Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 101
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Утре ще отбележим символично 1-ви юни, ако някой иска да се присъедини с бебешоците да ми пише на лични. Нищо специално ще се смеем, почерпим, снимаме за спомен, всички са още малки за супер празници, но и каките и батковците им са добре дошли  Hug

# 166
Къде ще е събирането и дали времето ще го позволи  ?
Тъка свикнахме с разходките , че ден в къщи ми се струва плашещ !

# 167
baloni ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА:breastfeeding2:!!!   babydust7ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ СЪС СМЯХ  party006И ВЕСЕЛИ ИГРИ!!!  1swing БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 08:50 от merry_ng

# 168

Виде къде ще се събирате ?

# 169
  • Пловдив
Честит празник на всички бебоци, да са здрави, усмихнати и късметлии  Hug

В тази връзка, да докладвам статуса на моето чадо - за 3 дни изкара зъб, каза "мама" и "Бобо"  bowuu

# 170
ЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ !!!  party006 Flowers Sunflower newsm35
На всички бебешори и техните каки и батковци  baloni да растат щастливи и безгрижни , честит и на всички техни майчета запазили детския дух в сърцата си  dance

# 171
  • у дома
Честит празник и от мен на всички 'лапета - да са живи и здрави, че тогава живота е хубав  Mr. Green
Днес казах на мойта кака - че може да прави каквото си поиска -  първо беше така newsm09, а после така -  newsm44  Mr. Green
Довечера в 17,30 на Охлюва ще има празненство - ний ще сме там.

# 172
  • Бургас
Честит празник и от мен ! Да са живи и здрави малките слънчица, техните батковци и каки ! Пък и всеки от нас,запазил детското в себе си !  baloni
Много съм доволна ,че днес бяхме на разходка в Морската г-на и се видяхме с Боряна/ нашето сладко астрално близначе/.  Hug

# 173
ЕЕ, Деска бързо се прибрахте!

Хубава беше срещичката мдам... дано не завали и видя и Вени ... както и да е

Днес не говорихме за това, но  Naughty астрални близнаци са само родени в една минута  Joy при нас нямаше как да се получи Simple Smile

Пу-пу да не и е уроки на сладката Диманка и аз се радвам мнооого, че най-после я видях  Embarassed (че само на снимки я познавах)

# 174
  • Бургас
Значи използвам термина неправилно,извинявам се  Embarassed Mr. Green

Нашата таратайка може да е стара,ама шофьора е добър  Sunglasses

Като свалиш снимките ми пиши по скайп.

# 175
Момичета ако минеш термина и все още няма изгледи за започване на раждане , до колко дни горе долу се чака, преди докторите да предприемат нещо? И как става точно със системи ли ти предизвикват раждане? Аз мисля ,че ще прескоча моя термин и се чудя, дали е безопасно след това ако ти предизвикат контракции  изкуствено?

# 176
  • у дома
Папешонка, твоя лекар какво казва? По принцип аз  минах термина с Гоги и всеки ден ходих да му мерят тоновете /след термин трябва да се ходи през два три дни, ама аз съм от страхливите  Rolling Eyes/...
Не ти препоръчвам да почваш да чистиш или да предизвикваш по някакъв начин раждане - крушата, когато узрее ще падне   Mr. Green
Много хубава разходка, обаче, сега искаме игуана  ooooh!

# 177
и аз да се похваля, че не ме свърта вече и ние сме в отбора на зъблювците имаме си първо зъбче на първи юни
браво на моето момче дори и не ни предупреди за това си намерение Laughing

# 178
  • Бургас
Ха такааа, да хвана и аз последния влак -
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЦА   bouquet Нека и техните родители продължат да носят в себе си детското.  Hug
Честит първи зъб на Марти. Да глозга много пържолки Hug (ние вече сме с 6 зъба...с това темпо скоро ще напълним устата Mr. Green)

# 179
здравейте,здравейте!!!
Melly.G ,тези башите зъбки ръстат със скоростта на светлината  #Crazy, браво на малкия
ЧЕСТИТО И НА МАРТИ!!!

ДА СЕ ПОХВАЛИМ И НИЕ - от вчера пием сокче от морков,много и харесва.
бихме и третиа ПЕНТАКСИМ, а освен това бихме и още една ваксина,която също се бие три пъти,като едната струва 140 лева (забравих как се казва) ОБАЧЕ за нас я отпуснали безплатно от здравната каса  newsm44.и така две инжекции наведнъж и без да се разплачем.малката много добре ги понася и изопщо не усеща,че я бодат.
иначе продължава да неиска да е в количката и направо понакога  #Crazy.както и да е
да са ни живи и здрави дечицата,да не ги боли и като вадят зъбките

Общи условия

Активация на акаунт