Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Алиооо фермерките, я веднага пожелание да станете сЮседи на мойта щерка. Айде да не посочвам  hahaha

# 256
  • Бургас
Пратих ви френд рекуест, като ем аксепнете, ще ви адна като нейбъри хахахаха ( това беше в духа на днешната младеж - чуждица, до чуждица). Ти да не се завърне вече, бе моме? Или правите трето нейде по Иберията hahaha

# 257
  • Бургас
Аааа върнах са. Третото ще почака да поодслабна Wink

# 258
Добър ден, аз се присъединявам тук. Родих в Дева Мария на 04.06- момиче.
Искам да ви попитам , казаха ми в болницата че в рамките на един месец имам право на два прегледа на детето.  Обаждам се и запазвам час при който лекар искам така ли е? Но аз така и не ги научих по имена детските доктори, при кого да заведа детето?

# 259
  • Бургас
ха да се похвалим с първата баня днес Grinning

papeshonka да ти е жива и здрава принцесата  Hug

# 260
papeshonka - Честита ти радост ! Simple Smile Аз знам , че се полага един безплатен преглед в рамките до 1 месец след изписването , за лекар бих ти препоръчала д-р Згурова (завеждащ отделението) или  д-р Колева Simple Smile

# 261
  • Бургас
papeshonka ,Честито бебче ! Да ти е жива и здрава малката!

Как се казва малката? Хъгси може да те вметне на 1-ва страничка.
Аз препоръчвам на 100% д-р Хрусанова.
Можеш да звъннеш и да питаш кой д-р кога е на работа? Или пък ако си си харесала някой д-р ,пък не помниш името,можеш да им зърнеш  фейсовете в сайта на болницата.  Mr. Green
Другите мами,как сте в тази жега?  sun

# 262
  • Бургас
Честито бебче на новата Ветренска мама! Да расте здрава, уман и красива ( за радост на мъжката част  Joy)
За лекари - аз д-р Згурова мн си я обичам. За нея съм с две ръце и два и крака! Всеки месец тя си ни прави консултациите. На друг лекар вяра нямам Peace

# 263
  • Пловдив
Моргееен  Hug
Добре дошла на новата мама, да и е жива и здрава щерката  bouquet От мен препоръки също за Д-р Згурова с две ръце.

В жегата ме спасяват само климатиците, Бобко също.Ако не е 23-24 градуса в стаята няма заспиване.

# 264
  • у дома
Тъъъйййй, наред с микровелето, климатика е втория уред, който не ползвам от съображения, за добро здраве  Mr. Green Гогронело, нали та либя виж това - http://sotirmarchev.tripod.com/aircond.htm Обаче, в новия ни апартамент е толкова влажно, че почвам да се замислям да тегля една м..на на всичко и да си сложа едно мъничко климатиче  Tired
Новата мама, добре дошла  Hug

# 265
Важно съобщение!!! newsm03
Момичета в понеделник (21 юни) си уговорихме среща с Гери (psychology) в 16:00 часа! С macpis решихме да е на "Кариби" (бара, който е срещу сърф клуба) ! Който има желание да заповяда , ако нещо не е удобно времето или мястото да казва ще променим  Hug Надявам се да сте съгласни и да се съберем  Drunk cheers  smokeuu eat

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 11:04 от цветиту

# 266
  • Бургас
Ще гледам да се домъкна Grinning

# 267
  • Пловдив
Тъъъйййй, наред с микровелето, климатика е втория уред, който не ползвам от съображения, за добро здраве  Mr. Green Гогронело, нали та либя виж това - http://sotirmarchev.tripod.com/aircond.htm Обаче, в новия ни апартамент е толкова влажно, че почвам да се замислям да тегля една м..на на всичко и да си сложа едно мъничко климатиче  Tired
Новата мама, добре дошла  Hug

И аз та либя, ма няма си умра в цветущо здраве сигура  Heart Eyes Обзавела съм се с няколко броя Митцубиши-та с всичките им йонизатори, сензори и най-вече най-ниските нива на шум и съм мноо доволна ( от сметката за ток- също)
На срещата аз не съм сигурно, че ще мога..в такива часове избягвам да излизам, а и гледачката ми е до пет, но ще помисля.

# 268
На срещата аз не съм сигурно, че ще мога..в такива часове избягвам да излизам, а и гледачката ми е до пет, но ще помисля.
Ние ще сме там от 16:00 но сигурно повечко ще постоим , ако ти е удобно след 17:00 ела тогава Simple Smile

# 269
  • у дома
С голямо съжаление, ви казвам, че няма да може да се радвате на моето присъствие  Mr. Green По туй време още бачкам, а докато се замъкна до там ще е станало тъмно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт