. да не кажа,че някои лекари казват,че изопщо не е хубаво да се дава.добре,ако давате каша 2 пъти в седмицата,какво давате в другите дни?
, някой беше писал нещо по темата ама не мога да го открия сега
, някой беше писал нещо по темата ама не мога да го открия сега
гледам храненето сте зачекнали я и аз да се включа с питанка тези дни мисля месото да въвеждам момичетата кажете как го въвеждате, че чета тука някакви сложни схеми с паузи и т.н и кое пюре да избера за първо 
Караджова каза да редувам ден с каша и ден с плодово пюре за сега сме яли само на Милупа безмлечната с някакъв плод вътре за вкус, купих и на ХИП банановата, но не сме я пробвали още за сега тази си я харесва, иначе вече сме на ти с почти всички зеленчуци и за обед най-често давам пюретата с различни зеленчуци на Bebevita, Sunval i HIp
.
.
Ако някой има идея с какво мога да помогна на малката, моля да пише.
гледам храненето сте зачекнали я и аз да се включа с питанка тези дни мисля месото да въвеждам момичетата кажете как го въвеждате, че чета тука някакви сложни схеми с паузи и т.н и кое пюре да избера за първо 
Ние още се кърмим и ядем различно от мляко само на обяд,даже понякога и тогава го кърмя след пюрето,та сега май ще трябва да давам кашата след обед.
. Хм освен да не съм сметнала нещо както трябва. Ще минаваме на диета ....
.
Не сменяй млякото, още повече ще я запечеш - давай био гайа, ако се наложи и лактулоза и повече гушкане и търпение
Сега чета и питам наново всичко
Ааа от днес почвам кашите, та ще видите вие

От кашите сме пробвали-Оризовата на Милупа, Ориз и банан пак на Милупа, Банан, Банан и череши-на Хумана. Ми какво да ви кажа-голям зор с тези каши. Колкото и рядка или гъста да я правя, неще та не ще. За сметка на това, обаче готовите каши на Хип, Бебевита/в бурканчета, без глутен/...мммм... очичките й светват на хитрушата
Знае какво да яде 

Много съм доволна.
Ако има нет в хотела ще драсна още някой ред
Цунки-мунки по муцунки