Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 238
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • у дома
Ванюш, непременно  Heart Eyes
Мацки, днес към 18,30 се мятам с двете лапета в Морската - който ме разпознае да се обажда  Hug

# 376
ГОРГОНА,искам да те попитам как поръчваше ИНФАКОЛА от БУУТс,
това което аз чета ми оставя впечатление,че доставките са само за Англия,Ирландия...,
а аз останах с впечатление,че доставят и у нас и въведох в заблуждение едно майче Embarassed

ПРАТЕТЕ  ми моля, една парола за албума и аз да ви огледам,възможно е да ви засичам ,а никого не познавам Simple Smile

За ХЕмангиома-д-р Димитрова ме успокои,също получих мейл от доц. Бранков-завеждащ второ детско хирургическо отделение в Пирогов-същият отговор като на д-р Мигаров-да се чака и да не се бърза........въздъхнах дълбоко с облекчение Simple Smile--------------------------------това като информация зя СИСИ и НЕЛИ Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 16:36 от maimp

# 377
  • Пловдив
maimp, от boots само с посредник се пазарува, муцка.Аз Инфакол взимах от chemistdirect  и от ebay - те са с директна доставка, акто ибейската цена е най-изгодна, за прахчетата за зъбките също.

# 378
maimp, от boots само с посредник се пазарува, муцка.Аз Инфакол взимах от chemistdirect  и от ebay - те са с директна доставка, акто ибейската цена е най-изгодна, за прахчетата за зъбките също.

Благодаря ти много Simple Smilebouquet
ще ги насоча към гореспоменатите

ПРиятен ден на всички Simple Smile

# 379
Някой да има идея как се маха Риванол от бяло боди  newsm78
Пробвах със Тест гел и Спот, ама тц  Mr. Green

# 380
  • Бургас
Татянка,не се пере риванола.  Mr. Green /Поне аз така знам де/.
Как му понесоха ваксините на Алекс?

# 381
  • Пловдив

пробвай с крем за бръснене "каро", не се майтапя..

# 382
Ужас, ако и Карото не помогне  отиде ни хубавото ново боди  smile3511
Склонна съм да пробвам всичко, шега не шега, не ми се прежалва дрешката.

SuNnY SkY, Като цяло най-добре я понесе в сравнение с предните две, най-малко плака, има съвсем лека температура и почти не е крив. При нас всичко е на опаки   smile3506 Дори, ако утре вече сме без температура може да излезем  Joy

# 383
  • Бургас
Ние сме при Джендова. С каката беше за ранното захранване т.е. по БГ начин. За Поли не съм се консултирала. Както аз си реша, така я храня Grinning

Ясно! И аз така смятам да процедирам, благодаря!    bouquet

# 384

има ли го още този крем Simple Smile,в последно време се улавям,че ме обхваща носталгия по старите неща,сещам се за дъвки идеал и тип-тип,вафла Боровец,пилети......и всякакви други "класики",
срещнах се с Уиш и установих,че явно "пораствам"-ъхъъхъ Rolling Eyes

аз петната ги махам с Вениш за килими-и аз сериозно Laughing

# 385
Някой да има идея как се маха Риванол от бяло боди  newsm78
Пробвах със Тест гел и Спот, ама тц  Mr. Green

И аз така пера всички лекета, но за риванола не ми се е налагало. Намазвате петното и колкото по-дълго стои толкова по-добре. После с малко топла водичка и повечко търкане всичко излиза  Mr. Green

Аз да се похваля Криско вече прояде попарката, но с кус-куса още се мъчим. С бърборенето и викането сме на ма-ма-ма, аба -ба-ба, та-та, ка-ка  Laughing А вече и ние като снахата скоро ще прохождаме / че как ще останем по-назад, нали трябва да я гоним по градинките  Laughing/
Мели, ние с грамажа сме на 190 мах. Само вечерното хранене с АМ изпива по 210 мл. На 6м. като беше 160 мл. бехе маха.
Честит имен ден и зъбче на Поли  Heart Eyes

