Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • у дома
Их, бря  ooooh! Забравих, днес навършваме 6 м. - обявявам всенародни тържества  Mr. Green  Wine Glass Да са ми живи и здрави дечицата  Praynig

# 241
  • Бургас
Уф,днес е адската жега.

ДОбре,че намерих една сенчеста градинка,та там я паркирвам Диманка да спи ...
Сиси,весело изкарване !  Hug

Вале,честита половин годинка на Гого !

# 242
  • Бургас
Честита половин годин ка на Гого:-)
Свате, ма ний джобно гадже си искаме бееееее пу-пу
И ние се върнахме от консултация. Качили сме само 450 грама Tired Шегичка..знам, че това е нормално за нашата възраст. Вече сме 8,100, за сметка на това сме 74-75 см ( не успя док да го измери точно, че той се кефеше на  голотата си hahaha) Абе дългун, като тате си.
Обаче, Илено с тия 9 кила на ПОли нещо ме съмняваш #Crazy Яяяя пак я измерете...Ние минаваме за трътлести и при целият ни висок ръст малко на 8ца.... ooooh!
Много готино време, чакам Вили да звънне и Кольо да се събуди и се мятам на разходка (=бира с цаца Mr. Green) Хайде, лека, доходна и безаварийна...аууууу, забравих да се оплача - Кольо вчера направи първи полет от леглото (уж вс е наред, но си поревахме доста). Как го направи туй тройно завъртане ни аз, ни тате му се усетихме.
Ние започваме кисело мляко, защото никакво АМ не щем, а аз вече изнемогвам с кърменето. Какво още: Имаме 7 зъба и един лееееко аха-аха да излезе. Долу чакаме още два TiredСкоро ще преполовим петилетката Peace Аз ви казах, че до една годинка, живот и здраве, вече ще вадим мъдреци Mr. Green

# 243
SuNnY SkY, mia71, Проста Мария, благодаря за инфото. Надявам се скоро да отминат нашите мъки, че е мнооого неприятно да я гледаме как се мъчи Sad А пък и от напъните, понякога чак повръща ... Голяма гадост е...
Вале, честито месечинка на малкия Гого. Мнооого щастливи мигове с него и цялото ти семейство!!! Hug Явно, на една дата празнуваме месечинките на бебоците ни. Нашата малка мишка днес навършва ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ.

# 244
  • Бургас
Мели,как прие Колето жълтъка? Да знаеш,че мога веднага да те снабдя с домашни яйца,ако имаш нужда  Hug

Аз съм в чуденка какво да дам първо за захранване на Димана? Мисля да е след някоя друга седмица...  newsm78

# 245
  • Пловдив
Мараба значи:)
Ся, понеже нямам време и само скици, тръбни извивки и гипсокартон са ми в главата, си признаам, че четох само последните две страници и само по тях мога да се включа адекватно.
1.Жълтък давам от шестия месец, домашни яйца онли.
2.Тва за кашите и напомпването май е поредната легенда..Моя синковец се пука да яде каши, изобщо не се е огусил.8,400 кг за 72 см.Зависи си от детето, а и от кашата де..ако е нещо от сорта на Ганчев или Слънчо- нищо чудно.За протокола Бобко яде кашите на Нестле и Хип, Хуманата също му харесва, но от нея се запича.
4.Пресни плодове и кисело мляко давам повече от месец, много често и съчетание от двете с някоя бисквитка.Зелена Елена 2% давам.
Ай, целиФки от мен:)

# 246
  • Бургас
Мами,къде има пюрета на Нестле Алете?

# 247
  • Пловдив

Бамболино, ама на теб ти е далеч май...

# 248
  • Бургас

Бамболино, ама на теб ти е далеч май...
Благодаря !  Hug
Далеч ,не далеч,там сме,а и май си е доста заредено там.

# 249
  • у дома
Горгонело, не слагай гипсокатрон, душа, голяма грешка  Tired
Аз смятам скоро да захранвам с глутен

# 250
  • Пловдив
Горгонело, не слагай гипсокатрон, душа, голяма грешка  Tired
Аз смятам скоро да захранвам с глутен

Що, муцка? И сега имам картон почти навсякъде, с минерална вата отдолу - мноо стопли, пък и нямам нерви за замазки, че шпакловки, че кво беше после..Кви преживявания имаш ти в тази връзка?
Ми захранвай с глутен бе, тамън време е вече.Една пълнозърнеста плодова каша при нас беше началото на глутена , прие се с патос  Mr. Green

# 251
  • у дома
Кви преживявания имаш ти в тази връзка?
... Предимно свързани с избор между Саво и други препарати против мухъл  Mr. Green

# 252
  • Пловдив
Кви преживявания имаш ти в тази връзка?
... Предимно свързани с избор между Саво и други препарати против мухъл  Mr. Green

Ми аз мухъл имах преди тва, вече три години с картона нема и петънце, включително и зад мебели, знам ли..може би зависи от самия картон, че и от майстора де.

# 253
Добро утро. Хайде на кафенце..И да почерпя,че онзи ден станахме на един месец

# 254
Таничка,    bouquet Честито, първи месец на малкия сладур!!!  Тортата е страхотна, като идваш насам ще кажеш рецептата, че да направя и аз.   chef

Общи условия

Активация на акаунт