Биг Брадър Фемили - 10.05 - 16.05 - Съдебно заседание №2 /Голямото лежане/

• 62 992
  • 2 365
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Като каза, на Норка, че нямало да излиза, щото хората навън много ги харесвали, направо щях да падна от стола.При положение, че са все без пари, да седят?Но като гледам, как хем си мързелуват, хем си ги хранят,хем си и чопват от чуждата храна, цигарки на Норка купуват, ще си изкарат като нищо до края.И двамата са абсолютни непукисти, ти го плюеш, той мисли,че роса капе. А Давид и бузи и корем направи.

# 106
  • Варна/Лондон
Аз пък не разбирам защо избщо вкараха други семейства! Като са вкарали Качанови и ни занимават само с тях поне да не подлъгват другите да се излагат допълнително. То не бе свекита, Никита, СПА, бащи и тн. Егати и натрапването! То си е направо ББК- егати и тъпия сезон. Ще гледам и довечера и ако тия пак останат, минавам на сапунка.

# 107
с появата на бащата на Елеонора,тяхното излизане се отлага  Wink

# 108
  • София
Цитат
Храна има много - леща, боб, ориз, само не могат да се намерят мераклии да започнат да готвят. Цончо се е ентусиазирал да накара Чипеви и Качанови да започнат да готвят, но уви - по-лесно е да се мрънка, че ще се умре от глад, отколкото да се направят макар и неуспешни опити да се сготви нещо.

Цитат
Обикновено хората са два типа - такива, които се нагаждат и бързо се адаптират към заобикалящата ги среда и такива, които не се променят спрямо ситуацията и отстояват индивидуалността си.

Изглежда Елеонора е от първия тип хора, защото подреждайки си багажа, споделя на Ели колко много е свикнала с Къщата и хората в нея и колко мъчно ще й бъде, ако довечера излезе завинаги.
Joy Joy Joy

# 109
Нещо съм изпуснала!!! Биологичния баща на Елеонора ли се появи???
Моля разкажете  baby_neutral.

# 110
Аз пък не мога да разбера как очакват от хора,които една чиния не искат(а може би и не могат) да измият ,да могат и да сготвят.Честно казано ,аз на годините на Елеонора едни яйца не можех да опържа,камо ли цяла манджа.По-скоро да ги стимулират да помагат.Като им кажат да сготвят-те казват -не мога и разговора приключва.Само ми е чудно как така от скука не им хрумна да помогнат поне малко.

# 111
  • София
Уж са го открили и довечера ще бъде там!

# 112
  • Варна/Лондон
Довечера щял да цъфне. Остава и на Давид мозъка да намерят и съвсем ще ми изФръкнат комбълите!

# 113
  • София
Аз пък не мога да разбера как очакват от хора,които една чиния не искат(а може би и не могат) да измият ,да могат и да сготвят.Честно казано ,аз на годините на Елеонора едни яйца не можех да опържа,камо ли цяла манджа.По-скоро да ги стимулират да помагат.Като им кажат да сготвят-те казват -не мога и разговора приключва.Само ми е чудно как така от скука не им хрумна да помогнат поне малко.
Точно!Поне от скука, щото и без това няма какво друго да правят. Аз ако бях там, щях поне да се опитам да готвя, да ми минава времето.Поне нямаше да ми е неудобно да  ям.

# 114

[/quote]
Довечера щял да цъфне. Остава и на Давид мозъка да намерят и съвсем ще ми изФръкнат комбълите!
[/quote]
Ох,това Давид да може да го прочете Joy Joy Joy Joy

# 115
  • Бургас
И аз в новата темичка!   bouquet
Давид няма да разбере нищо, дори и да го прочете!  Tired
Тайна, да ти е жив и здрав малкия благородник. Не го бийте поне, за карането, то явно си го заслужава ... Но да знаеш, че тоя пак ще се върне, щом веднъж са му дали ....

# 116
  • София
И аз в новата темичка!   bouquet
Давид няма да разбере нищо, дори и да го прочете!  Tired
Тайна, да ти е жив и здрав малкия благородник. Не го бийте поне, за карането, то явно си го заслужава ... Но да знаеш, че тоя пак ще се върне, щом веднъж са му дали ....

Това е сигурно!Аз само му се скарах, майка му го опердаши. Но пак му объркахме понятията.Сега се чуди, защо на едни можем да даваме, а на друг не може.Не може да разбере разликата между бездомна жена и циганин, който търси изгода навсякъде...

А за Давид, той каквото и да прочете, все ще се радва. Имам чувството,че е опериран от срам.

# 117
  newsm65

Може и да има нейде мозък, ама вероятно ще трябва с дерматолог да го търсят. Пъпка, пъпка, мозък, пъпка.
Който мозък като нищо може да се окаже черна дупка точка. Mr. Green
То в тая куха кратуна каквото и да налееш, все изтича през порите. ooooh!

# 118
  • Ænima/Albuquerque

Пъпка, пъпка, мозък, пъпка.
Който мозък като нищо може да се окаже черна дупка точка. Mr. Green
То в тая куха кратуна каквото и да налееш, все изтича през порите. ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
  • Варна

Joy Joy Joy

Наистина се надявам да излязат Качанови, защото и аз ще мина на някоя сапунка  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт