Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 121
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
на мен ми каза педито с попара да го въведа

# 571
И на мен Караджова ми каза с попарата да въведа глутена, но аз започнах с овесена каша на 7 навършени месеца Grinning
Гледам мерки и теглилки сте обсъждали, ние на 8 месеца сме 6 530кг. и 67см. Peace

# 572
bobiboon, и ние бавно наддаваме. на 6 месеца и половина сме 7 килограма и 63 см.

# 573
  • у дома
Миленски пуснах я вече поръчката  Rolling Eyes Обаче, пробно с нов посредник, да видим какво ще стане  Thinking
Глутена въведох при навършени 7 с овесена каша.
Цветиту  Peace Hug
Лайф хоспитъл - за два дена пролежани за летен вирус на един познат - 680 лв.
Съни Димана как е?

# 574
  • Бургас
Val, s Almuza li?
опа... Глутен на 6 и половина с каша въведох ( по няколко лъжички за ок. седмица и после се метнахме на цели порции Peace
Момичета, какви репеленти за комари ползвате?! Направо съм в шах вече! Уж комарници дома, а Ники все с по някоя пъпка си ходи Tired

# 575

Момичета, какви репеленти за комари ползвате?! Направо съм в шах вече! Уж комарници дома, а Ники все с по някоя пъпка си ходи Tired
Мели,аз ползвам Чико 0+,но в къщи комарите хапят само мен,така че грижи нямаме Laughing,
но преди няколко дни една позната ми показа гривничка с билкова есенция,която издържала 6 седмици,слага се на крачето,може и на количка или кошарата,цената и била 6.50лв.,продавала се в аптеките-зелена е на цвят

# 576
Melly.G,аз мажа Мики с Baby Guard.Ролка с розова капачка,струва 3 лева,много съм доволна

maimp,мен пък комар не ме е хапал от 2 години.Даже миналото лято си мислех,че е защото съм бременна  Blush
Мъжа ми пък каза,че никой неискал да е толкова проклет,като мен и за това не ме хапели (надявам се да се е шегувал)

# 577
И тука да изръмжа, снощи в Девата ни одрусаха 50 лв за преслушване и поглеждане в гърлото.По ценоразпис такава сума няма за преглед - е, това що за чудо е?
Горгона,аз ги прогнозирах тези филми след  престоя си в патология,все нещо се побългарява-за съжаление,
......жалко......  

Лайф-а-за преглед и пълна кръвна картина-150лв.,
на всичко отгоре-грешна диагноза,придружена с направление за хоспитализация,Слава Богу попаднахме на кадърна дежурна в Окръжна,която "поправи"  диагнозата артрит с такава за алергия ooooh!,
Васко извади късмет.....преди месеци беше това,та тъй...... Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 17:35 от maimp

# 578
Melly.G,аз мажа Мики с Baby Guard.Ролка с розова капачка,струва 3 лева,много съм доволна

maimp,мен пък комар не ме е хапал от 2 години.Даже миналото лято си мислех,че е защото съм бременна  Blush
Мъжа ми пък каза,че никой неискал да е толкова проклет,като мен и за това не ме хапели (надявам се да се е шегувал)
Ти пък... Laughingкомарите хапят хората с по-висока телесна температура.....аз откакто родих Вяра нещо се затоплих.....или пък просто от много препускане се претоплям Laughing

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 17:20 от maimp

# 579
  • Пловдив
Глутен въведох с каша, против комари мажа с Чико, не е хапан досега, не мога да се оплача.

# 580
Тази сутрин излизам на терасата за дозата кафе,придружена с още нещо.....и какво да видя-манифестация от млади хора-недоспали,рошави,шумни  и много,ама много.....,
не зная как са обезшумили сцената тази година,но грам от Спирит-а не се чуваше,затова пък публиката сутринта се видя и чу Simple Smile

Глутенът с каша Simple Smile

Пак ще е тежко времето-от рано-рано-влага-превръщам се в амфибия Simple Smile

# 581
  • Бургас
Мерси, момичета! Ще пробвам и аз Чикото:-) Peace

# 582
  • Бургас
Оказа се ушна инфекция и е на АБ.  Sad Вече е по-добре де,ама първите два дни си изкарахме акъла с баща й.
Опитва се да пълзи,ама назад.  Mr. Green
Мерките й са 7,250 гр и 66,5 см. (6 месеца и половина).

# 583
Днес е Голяма Богородица. На този ден църквата почита СВ. Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище. Нека ни закриля и пази , както нас ,така и дечицата ни !

Честит имен ден на всички празнуващи !

# 584
Честит празник на всички празнуващи и от нас!!!!  Tada

цветиту,така и неказа какво мислиш за глутена...

Общи условия

Активация на акаунт