Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро момичета!  bouquet
гогуна вие при кои детски офтамолог ходите?И  нас ни се налага преглед,а не съм запозната с очните лекари.Ще съм благодарна на всички да препоръчате добър специалист.
Весел ден на всички!  Nature Sunny

Баткото сме го водили при д-р Хрелева /детски офталмолог/кабинета и е в болницата, а и в оксикома май преглежда

Да честитя месечинките, че днес знам има доста бебоци и виртуално да почерпя   party023 beer3 smile3510
оф хич ма няма по картинките

# 286
Видяхме сеее... повечето  Tired, ама без секс на плажа. Подробности само при явяване на следваща среща.

Всички са се ориентирали - кой сват, кой брат... Flutter

Освен, да не остане мома мойта синеочка да подновя офертата за сватовства с маци пис  Laughing
И рокля ще и сложа и фиба за разкош - та да и обърне внимание Ачко.  Laughing Peace

Ай, отивам да работя, че после трябва да се завлека до банката - от цяла седмица се каня - пфуу

# 287

и ние си търсим мацка

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 13:21 от petroliana

# 288
ЗДравейте момичета!!!Ние ще пропуснем срещичката, че ще водя малката на хомеопат точно на обяд и докато се приберем после трябва да тръгнем пак, а и баткото няма кой да вземе от градина!Да предадете много поздрави и от нас и мнооооооооооого гушки! Hug...
Гогуна, не съм чела цялата тема, но ако ще водиш детето на хомеопат заради запушен очен канал искам да ти кажа, че точно по този начин се оправи малкият ни син когато беше на 3 м. Левият канал беше запушен и упорито правех масажи и почиствах с физиологичен разтвор 3м. Личната даже беше изписала и разни капки, които аз не слагах, защото съм на ясно с тяхното действие. Хомеопата ни даде лекарство, което за 3 дни отърва малкия от Хидроцеле и отпуши очния канал. Ако си случила на добър хомеопат, бъди убедена, че ще намери решение на проблема. В никакъв случай не прибързвай със сондаж. Алтернативно лечение има.

# 289
Рибката , благодаря за темичката!  bouquet

_danyto_ , ние водихме Сияна при д-р Христова-преглежда в очната клиника "Младост"!Амо да ти кажа честно никак не съм очарована! TiredЧух, че много добра била тази, която преглеждала на "Вардар" до ритулната зала, но й забравих в момента името! Blush

petroliana , той голямо циганче е твоето мъжле!Ще ходатайствам пред щерката! Joy

Soleada, благодаря за инфото!Ние ходим при Вълков в "Славейков", но не съм питала за това до сега!Водих я защото напоследък нещо се дави и неможе да суче!Няма сополки, а сякаш има нещо като храчка и неможе да го преглътне!Хомеопата каза, че се размърдват зъбките в дълбочина и от тук нататък д-то да ми е яко!!! ooooh!Но следващият път задължително ще попитам за очето!Благодаря!Вие при кой хомеопат ходите, а какво беше въпросното лекарство-питам само информативно?

# 290
Ние сме при Ферфериева. От почти 8г. Лекарството не помня, защото няма смисъл - то е индивидуално за всеки пациент. Непременно кажи на доктора следващият път - убедена съм, че ще помогне. Успех!

# 291
Водих я защото напоследък нещо се дави и неможе да суче!Няма сополки, а сякаш има нещо като храчка и неможе да го преглътне!Хомеопата каза, че се размърдват зъбките в дълбочина и от тук нататък д-то да ми е яко!!! ooooh!

и при нас е така от време на време, ама като са малки още милите и не могат да са изплюят. А пък за зъбки не е ли рано още.
А то мойто са дави и от косата си, само са скубе ръчичката цялата в косми става и айде после в устата юмрука и кво да не са дави явно го гъделичка горкото  Laughing
А хомеопата нещо изписа ли ви

# 292
  • у дома
Отчитам че, Гоги пълзи, стои изправен и категорично отказва да сяда  ooooh! и като му поискаш дава 5 /пет/ с ръчичка  bowuu Все още е ергенин, но аз не бързам да го сватосвам  Mr. Green

# 293
  • Бургас

Много е готин! Голям сладур е станал!  smile3521

# 294
Добър ден, искам да ви попитам откъде в Бургас да си купя стягащ клин или гащи за след раждане? Имало на Чико много хубави , но нали магазина на чико който беше на богориди сега е премама и незнам къде да намеря. Обиколх детските магазини , магазините за бельо и няма такова. Искам такива гащи или клин, които могат да се носят под дрехите незабележимо. Моля ако няко скоро е купувал да ми каже откъде и за колко пари , на чико май преид бяха около 60 лв.

# 295
Добър ден, искам да ви попитам откъде в Бургас да си купя стягащ клин или гащи за след раждане? Имало на Чико много хубави , но нали магазина на чико който беше на богориди сега е премама и незнам къде да намеря. Обиколх детските магазини , магазините за бельо и няма такова. Искам такива гащи или клин, които могат да се носят под дрехите незабележимо. Моля ако няко скоро е купувал да ми каже откъде и за колко пари , на чико май преид бяха около 60 лв.
pepeshonka в магазините за бременни има такива гащи с колани,мисля че цената беше към 15лв.Другия вариант е в санитарен магазин,има няколко по Републиканска.А за най евтини има и в китайските магазини където има и бельо .

# 296

Много е готин! Голям сладур е станал!  smile3521

мерси Гери

# 297
petroliana много ти е красив момъка ,  голям сладур ,да ви е жив и здрав (Михаелка е обещана, иначе щях да си го грабна)

# 298
аз си купих много хубав колан от специална аптека за раждали жени или оперирани намира се на улицата зад френската мисля че беше оборище коланите са с номерация и позволяват да мериш

# 299
 newsm47 Ха добър ден на всички, които не са ме забравили и на тези с които тепърва ще се запознаем.
Не съм влизала тук май повече от месец,нещо не ми остава време лииии, депресийка ли ме тресна....как да е. Виждам много нови попълнения,а това е хубаво,клуба расте.
Валенце,как си ,слабост моя  Grinning
Ей,много съжалявам за срещичката как ми се идваше  Cry Я разкажете малко,нямаше ли някой папарак.Айде готова съм за следваща
Хъгси,затъжих се и за теб.Абе скоро не сме събирали с количките денем.Да вземем да се организираме ли  newsm78 Мели,Вили какво ще кажете???

Общи условия

Активация на акаунт