Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 957
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Слушам какво говорят в предаването на Гала и май Давидчо ще остане ,защото било по добре за шоуто и тем подобни глупости
 Давид ръси глупости, има разни изцепки, но Нора никак не е интересна, само спи или пуши в Хепи.Проспа и си пропуши живота това момиче!Проспала е и детството на дъщеричката си.Но съм сигурна,че пуберите са им върли фенове и ако са на финал, за тях ще гласуват. Затова, не ми се ще да остават до Финала!

# 61
  • София
Знаете ли снощи в един момент направо останах не без думи а без мисли направо. Не ми го побира акъла защо Сашка още седи там?! Сигурно е мазохистка............

А и аз искам Качанови да си отидат. Малкия ми син вчера казва "А бе мамо що още го гледаш тоя плужек, то и телевизора вече замириса от него...."

# 62
  • София
   Авче, предлагам да направиш темата по-положителна!Можеш да направиш един разбор на хубавите и приятни неща в ББФ! Hug Пък аз ще чета, да ги видя!

# 63
# 64
А те във форума на ББ какви ги пишат не е истина просто - да отида ли да напиша, че Елеонора всъщност е хемафродит, а Давид всъщност е собственик на хотела, не рецепционист?  ooooh! И ще го вземете за чиста монета? Просто не знам какво да им харесам - Давид още малко ще почне да ми мирише през екрана, а жена, която е способна да спи до него и да прави каквото и да е, та дори само да го пипа, е не по различна! За другите им "качества" няма да говоря...

Бианко, чакай сега - трябва да чуя и Маги кво има да каже по въпроса за напускането  Laughing И без друго ще заспя от скукааааа над тъпия материал, щом гледам от 10 минути "Кажете ми думичката, хааааайде, моля ви!", може да си представите... Tired

# 65
   Авче, предлагам да направиш темата по-положителна!Можеш да направиш един разбор на хубавите и приятни неща в ББФ! Hug Пък аз ще чета, да ги видя!

Защо? За да предизвикам спорове в темата ли? Не, благодаря! Hug
И без това е по-интересно да се обсъждат клюки, които я имат, я не и процент истина.

# 66
  • София

Защо? За да предизвикам спорове в темата ли? Не, благодаря! Hug
И без това е по-интересно да се обсъждат клюки, които я имат, я не и процент истина.
Няма да са спорове, само коментари!

# 67

Бианко, чакай сега - трябва да чуя и Маги кво има да каже по въпроса за напускането  Laughing И без друго ще заспя от скукааааа над тъпия материал, щом гледам от 10 минути "Кажете ми думичката, хааааайде, моля ви!", може да си представите... Tired
Аз ще чакам, ама часовникът тиктака - изпитът ти е утре. А не си донесла 6, а сме те номинирали за изгонване от темата. Mr. Green

Пуснала съм Диема преди и малко, да ми шуми нещо, докато гладя. Идва щерката и ми вика 'мамо, обади се на тази какичка и кажи правилната дума, виж как тъжно гледа, щото не може да я познае!''  hahaha

# 68
# 69
То наистина като се напише нещо положително, че някой се обичат, че на някой му е интересна професията, че разказва интересни неща, идват 100 и 100 човека да обясняват, че: - те се обичат само щото са от скоро заедно, ууу да ги видите след 57 години как ше се мразят, Чипеви нищо не са, стюардеса в крайна сметка си е чиста слугиня и изобщо не знам какво интересно има в професията, пф!, тоя дето се върнал от Америка щом не се върнал с милионите, ясно е колко може.... и прочее. Като съм настроена за спор за спорта - може, ма иначе ни включвам радио "Хоризонт" и си споря с него!

пп - да пооспамя още малко (сигурно съм спама на сезона, ама...  Mr. Green) знаете ли, че във втори клас заради радио Хоризонт получих първата си двойка - изкараха ни две момиченца на дъската да ни изпитват и въпроса беше какво е "Хоризонт", тъй като и двете не бяхме чели, аз стигнах до умозаключението (в което бях убедена), че хоризонт е радио... толкова гордо го казах, а после толкова гордо си занесох 2 в къщи  Mr. Green Но няма да ви разправям за първата 2 в 1 клас, че... Laughing И само да кажа - отлична ученичка бях въпреки блондинските си наченки  Crossing Arms

# 70
  • Ботевград
хайде очакваме Елеонора и Давид да си ходят
Запис   bouquet
Мариша  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вафличка дано си тръгнат  Crazy

# 71
  • София
     http://www.bliasak.bg/news/p3_6428_0.html

И Маги била с трудно детство! ooooh! Outta Joint

# 72
  • Ænima/Albuquerque

"Директорът на детския дом, в който 19-годишната танцьорка е била като малка, също ще свидетелства в нейна полза и ще разкаже повече за трудното й детство."

Това се отнася за Ленора.

# 73
  • София

"Директорът на детския дом, в който 19-годишната танцьорка е била като малка, също ще свидетелства в нейна полза и ще разкаже повече за трудното й детство."

Това се отнася за Ленора.
Боже, а аз кво четох, та разбрах за Маги? ooooh!

# 74
  • Ænima/Albuquerque
Те така са го написали,че го прочетох два пъти,за да съм сигурна какво съм разбрала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт