Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 120
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Миленоооо, с кеф ще ти се дам, душа ! Такова парче като тебе не е за изтърване  Heart Eyes !

# 196
  • Бургас
ihaaaaa, излезе ми късмета хахахах
Ели, само Нутрилон не съм пробвла още

# 197
Благодря момичета  , на НАН 1 сме и досега повече от ден не е прескачала, вечерта си свърши работата детето и не беше запек и аз не знам какво става ! ooooh!

# 198
здравейте мили мами!!!
маистина милата ми дъщеря много мъжки понесе имунизациите

искам да питам мамите,които са захранвали с ОРИЗОВА КАША,може ли да се дава всеки ден?няма ли да му стане тежичко на детенцето.

и да се похвалим,че много ни харесва да ядем плодови пюрета и също така лъжичката мноооого и допада малката (много се радвам)
и също ме интересува,има ли такива мами,които заместват едно цяло хранене (сутрешното най-вече) с плодово пюре?и какво количество давате?

на мамите,на които им предстои захранване им пожелавам същиа успех с лъжицата,като при нас!

и като за последно да потам дали има желаещи за форумска среща утре в парка в Славейкв?

# 199
Юлианка,и аз много често чувам,че НАН запича и други глупости,ама невярвам.защо иначе всички лекари ще препоръчват НАН?!
просто не му се е акало на детето

# 200
  • Бургас
Добро утро мами  Heart Eyes
хайде да ви почерпя, че днес ставам на 32 годинки

Миленка мога да ти дам една доза да пробвате, но трябва да стане днес, че после няма да ме има цяла седмица. Пускам ти телефона на лични да ми се обадиш ако решиш.

# 201
Честит ти рожден ден Ели! Бъди здрава ,щастлива и винаги усмихната  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Аз с нищо не мога да ви се похваля ,освен,че се изправяме вече сами в кошарата и изобщо навсякъде ,къдете Ема може да се хване и да се набере. Също така и пълзи малкия мушморок ,но още не може да седи стабилно на дупето си и се клатушка. Вече все по-малко спи ,а аз съм все повече изнервена  Sad  Туй то от мен
П.П. Виолето мааааа,къде се изгуби?????? Дрънни едно телефонче да си бием една срещичка ,че ти забравих очите  Rolling Eyes

# 202
За срещи от всякакъв род и вид съм с две ръце Simple Smile)) Появявам се бързо само на тези покрай флората Simple Smile

За НАН-а (мама89), да и аз така си мислех, но изчетох 1001 мнения, сравних всички млека и се оказа, че това има много желязо, което наистина може да запече. Освен мненията по форуми, факт е, че от 9 майки с бебета родени заедно с Боряна - 8 не кърмят и всичките смениха сензитива. Проблем с неакането, макар и само по 2-3 дни, напъване, зеленикави изпражнения и тн. сме имали 4 от гореописаните случаи. Ми ни ща повече да ми го хвалят  #Crazy Сега е като кърмаче  Laughing (Лактана БИО)

Захранвам от вчера (оня ден де, но 1-вия ден изплю всичко, което се мъчих да набутам в устата и). Вчера хапна. Захранвам с картоф, после всяк'ви зеленчуци и после оризова безглутенова каша 2 пъти седмично следобед, тъй че за плодовите и тн не мога да дам мнение. Но аз се чудя, всъщност за колко време е редно да почне да яде по цяяяло бурканче пюре (125г) Thinking

# 203
  • у дома
Брях, брях - стана дума за секс и взехте, та живнахте  Thinking  Joy
Тъъъъй Илено - здрава, здрава, от здраве да не съ отървеш, другото да си го купиш   bouquet
Миленски и ние сме на Нутрилон, минахме на него от кърма без проблем  Peace Киселото мляко бих го давала ако квася, купено от баби прясно, иначе  Naughty
Моята кака е при прабаба си на село и на мен ми е мъчно  Cry Не съм добре  ooooh!

# 204
и ние сме с лактана био и съм мн доволна а и храната е по мазна и мн го засища

# 205
  • Бургас
И тука да се разпиша! Честит рожден ден Ели! Здрава, щастлива, обичана!  newsm51 newsm59 bdbaloni happy bd

Дано не сте ме забравили?!

# 206
  • Бургас
Честит празник ,Ели ! Всичко най-хубаво ти пожелавам ! Безкрайно  много любов и светлина да има в твоя живот !

Проста Мария  wavey

# 207
  • у дома
  Hug Ха-ха, Гале - викам си - ко ли праиш в наш'та тема, да нямаш въпроси нек'ви за Девата  Laughing

# 208
Момичета, я ми кажете еднократната помощ в "Инвестбанк" ли я превеждат,че мъжа ми ходи да подава документите,ама забравил в коя банка трябва да отида да си взема дебитната карта. (Мъже, какво да ги правиш. Нямам думи.) smile3506

# 209
Момичета, я ми кажете еднократната помощ в "Инвестбанк" ли я превеждат,че мъжа ми ходи да подава документите,ама забравил в коя банка трябва да отида да си взема дебитната карта. (Мъже, какво да ги правиш. Нямам думи.) smile3506
в инвестбанк срещу свободния Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт