Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 112
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро   bouquet

mama89, васкината сигурно е Synflorix. И на нас ни я сложиха заедно с втория пентаксим, но за разлика от вас ние много плакахме и още сме криви. А Микаела е същинска героиня - браво на нея, дано все така да продължава. newsm10

Днес най-накрая ще става за разходка. SuNnY SkY , goguna хайде да палим бебешките превозни средства и на кафенце.
Хубав ден и приятни разходки на всички!

# 181
Добро утро! HugАз да питам за Synflorix-а- безплатен е само за родените тази година,или за всички?На мен джипито нищо не ми каза, и аз не знаех, че и тази ваксина минава по здравна каса, и не съм питала. newsm78
mama89 , две такива тежки ваксини наведнъж не натоварват ли много организма на бебетата?

# 182
миа само за родени 2010 са безплатни, даже  ще има рестрикции в детските градини и т.н. синфлорикса е много чиста ваксина и е безпроблемна - коментирала съм я и преди. При вас има имунизация когато е нашата реимунизация на година и някой месец, може би тогава ще е безплатна. Струва 160 лв в аптечната мрежа, а педиатрите я взимат с отстъпка, моята ми я даваше на 130 (платих 2 ooooh!, поне третата ще ми дадат)

Лошото при еднократно ваксиниране по-късно, че децата не са защитени от отити до първата година, което често се случвало

# 183
Ах тези разходкиии , ах това топло време , ах този плажж , ах този фейсбук и ферми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 184
Честит рожден ден на Д-р Снежа Згурова!!!Много професионални успехи,много здраве и късмет за нея и семейството и!!!Пожелавам и още много години да се грижи с такава любов и всеотдайност за малките сладурчета!!! Heart Eyes

# 185
  • Бургас
Честито и от нас с Янко   bouquet Желаем и много здраве и успехи в работата.

# 186
  • Бургас
лелееее, честит рожден ден, на нашата любима доки (малко на патерици, но по-добре късно)! Да е все така усмихната, красива и мнооого щастлива! С огромна признателност и от нас, Миленски и Ники  Heart Eyes

# 187
Хеи, къде сте в това кофти време?
Имама една питанка към мамите със стаж, какво правите ако чадото ви вече трети ден не се изакало  Thinking?

# 188
С каката ми се е случвало до 6 дни да не се изака, дадох и дуфалак на капки, след консултация с педиатърката и,но нямат мигновен ефект. Иначе с термометър намазан с преварен зехтин , но не е хубаво да се повтаря честа тази манипулация.
Може да даваш и овесена водичка.

# 189
  • Бургас
yuliana74 на кърма ли сте? Дока то се кърмехме акаше на 2-3-4 дена веднъж. Сега със захранването и млякото всеки ден по 2-3 пъти. От кърмата се усвоява почти всичко Wink

# 190
Съгласна съм с Хъгси!
Ако сте на адпте обаче да отбележа, че най-вероятно продължавате с Нан сензитив като в болницата, който всички около мен определиха като проблемен, макар че е уж за хранителни разстройства. Изпотроших малко нерви покрай тоя НАн - сега е на Лактана био и няма по-доволни хора от мен и бебка. Simple Smile

Лактулоза МИП е по-добрия вариант от Дуфалак!

# 191
  • Бургас
Поли е на нутрилон. На кутията пише "Изпражненията на бебето ще бъдат по-меки и подобни на тези на кърмените деца."

# 192
И аз на патерици да честитя рождения ден на д-р Згурова! Много здраве, щастие, дълга, спорна кариера, да е все така лъчезарна и всеотдайна, да бъде много, много обичана !

Цвети, много си права - нещо се забравихме с тези ферми там..  Laughing.... ама много садите, бе ! Да взема да направя аз една ферма и да ви взема на работа, а?  Simple Smile
Звънях на Недито 2 пъти, ама не ми вдига?! Исках да питам какво стана със събирането на Божура?
То се е видяло, че пак аз ще съм ''организаторката'' Rolling Eyes, ми ще уговоря една среща тия дни, да се видим всички на кафенце, биричка, секс на плажа.....

# 193
  • Бургас
Ахой!
Ели, значи спря да кърмиш, а? Аз не мога д аотбия Кольо и продължавам...две хранения са ни кърма...Да питам - някой дава ли кисело мляко? Пробвах с няколко вида АМ, но не ми се полчуава номера. Сега се надявам на киселото мляко.

п.п. Mr. Green Десо-простакесо, аз съм за"ЗА" секса...давай да се разпределяме...метнала съм око на сватята ми и на Виолетка...ще видя къде ще ме огрее,...ако ли не - теб ще те ударя, душо, нЕма сега на празно да седим  hahaha Joy Joy Joy Joy

# 194
  • Бургас
Мели, киселото мляко от магазина не бих и го дала. Отбихме се без проблеми. Хареса си нутрилона. Бил най-близък по фкус до кърмата. Шишенцата ни са на Томи Типи с бибите с кръстчета. Даже леко ги поразширих с ножа, че мойта трифазна помпа като засмуче и се вдлъбваха. Първите два пъти ме гледаше учудено докато цокаше, ама вече като види шишето и се кефи.
Та вчера се разпльоках на тераската с питиенце и цигарка ехххх блаженство  Party Вярно, че от времем на време ме блъска спомена за кърменето и ми става едно криво ....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт