да е сложил кротоните в тях. Жалка картинка-като просяк някакъв. То чопне от тоя, от оня пои нещо и накрая излиза, че яде повече от другите и гарнирано с мързела му-ето как си натрупа килцата.

Който и да спечели не ми е зор, но само да не са сем. Трифонови. Иде ми да си замеря теУевизора като ги покажат тези двамата. Такава неприязън не знам да съм изпитвала досега.

# 48
  • Между гори и планини
Може и така да е, но доста добре са ги улучили.
Примерно - Магдалена и Динко - гушнати, той я носи на ръце, вдигната над главата му - носи ми много символизъм. В тази връзка той обича повече, понякога тя мило му се качва на главата... и т.н...
Снимката с Елеонора и Давид - той посяга да я прегърне - тя го отблъсква с ръка в гърдите - гледат по различен начин.
Антоний и Цанка - тя зад гърба му - жена на втори план, н о той се е облегнал на нея. Тя е неговата упора, дори и да не го осъзнава. Тя е по-силната в семейството...
и т.н...

# 49
  • София
Какво са ги улучили? Това е позиране! Казали са им какво да правят. Това е фотосесия за шоу, което си има сценарий!

А тази, смотаната журналистка, ей така, както днес нарича Павлин лубпен, утре като седи на същата тази маса с него ще има да му лиже задника! Тя ми е по-гнусна от всички в къщата на десета степен!

# 50
  • София
Какво са ги улучили? Това е позиране! Казали са им какво да правят. Това е фотосесия за шоу, което си има сценарий!

А тази, смотаната журналистка, ей така, както днес нарича Павлин лубпен, утре като седи на същата тази маса с него ще има да му лиже задника! Тя ми е по-гнусна от всички в къщата на десета степен!
Нали си взима парите, дреме и кой какво мисли за нея!

# 51
Фотосите не значат нищо, защото са режисирани за целта на предаването, те са според типа на всяко семейство - така както го виждат продуцентите. Не са се снимали по своя инициатива - тогава снимките биха били един тип, нормална поза за снимка.

# 52
  • София
Имаше един момент, в който водеше някакво предаване по една от телевизиите, в който дори ми беше направила добро впечатление. Обаче сега... Пари, пари, ама когато имаш претенции да си сериозен журналист, вече е гадно.

# 53
  • София
Довечера пак ще има ..." нямаме разлика от 1%, продължавайте да гласувате..." ooooh!  Това е много тъпа постановка!

# 54
  • Ænima/Albuquerque
Поздравления за заглавието!   bouquet

# 55
Знаете ли аз попринцип съм и съдебен заседател (не питайте защо  Laughing) довечера мисля да споря със съдията (ББ) - Съдията, съдията еееее ******* нали  Crazy

# 56
Слушам какво говорят в предаването на Гала и май Давидчо ще остане ,защото било по добре за шоуто и тем подобни глупости

# 57
Слушам какво говорят в предаването на Гала и май Давидчо ще остане ,защото било по добре за шоуто и тем подобни глупости

Анджелика и Радо бяха около 100 пъти по добре за шоуто, ма ги изгониха, а Давид какво шоу ми прави - шоу ще е ако се изкъпе, друго...

# 58
Довечера се надявам Качанови да си заминат.
Давид искрено ме отвращава, което съвсем пък не ме забавлява. Скандалите им с Елеонора са толкова отегчителни, че се чудя как не заспиват, докато се карат.

Трейси, марш да учиш!

# 59
Не знам защо се записвам, страшно негативна ми е станала темата. То се вижда и от активноста ми де. Но пусто любопитство.

Моля се, да излезнат Качанови довечера.
Маги и Динко са ми едни от любимците. И изобщо не ме интересуват хорските клюки по форумите, където всеки може да си пише какво ли не. ooooh!

Мариша, благодаря за темата, мило! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт