Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 129
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Бургас
Благодаря ви сладкиши  Heart Eyes
Гале  Hug

# 212
  • Бургас
Hugsy, Честит рожден ден !!! Всичко най-добро ти желая !Весел празник !  Hug

# 213
  • Бургас
Ели, честит празник и и от мен  Hug
Много здраве, много късмет, много любов ти желая и ... третото да е със сини очи  Heart Eyes Joy family6
Наздраве   bouquet

# 214
 newsm59 Hugsy,бъди здрава ,щаслива и много желана!!!Бъди много усмихната, добра и всеотдайна мама!!!  ura smile3525

# 215
  • Бургас
  Hug Ха-ха, Гале - викам си - ко ли праиш в наш'та тема, да нямаш въпроси нек'ви за Девата  Laughing

Специлно влязох  ,ама тайничко надничам от време на време  да съм информирана като му дойде времето   Wink

Ели ,и от мен  Hug, /четвъртък е събирането/

# 216
Ели, на патерица Хепи Бъртдей и от мен жива и здрава да си  Hug !
Тези млека за който говорите като нутрилон , Лактана БИО къде ги има и на какви цени ?  Thinking

Гери въобще не си мисли, че сме те забравили  Hug. Бих се радвала да се обадиш да се видим щото все пак ти си ангажирана а пък ние сме айляк и когато намериш време звънни  Praynig.

# 217
ДУ!
Юле, мога да говоря за Лактана (Нутрилона е с най-близък вкус на кърма, но то мойто не знае... Sad въобще). Та Лактана е БИО производство, немско на Тьопфер, съдържа 4 прОбиотици ( прочети каква е разликата с прЕбиотиците съдържими в другите млека), DHA и тн. Според мен няма аналог (само розовия хип има един вид пробиотик). Цената му е около 22 лв. При мен в Лазур е по-скъп, затова го купувам от Славейков (всички магазинчета - на Била, Орфей и тн. по 22 лв. или от Бамболино - 22, 30 лв или напоследък от Щъркела (21, 40 лв.). Разфасовката е 2 х300 гр. Изглежда по-скъпо от други млека, но е по-голяма разфасовка, а като си спестя и по цели 18 лв. месечно за БИОгая "(пробиотици), за да не ми се мъчи детето с акането и храносмилането, си е направо далавера... Laughing

Ей, че гадно време!

# 218
  • Бургас
 Wear Umbrella

Нутрилион съм виждала и в супермаркети даже.  Peace

# 219
Еллл  nbirthday и тук да се разпиша
Не е чак толкова гадно времето Sunglasses  Хайде на разходка , все пак не е зима вече  Crazy топличко е  Mr. Green
Неди , Мацпис хайде душици наемете се с ангажирането на една форумска среща на някой капан в чест на ГЕРИ (че вие , най-добре го можете  Hug)

# 220
Здравейте Hug, да изразя и аз мнението си за АМ-то Simple Smile.Без да съм ровила да чета по този въпрос имам някакви бегли спомени, че съм чувала или чела, че има много млека, да не кажа повечето, които са обогатени с пробиотици.Ние караме на Нан, и да си кажа честно-определено съм доволна.Да, с Нан-сензитива изпражненията бяха зелени, но в момента, в който спряха коликите станаха нормални.Тоест, под въпрос е дали причината е в АМ-то, или в коликите.До този момент не се е запичала.Сега сме на Нан-1.Ема наддава меко казано добре, но това, което е много по-важно-на близо 7 месеца е, и до този момент не е имала нито хрема, нито е кашляла, нито е вдигала температура.Покрай нея и батко й, и аз сме изкарвали по някоя вирусна инфекция, но, да чукна на дърво, досега тя удържа фронта!Да, може да е индивидуално, но при положение, че бебетата първите няколко месеце са с много слаба имунна система и не могат да изработват качествено антитела,си мисля ,че може би го дължим и на млякото, с което се храни!

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 13:15 от mia71

# 221
много странно,сега взех да се чудя,защо Караджова ми каза всеки ден да давам оризова каша?!всички,до които съм се допитала ми казват 2 пъти седмично  newsm78.но като наближи време да и давам ще и се обадя

# 222
Не, бе никой не плюе Нан-а и аз го давах 3 месеца и бях що годе доволна, докато не се притесних, че твърде много се напъва. Другите вече бяха сменили, ако не изцяло марката, то поне минаха на НАН 1. Просто като пие сега Лактана разликата е огромна.

Относно съдържанието на пробиотици, не е така - нямат. Сравних всички кутии, аз никога не дрънкам ей така - почти всички имат прЕбиотици, което е друг филм.

Оризова каша и на нас ни казаха максимално 2 пъти седмично - много дебелеят...

# 223
  • Бургас
Кои марки каши са хубави?

# 224
Здравейте:)Момичета дадохте ли вече жълтък?Ако не ,възнамерявате ли да давате ?От доста време се колебая.Според личната трябва да изчакаме до есента.Но ми се струва доста късно.Бебо ще е на 10 месеца тогава.А на доста места чета ,че жълтъка е много важен за детето.В голяма чуденка съм newsm78.Ще съм благодарна за мнение Simple Smile
Относно кашите приятелка ми препоръча Милупа.Засега сме на тях.Наистина се много вкусни.Хумана пък имат най -голямо разнообразие на вкусове.Знам и за тези на Хип че се вкусни.Но както и за всичко останало важното е да се хареса на малките хора  Grinning

Весел ден на всички  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт