Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 983
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 90
  • Ænima/Albuquerque

Абе така помежду другото, някой от тук ще гледа ли Световното по футбол, че нали трябва да се прехвърлим някъде?

Ще се гледа обезателно!
Чакам го с такова нетърпение вече...

# 91
е,това ве4е е върха...намерили били бащата на Норка.ве4е съм сигурна 4е вси4ко е ала-бала

# 92
  • София
е,това ве4е е върха...намерили били бащата на Норка.ве4е съм сигурна 4е вси4ко е ала-бала
Сигурно и бащата на Нора ще дойде, колкото свидетеля на обвинението на Радо и Анжи!  

# 93
Ако днес останат Давидови Mr. Green то със  сигурност са на финал ooooh! Много ги бутат

# 94
Ако днес останат Давидови Mr. Green то със  сигурност са на финал ooooh! Много ги бутат
И аз така мисля Peace

# 95
И аз така мисля Peace
и аз така

# 96
  • София
Или бутат тях, да насочат вниманието към грешната овца.  newsm78 Според мен други ще спечелят.

# 97
  • София
Тайна ,разсмя ме с твоето внуче  Joy
Абе на мен хич не ми е смешно! Майка му му вика, аз те мислех за много умен, а ти, такава глупост да направиш, без да питаш.Той горкия вика, не искам да я чувам тая дума "умен"!Аз направих добро, а ти ми се караш. Ама му се караме,не защото е дал, а  защото хиляди пъти сме му казвали, преди да направи нещо, да ни пита може ли.Щото тоя утре, всичко може да му поиска и будалата да му даде. ooooh!

# 98
Или бутат тях, да насочат вниманието към грешната овца.  newsm78 Според мен други ще спечелят.

Ей това си мисля и аз. Толкова ги врат Качанови, че чак става съмнейшън работата. Друг ще е щестливеца, ама кой  newsm78

# 99
за темичката   bouquet

Прочетох ви до край и ме обвзеха съмнения. А така се бях настроила да изпратим Давидчо и Елеонорчето довечера. Чак настроението ми едно такова приповдигнато, пък вие ми подрязахте крилцата  Crazy

Искам ги вън  Twisted Evil

# 100
И аз мисля, че ще си излязат Качанови. А и така ББ ще ни "натрият носовете", заради нашата мнителност  Wink И ще си кажат "А ония чобанки - биг мамите, много им знаеха човките"  hahaha

# 101

Ей това си мисля и аз. Толкова ги врат Качанови, че чак става съмнейшън работата. Друг ще е щестливеца, ама кой  newsm78
Ами не помниш ли ,ревящият Миро и Елена ,ами през цялото време с неговите сълзи и сополи ни занимаваха и  на края той си взе парите.Така и с тези двамката.

# 102
Не харесвам никой от новите съквартиранти, скучни и безлични са ми, а това все пак е шоу.  Laughing

# 103
  • София
   И аз се чудя, дали като бяха навън, не са им намекнали нещо за победа, защото Давид е много самонадеян?

# 104

Ами не помниш ли ,ревящият Миро и Елена ,ами през цялото време с неговите сълзи и сополи ни занимаваха и  на края той си взе парите.Така и с тези двамката.
Хм, и това го има. Елениния Миро го бях забравила.

Тайна, и аз много се чудя от къде аджеба дойде тва Давидово самочувствие  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт