РУСЕнското лято стъпва бавно, тежко...време е да става жежко!

• 32 046
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
shanel1982 и моят съвет е да теглиш, ако ви урежда разбира се, потребителски кредит. Или може и ипотечен, но да е до 7-8, максимум 10 години на връщане. Има такива, може да не се наричат ипотечни, но си е кредит със залог жилище. Тогава кредита е изгоден и за двете страни. Над 10 годишните кредити вече ощетения си ти в полза на банката. В коя банка да отидеш? - не мога да те посъветвам. Те общо - взето условията им са близки. Пощенска банка напр. я няма в "онзи" списък, но и тя си качи лихвата за последните години....Така, че успех!

# 46
Здравейте! Хубаво заглавие за тема Simple Smile

Относно спирането на тока - Нашия район беше най-ощетен - до 13-14ч нямахме ток и то всичките 15-етажни блокове.  ooooh! Птрдполагам, че е била на близо аварията.
Относно зъбчетата, може ли да ми кажете кога долу горе са първите профилактични прегледи? Малко се уплаших, една от майките като заговори за пломби на детенце под 4год. Не са ли прекалено малки за тези неща?  newsm78

# 47
Докторката работи със здравната каса,не е детски зъболекар,но работи и с деца.Когато аз ходих при нея вземаше нормални пари,като за детето нищо не ми взе,а манипулациите,които прави на мен си бяха съвсем нормални цени.Кабинета и се намира на ул.Църковна независимист,незнам какъв номер се пада,там има една нова кооперация-като тръгнете от съда към хотел Рига преди голямото кръстовище пресечката с улицата,която излиза на изчислителния център.Ох,някой разбра ли ме,не мога да обяснявам много,съжалявам.
  bouquet  bouquet  bouquet Много, много благодаря!!!  Hug

# 48
  • Русе
Здравейте! Чудесно заглавие на новата тема!
И да не е само запис:
Пощенска банка напр. я няма в "онзи" списък, но и тя си качи лихвата за последните години....Така, че успех!
Пощенска банка вече е Юробанк и Еф Джи, така че я има в "онзи" списък.  Peace

# 49
 Tired ха, честито! Всички са един дол дренки... Thinking

# 50
Tired ха, честито! Всички са един дол дренки... Thinking

hahaha Така е. Ако може човек да не прибягва до "услугите" им е най-добре, но при тази обща закъсация ...

# 51
Хмм, много ме замислихте, а тогава за потребителски как стоят нещата с банките, че за тях въобще не се бях интересувала до сега

# 52
  tiptoe Примъъък от мен. Joy

# 53
# 54
Добро утро и от ме!
Хубав и усмихнат ден!

# 55
И от мен слънчев ден!  Sunglasses
Само дето се хабих да проучвам къде продават морски свинки.  Joy
Младежът сега е на вълна поредната кола с дистанционно.   hahaha
Но има време до рождения ден да си промени желанието.  Laughing

# 56
# 57
Чочи, четох, ама и снимки има - те са по-впечатляващи  Shocked Rolling Eyes

# 58
Съжалявам ако ще засегна някой, но това за мен е чиста лудост. Някой просто си е направил поредния експеримент, за да стане прочут.

# 59
Не видях снимките, но прочетеното ми е предостатъчно
и спорде мен това си е опит, а не истинска нужда да почувства да е майка
защо не е почнала опитите по рано, а пише от предния април, значи все пак е била вече на 60 години
за баща никъде не се споменава
а така като говори за децата по домовете не се ли е замислила, че и нейните голяма вероятност да отидат там след някоя година
категорично никой не може да ме убеди, че това е нормално и направено само с добри майчински подбуди

Общи условия

Активация на акаунт