# 386
здравейте,докато спи малката ,най-после да се включа в клуба на родилите.Това стана на 21.06,Виктория при д-р Люцканов и акушерка Стела.
И искам да ми помогнете малко-има ли бебенца които са само на кърма и да акат след всяко хранене,направо вече полудявам,уж казват че е нормално,ама тя само като се напъне да плаче и хоп,тръцнала оранжево,и след всяко хранене-напъване и пак се наакала.
И друго-много взе да се бели кожичката,мажа я с Авене мляко(странно защо вътре пише че има талк,а е овлажняващо и за много чувствителна кожа) ,това също нормално ли е?Някой ползвал ли е това кремче и дали е доволен от него или да го сменя?
Дано да не досаждам,ама всеки ден ми изникват много въпроси.

# 387
Дени - всички сме минали оттам! Чуди ли сме се за всяка дреболия - защо кихна, защо ака, защо не ака Simple Smile
Сега аз поне гледам Боряна много по-спокойно, а в началото направо на рев ме избиваше. Питай си, не се притеснявай!

За кърмено дете е напълно нормално да ака при всяко хранене. Всяко дете е различно. Ако не е диария, да има слуз, кръв, странен цвят или мирис всичко е съвсем наред  Peace Има цели теми тук във форума, а някъде имаше и цял сайт със снимки и обяснения за акането  Sick

За кожата - не съм ползвала конкретно това мляко, но в началото кожата е нормално да е суха и да се бели - овлажнявай максимално и ще се наредят нещата, бебчетата се чистят в началото, моето вече няма дори нужда от мазило, но от време на време я мажа след баня, ей така ... Ако си много притеснена може да се посъветваш с педиатърката за медицинска козметика, но ако говориш за синия Авен мисля, че е доста добър пък и на добра цена  Whistling, та да го сменяш...  Hug Добре дошла!

# 388
  • Бургас
Добре бе, Снежи! как накара твойто злоядото да я прояде тая попара? Ние определено не искаме, ама все пак да питам - може да си открила нова рецепта Mr. Green
Дени, добре дошла! Да ти е живо и здраво бебочето Mr. Green Аз съм от кърмещите майки. Не съм дохранвала изобщо с АМ. Чак от една седмица ми се налга ( на вечерното хранене), че и без това ми писна на шайбата, та ще спирам. Съвсем в реда на нещата е да пълни пампата след всяко цоцане. За лющенето - понеже сме от зимните бебета, нас ни спасяваше олиото на Саносан ( същото, което ползват в Девата). Страхотно е, но сега е много топло за олио. В началото обаче и на Кольо не му помогна особено. Направо като змийче се белеше. Д-р Згурова тогави ни изписа едно мазило - Линола Фет (ако не се лъжа за точното име, но ако питаш в някоя аптека ще те светнат точно как е). 10-на дни се мацотихме и се оправи. После си продължих със Саносан-а. Даже ис ега съм пак на тоалетното им мляко. За мен това си остава най-добрата комерсиална бебшка козметика Peace Айде, дерзай и по-споко, че много бръчкообразуващо се получава Simple Smile))
Горгонело ма Mr. Green, няма ли да слезеш към центрума някой ден, на раздумки? Едно носталгично ми стана... Mr. Green

# 389
Denito, честита бебка! Да ви е жива и здрава!
По въпроса за акането - макар да не бяхме само на кърма първият месец пълнехме пампата през хранене, така че не се притеснявай!
За кожата аз мажех, че и продължавам да мажа с олиото на Мустела и преварен зехтин, след къпане. Нормално е да се лющи кожата, при нас продължи повече от месец и то ужасно упорито и по няколко пъти. Не се шашкай, от личен опит ти го казвам, нервите ще ти трябват все повече по-нататък  Mr. Green И спокойно можеш да питаш за всичко тук  Hug

Аз петното от Риванол нито с крем Каро успях да го махна, нито с Вениш. Утре ще повторя процедурата (дето има един лаф "Тъпо и упорито", та и аз така  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт