Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
:Момичета мерси много за отговорите  Heart Eyes Аз пробвах опита на Мели с плодово пюре в кус-кус-а и за сега се ядва  Laughing После ще пробвам и със захар, пък да видим  Wink
Иначе дзверуни за сметка на това, че е злояд, вече пълзи и се изправя в кошарата. И това означава, че няма вече сейфти плейс къде да го оставя  Rolling Eyes Свършиха дните на пиййс  Crazy
Проста Мария, Криско като се събуди е същия- ни звук , ни стон - направо се обръща на 4-ри крака и тръгва  Shocked
Мия, и аз знам, че попарата и кус-куса се правят със захар но май при по-големи дечица. Караджова за сега каза на попарата да слагам само малко масълце и обезсолено сиренце.

Ванче, искрено съчувствам за ремонта - на мен направо ми окапа косата като правихме нашия  smile3511 Но ще видиш колко ще си доволна и облекчена като приключи - а дано да е скоро да не си пропилееш лятото  Praynig
Айде хебав ден на всички и приятни разходки!

# 346
  • Бургас
Откога слагате масло в зеленчуковите пюрета? /Идея на педиатъра на Димана/ Нещо не ми се нрави таз идея...

Гогуна,стискам палци за утре!  fingerscrossed

Тафта,благодаря !  Crazy Hug

# 347
Това с маслото наистина го правят някои, но с риск да не е готино на вкус не бих сложила (що да ги пазим от мляко тогаз)

# 348
  • у дома
Слагам масло от една седмица, толкова емалко, че все едно няма  Rolling Eyes Сиренето, също - каквае логиката да не слагам масло, като ще давам сирене. Да ми е живо издраво, яде по 230 гр. зеленчуково пюре и дърпа лъжицата за още.

# 349
Е, аз имах предвид Димана все пак с Бо днес тават на 5 месеца - първо и второ, тепърва ще я захранват с картоф и морков или греша?

# 350
SuNnY SkY, откъде пък го измисли тва масло таз нашата лекарка  newsm78. Ще видим дали и на нас няма да ни го изпльоска като идем в сряда, ама мисля, че има още време за маслото, особено при вас дето се захранвате съвсем от скоро.  Луда работа  #Crazy
Как е Димана след ваксината? Сложиха ли ви и Синфлорикс?

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 16:32 от tafta

# 351
  • Бургас
Каза и 1 ч.л. захар да слагаме в зеленчуковото пюре,освен маслото  Mr. Green

# 352
Ами аз слагам краве масло от момента, в който заместихме едно цяло хранене със зеленчуково пюре.Също така слагах и кафява захар, но не 1 ч.л., а половин на 2 дози пюре.Захарта само докато свикне със зеленчука.А кравето масло създава много приятен вкус и макар че се произвежда от краве мляко, не съдържа протеини, които са алергизиращи.Така че не може да се каже твърдо правилно ли е или не да се добавят масло и захар, всеки сам си решава Hug.

# 353
Аз като не обичам масло, не ми е хрумвало,че пюрето може да стане по-вкусно, а и си мислех, че масло и сирене се почват от 6-7 мес. когато се започне попарата за закуска. Може и аз да пробвам с масло и захар в зеленчуковото пюре, че хич не го одобряваме нещо  Laughing

# 354
  • Бургас
Добро утро !
Тафта,писах ти във Фейса!  Hug

# 355
Аз като не обичам масло, не ми е хрумвало,че пюрето може да стане по-вкусно, а и си мислех, че масло и сирене се почват от 6-7 мес. когато се започне попарата за закуска. Може и аз да пробвам с масло и захар в зеленчуковото пюре, че хич не го одобряваме нещо  Laughing

не бързате ли малко със пюренцата, аз още са помотвам и не съм давали нищо

# 356
petroliana, от 2-рия месец пием сокове, от 3-тия ядем плодови пюрета в 10 и 16 часа, от 4-тия месец ядем зеленчукови пюрета в 13 часа. И аз мисля, че много от рано почнахме, ама нямах избор, при положение, че след като кърмата ми свърши дребосъка отказва АМ, дори и сега на 4мес. ако е само АМ , яде по 60-70 грама не повече и реве гладен през 2 часа, а като сложа и пюретата вътре 130 си ги хапва с кеф и изкарва 3 - 3.5 часа. От 5-ти месец смятам да почваме и пюретата с месо и да намаля храненията с АМ максимално.

SuNnY SkY  Hug и аз ти писах  Joy

# 357
  • Бургас
това с отказването на АМ-то и аз го имам като проблем...мнооого е гадно.  Crossing Arms
Та добро утро на цялото президентско войнство. Много нови попълнения виждам (то така става, като старата армейска част не излиза от фейсбука и рови иманета и дои кравите по цял ден) Ениуей, изуми ме писанието на Валето, че Гоги плющи по 230 гр. пюре и за то ва се включих. Кольо и той много се разяде, но ми казаха да не преминавам дозата от един голям буркан. А мойто гардже зяпа и се тръшка за още newsm78 Импровизирам с намачкани банани за десерт, Данонино (плодово) или кисело мляко с бисквити... голям глад, голямо нещо. Вчера като ги гледах с Криско ( на Снежи) - ми Кольо като пеликан бе...една гуша (тройна) отпрал hahaha пу-пу да ми е жив и здрав, но определено дозата от 180-190 не ни удовлетворява. Та те толкова ядяха и на 6м....не би ли следвало д асе увеличава грамажа на храната...?!

П.п.Иленоооооооооооооо, виждам Та маааааа hahaha Не надничааааай Joy

# 358
  • Бургас
Ей, добре че е интернета да разбера, че Поли има имен ден днес  doh
закуската от мен
и да се похваля: Преди 2 дена случайно напипах пробило зъбче  tooth
айде ферматаааа

# 359
  • Бургас
еееее, да е живо и здраво името на Полинце

шЪ ти кажа аз една ферма Joy

Общи условия