РУСЕнското лято стъпва бавно, тежко...време е да става жежко!

• 32 046
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Чочии, днес закъсня Simple Smile

# 31
  • На брега на реката
Чочи, да не са те оставили да се наспиш тази сутрин  Mr. Green 
Кога за пръв път ги заведохте на зъболекар малчовците, че все се чудя, кога ще ни дойде и нашия ред. Пък не искам излишно да й насадя моя страх , аз затова и съм си занемарила зъбите, от страх  ooooh!

# 32
 Joy Joy Joy
Не успях да се наспя  Sad!
Не можах да вляза във форума,защото в 7ч. нещо архивираха и пишеше,че ще го пуснах чак в 8ч.

# 33
Охоо, момичета доста съм ви изпуснала
Какво стана със срещата не разбрах, че два дена и нас ни нямаше
И да ви се жалвам вече трети ден нямам глас  Sad голяма мъка ми е за радост на мъжа ми, разбира се  Laughing, но му казах аз ще си наваксам  Crossing Arms
смуча едни проповит с, но полза за сега 0, тъкмо виках и аз ще се пробвам при хомеопата да видя дали ще ми помогне неговото лечение, а то за късмет нямало го тази седмица
имам и един въпрос, в петък сутринта ако не се лъжа по бтв говориха за ипотечните кредити, за една банка, но така и не хванах коя беше тя, моля ако някой е гледал същото да каже, че на края се спряхме на едно жилище, но малко по скъпичко и няма да можем да извадим всички пари кеш, че и ще го обзавеждаме все пак, та аз това ще трябав да си помогем с банка, но да не нацелим точно тази, че то с тези банки е такава чуденка

# 34
shanel1982, виж това : http://news.ruse24.bg/162073.html
Късмет в избора на на подходящата банка и внимавайте преди да сключите договора.  Praynig

# 35
Здравейте момичета!
Водих дъщеря ми при Кремена Босева-това беше първата зъболекарка,при която дъщеря ми сядаше без страх на стола,млада е и много внимателна.
И аз гласувам с двете ръце за д-р Босева /другите не ги познавам и просто нямам мнение, не казвам че са лоши специалисти/. И аз даже по принцип имам страх от зъболекари, но не и от нея, много е миличка  Wink. Преди раздаваше и мънички кутийки с вързанка, като медальончета, в които децата да си прибират извадените зъбчета, не зная дали още ги има /на мен не ми е давала, слава Богу  Mr. Green/. Мисля, че такива малки жестове се харесват на децата  Flutter
Привет момичета, кажете повече подробности за д-р Кремена Босева, координати, само с деца ли работи или изобщо, работи ли със здравна каса и естествено цените нормални ли са при нея?
Благодаря предварително!!!
Лек и усмихнат ден на всички  Hug  bouquet

# 36
Чочи, да не са те оставили да се наспиш тази сутрин  Mr. Green 
Кога за пръв път ги заведохте на зъболекар малчовците, че все се чудя, кога ще ни дойде и нашия ред. Пък не искам излишно да й насадя моя страх , аз затова и съм си занемарила зъбите, от страх  ooooh!

Препоръчително е когато децата ви станат около 5 годишни да ги заведете да им направят панорамна снимка на зъбите-така се вижда има ли място да изникнат всички зъбки и ако има някакъв проблем да се работи върху него навреме.чух от зъболекари,че това е доста често срещано при децата напоследък,а незнам дали знаете изправянето на зъбите в по-късна възраст коства много по дълго време и много повече пари.
А и дори и да са наред зъбките един профилактичен преглед няма да навреди.

# 37
имам спешна нужда от асистенция- има ли някой тук, който говори словенски или унгарски? трябва ми превод на 2 изречения на тези езици!

# 38
Докторката работи със здравната каса,не е детски зъболекар,но работи и с деца.Когато аз ходих при нея вземаше нормални пари,като за детето нищо не ми взе,а манипулациите,които прави на мен си бяха съвсем нормални цени.Кабинета и се намира на ул.Църковна независимист,незнам какъв номер се пада,там има една нова кооперация-като тръгнете от съда към хотел Рига преди голямото кръстовище пресечката с улицата,която излиза на изчислителния център.Ох,някой разбра ли ме,не мога да обяснявам много,съжалявам.

# 39
имам спешна нужда от асистенция- има ли някой тук, който говори словенски или унгарски? трябва ми превод на 2 изречения на тези езици!

http://translate.google.bg/# от падащото меню можеш да нагласиш кой език искаш

# 40
проверих го това, но не прави граматически правилно изречение.

# 41
Благодаря ти chibi , бяхме се насочили към ДСК, но виждам, че и тях ги има в този списък. Моля ако някой е по навътре в нещата с ипотечните кредити пише коя банка е за предпочитане

и Бумеранг дано си намериш някой да ти направи превода, но определено бих те посъветвала да не разчиташ на този преводач

# 42
Благодаря ти chibi , бяхме се насочили към ДСК, но виждам, че и тях ги има в този списък. Моля ако някой е по навътре в нещата с ипотечните кредити пише коя банка е за предпочитане

и Бумеранг дано си намериш някой да ти направи превода, но определено бих те посъветвала да не разчиташ на този преводач

Шанел, объни внимание, че всички банки (почти) са вътре в този кюп. Определено не бих ти препоръчала UniCredit Bulbank, за 3 години лихвата ни скочи с 3 % и са абсолютни безобразници. Ако можете да се оправите с потребителски кредит бих ти го препоръчала. Наистина лихвата е по-голяма, но срокът на връщане е по-малък, а няма наказателна лихва при предварително погасяване. А за ДСК само добри неща (поне за сега) Ако на теб или мъжа ти му превеждат там заплатат можете да се ползвате с преференции, попитайте. Аз съм се възползвала за потребителски кредит, а той е до 30 хил лева (мисля)

# 43
Цитат

Аз съм към ДСК ипотечен кредит!Не е за предпочитане лихвата в началото ми беше 5.5 след 3година трябваше да е 8.8 но нали дойде кризата ,та стана 10.8 и на това отгоре всяка година плащаш такса управление кредит която на мен ми е 95лв и задължителна застраховка имот също всяка година.Тъй че ако можеш потребителски кредит  по добре тегли Wink

# 44

Когато ми трябват така по 1-2 изречения питам майките от подфорума на различните държави.

А това за губенето на гласа ми е много странно,защото масово около мен всички се оплакват от това.
В момента имам 4 познати със загубен глас.

Общи условия

Активация на акаунт