Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 228
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • у дома
Добре дошла на новата мама !  Mr. Green И аз бях така с Гоги - след всяко хранене - ср.не  ooooh! Най-голямото ми притеснение беше дали ще наддава, като сере по толкова, но докато го кърмих ми наддаваше с по кило  Peace Така че, радвай се на охрата  Mr. Green

# 391
  • Бургас
Супер поздрав !   Mr. Green

Дени, повечето ми познати / с кърмени или не кърмени бебета/ все се оплакваха от запек,тъй че ,радвай се ,че ака често ! Мисля,че е по-добрия вариант !

Мели,Линола Фет е много добро мазило !  Peace

Димана забрави май да гука,взе само да мънка "Ммммм..." за всяко нещо. Нормално ли е туй?  Thinking

# 392
Мерси момичета за топлото посрещане и за готината песен,направо си отговарям на заглавието.Не знам защо се притеснявам толкова,хем ми е второ дете,ама първото нито се белеше,нито акаше толкова,само по един път на ден,пък пак беше само на кърма.Ще видим след месец Виктория дали ще е наддала.Дали да и мия дупето след всяко акане,мия само сутрин и вечер,иначе имам чувството че ще я премия?Иначе за беленето взех по-упорито да я мажа не със синия Авене,ами с мляко на Саносан,и съм по-доволна,понамаля.Но това мляко което имам е пълно с парабени,а от болницата ми дадоха мостра на мляко на Саносан без парабени,без оцветители,знаете ли дали ги има някъде,накрая аз ще се мацотя с толкоз много мазила,ама докато нацеля това което допада на кожата на малката госпожица....

# 393
Ми аз пък покрай болницата накупих саносан и сега аз се мажа с тях, много по-доволна съм от всички други марки ( клоран, авен, Адерма... вече забравих. Сега я мия с ХИП и пак е ок, но не съм им ползвала млякото

М да за риванола, аз бях питала в друга тема - казаха, че не става... пробвах вашите способи и то не се получи, а е едно ей такова никаво петънце  easter колкото таз картинка, ама нееее.... не се дава да го преборя

# 394
Искам да попитам майките,чиито деца са получили белегчето на рамото-т.нар. пиленце,
дали са го пазили от вода и как,
защото при Васко и София не се появи,а при Вяра е направо топченце-лилаво и надуто.....знам,че това е нормалната реакция и ще се избегне пробата манту,но пък това "образувание" как да го "отглеждам"   Simple Smile

с риск да нахалствам пак ще помоля за парола за албума Simple Smile

# 395
  • у дома
Момечета помагайте - счупи ми се пасатора на Браун  ooooh! Къде мога да купя резервни части, че нямам с какво да пасирам пюрето на Гоги  Tired

# 396
  • Бургас
yuliana74, Честит рожден ден ! Много здраве,късмет и поводи за усмивки !  newsm67 Hug

# 397
Блгодаря за пожеланията  Heart Eyes

Да взема да почерпя

# 398
  • Бургас
Ха, Юлето имала рожден ден!? Честито Юлка! Много усмивки и щастие ти пожелавам! bdbaloni newsm51

# 399
Честит рожден дeн   ura  на Маруся и Силвето ( mam4eto84 i sisi_f )  Tada Много здрави и щастливи  Hug Hug Hug

# 400
  • Бургас
Отново честито на сватята! Д ае все така красива и щастлива:-)
Честито и на Мери:-) Здрве и късмет!  bouquet

# 401
  • Пловдив
Бря, колко много рачета - рожденици:) Живи и здрави да сте, весело да изкарате  bouquet
Аз току-що си поръчах подаръчето за моя РД и чакам с трепет Mr. Green

# 402
  • у дома
И от мен ЧРД на Сиси и Юлиана - много здрави и обичани   bouquet Hug

# 403
Добре бе, Снежи! как накара твойто злоядото да я прояде тая попара? Ние определено не искаме, ама все пак да питам - може да си открила нова рецепта Mr. Green
Дени, добре дошла! Да ти е живо и здраво бебочето Mr. Green Аз съм от кърмещите майки. Не съм дохранвала изобщо с АМ. Чак от една седмица ми се налга ( на вечерното хранене), че и без това ми писна на шайбата, та ще спирам. Съвсем в реда на нещата е да пълни пампата след всяко цоцане. За лющенето - понеже сме от зимните бебета, нас ни спасяваше олиото на Саносан ( същото, което ползват в Девата). Страхотно е, но сега е много топло за олио. В началото обаче и на Кольо не му помогна особено. Направо като змийче се белеше. Д-р Згурова тогави ни изписа едно мазило - Линола Фет (ако не се лъжа за точното име, но ако питаш в някоя аптека ще те светнат точно как е). 10-на дни се мацотихме и се оправи. После си продължих със Саносан-а. Даже ис ега съм пак на тоалетното им мляко. За мен това си остава най-добрата комерсиална бебшка козметика Peace Айде, дерзай и по-споко, че много бръчкообразуващо се получава Simple Smile))
Горгонело ма Mr. Green, няма ли да слезеш към центрума някой ден, на раздумки? Едно носталгично ми стана... Mr. Green

Мели, ми аз съм упорита като стадо невестулки  Laughing Той инат, ама аз по-голям  Laughing Рецептата е същата, само дето я пасирам и така не се дави. Ние пък сме с подсечено дупе  Sad Мазах с к`во ли не - Себамед, Судокрем, Пенатен и не става работата  #Cussing out Дайте идеи? Караджова всеки път я питам и все нищо.......  Crossing Arms Днес сме на консултация  - ще направя поредния опит и после ще се отчета  Wink
А за козметиката аз съм най-доволна от Клоран за сега. И шампоанчето и лусиончето са много хубави  Peace

# 404
  • у дома
Подсечено дупе - само с вода, и лайка  Peace
Ванюш, я кажи този сайт за обувките какъв беше - може и на лични, че като се споменаха подаръци се присетих, че имам нужда от нови сандалки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт