Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Аз също ще липсвам.
Гогуна,щях да те питам,как е очето на Сиянка? Ходихте ли до Варна?
Моя мъж вече готов за второ,че даже искал да са близнаци.  Rolling Eyes

# 271
  • Бургас
Деси, и моя тъй приказваше, докато не започнаха да никнат зъбите.... hahaha

# 272
  • Пловдив
Хаха, кви ентусиасти са тия мъже:)
Моят се опита нещо да смотолеви за второ, ам беше отсвирем моментално и веднагически - стига толкоз, който иска повече - да бременее, да износи, да си го ражда и гледа  Naughty

# 273
момичета,отдавна се каня да питам,знам че помпа за кърма ако се налага дават в Девата,а биберонка да нося ли за бебчо,ако се наложи?

# 274
момичета,отдавна се каня да питам,знам че помпа за кърма ако се налага дават в Девата,а биберонка да нося ли за бебчо,ако се наложи?

Добре е да си ги вземеш и двете неща.Не съм чувала да дават от там помпи за кърма или залъгалки.Аз си ги носех!

# 275
  • Бургас
Хаха, кви ентусиасти са тия мъже:)
Моят се опита нещо да смотолеви за второ, ам беше отсвирем моментално и веднагически - стига толкоз, който иска повече - да бременее, да износи, да си го ражда и гледа  Naughty

Еееее, аз съм си навитак за още едно (две в краен случай)Simple Smile И даже се надявам да стане по-скоро, че да ми минава всичко на екс:-) Ама ...Божа работа  Grinning
п.п. Ох, да си идва вече сватята, че много ми липсва  Rolling Eyes

# 276
  • Бургас
Здравейте!  Grinning

Аз съм новоизлюпена ветренска мама и влизам в темичкта ви с въпрос.Към необходимите документи за еднократна помощ има и " удостоверение от служба ГРАО за родените от майката деца".Та питанката ми къде е тази служба ГРАО? Предварително благодаря!

В болницата дават помпи за кърма, трябва само да им кажеш, но залъгалки не.Аз не си бях взела и после ми донесоха.

# 277
  • Бургас
Мария♥  ,пиши на Hugsy данните да те има на 1-ва страничка !  Hug

А за еднократната помощ,когато мъжа ми ходи да взима акта за раждане от общината по местоживеене и извадил удостоверение,че това е 1-во дете ,а ако имаш 2 деца,издават уверение,че са 2 / нали за 2-рото еднократната помощ е по-голяма/.
Струва някъде 4-5лв.
Предполагам за това става дума.

# 278
  • Бургас
Много ти благодаря SuNnY SkY за бързия отговор!   bouquet  Значи всичко е на едно място, което е чудесно, че няма да се налага да се разкарвам!   Grinning

# 279
здравейте мами!и аз почнах да дохранвам с Нутрилон (2 пъти на ден за сега)

каша и давам на Хумана бананова,че и аз си хапвам.много ми харесва.оризовата каша изобщо не ми я яде.
все още ни остава проблрема с количката
  #Cussing out

и на нас ни се идва на срещата,нооо няма как да дойдем.поздрави от нас на Гери!

# 280
Момичета  Hug
За утре уговорката е без промяна  Wink Wink
В 16:00 на "Кариби"  Heart Eyes Времето го дават да е слънчево  Nature Partly Sunny  , ако е такова  , който има желание и възможност го чакаме там  bouquet
P.S- Ако някой не знае къде се намира "Кариби" или му е далече и не му се върви сам , аз ще съм на Пантеона точно в 15:20 , ще изчакаме до 15:40 и ще отидем заедно  Grinning

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 16:08 от цветиту

# 281
ЗДравейте момичета!!!Ние ще пропуснем срещичката, че ще водя малката на хомеопат точно на обяд и докато се приберем после трябва да тръгнем пак, а и баткото няма кой да вземе от градина!Да предадете много поздрави и от нас и мнооооооооооого гушки! Hug

SuNnY SkY, благодаря за загрижеността мила! HugАми все си е така!Без никакво подобрение! CryНе съм търсила още специалист където й да е, защото детската офталмоложка тогава каза, че трябва да стане на 6 месеца!До тогава не се предприема нищо освен масажите!Май процедурата по отпушване на каналчето няма да ни се размине, а толкова ме е страх от това приспиване с пълна упойка, че незнам! Tired

Мария♥ , добре дошла и в тази темичка!!! welcome

# 282
  • Бургас
Здравейте,момичета) надничам във вашата темичка понякога-живот и здраве скоро и аз ще се присъеденя към вас  Hug
goguna незнам дали си видяла тази тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=505479.0

# 283
Момичета, благородно ви завиждам за срещичката. Аз чакам майстори за съдомиялната Sad Добре поне, че е гаранционна.
И умната с биричките!!!  Laughingcheers

# 284
Добро утро момичета!  bouquet
гогуна вие при кои детски офтамолог ходите?И  нас ни се налага преглед,а не съм запозната с очните лекари.Ще съм благодарна на всички да препоръчате добър специалист.
Весел ден на всички!  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт