Клуб Бургаски Ветренски мами-7

• 37 108
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
маслото (става въпрос за чисто истинско краве масло) е много полезно за черния и белия дроб при бебенцата.

Кое е истинско краве масло? На коя марка се доверявате?

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 10:59 от Sunny Sky

# 601
tafta   Shocked направо ми разказа играта  Crazy
petroliana спокойно и ние сме така , но те си го дават да си е до годинката Wink
Съни  Hug аз не знам такова масло душко Simple Smile

# 602
petroliana, като си папка АМ или кърма не бързай да го захранваш. Ама Алекс като се намръщи и като вземе да плюе биберона , какво да правя  ooooh! преди да въведа зеленчука и кис. мляко, на всяко хранене слагах плодово пюре за да прекарам поне 70-80 мл. мляко, иначе се цупим и ревем гладни   Crossing Arms  А сега си папка и наддава нормално.

Sunny Sky, как е Димана? Излекувахте ли се вече?

# 603
  • Пловдив
За маслото- аз купувам само от немските масла или Президент, на нашите вяра нямам.

# 604
За маслото- аз купувам само от немските масла или Президент, на нашите вяра нямам.
Peace и аз за него знам,че е най-подходящо.Също в последно време много често чувам,че на РУЕН млечните продукти били много хубави подходящи за деца

# 605
Вече сме 8050 и 69 см докторката рече, браво добре си наддава детето

# 606
Днес открих,че с АМ стават страхотни мекички палачинки   chef  Grinning

# 607
Здравейте , мами:) Аз имам питане-вече ни предстои захранването и се замислям за столчето за хранене!Моля ви кажете коя какво ползва ,какво точно трябва да има столчето за да е наистина потребно максимално?!
Спряла съм се на cangaro-shoopy и на  hauck едно моделче но го има само в нета!

# 608
  • Пловдив
Ние сме с Peg Perego Prima Papa, но аз съм си фен на марката по принцип.

# 609
  • Бургас
Деси, не се впечатлявай чак толкова,мила! И Българското краве масло ще ви свърши работа. Аз съм много против свикването на детето към т.нар. луксозни марки Peace Е разбира се, не казвам да му се дават и боклуци, но в крайна сметка, като почнете детска кухня, да не мислиш, че с "Президент" ще ти готвят манджите...амиииииии ти си прецени. Детето трябва да свиква да си хапва всичко. Една дружка научи малкия си само на Семпер и Хип и сега, вече на година и половина друго не иска и да яде..А, честито!

# 610
  • Пловдив
Мели, че какъв е лукс  едно нормално масло, в което наистина има мляко?Аз такова масло си купувам много преди да забременея.И кой е казал, че всички деца ползват кухня, в която все пак се готви на казан?Сори, ама моето дете на месец и половина беше с катар на стомашната лигавица и докато съм здрава и права да вадя пари- то ще яде качествена храна.Яди се Хип-а и Семпер-а, ама си яде и домашна храна и кисело мляко.Аз пък не мога да се съглася децата да се тъпчат с всичко с презумцията да не станели капризни- еми да стане, кво от тва..и аз не обичам пълнени чушки и ям агнешко само ако баща ми го е готвил.Момичето пита кои марки ползваме- казах си.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 23:12 от Горгона

# 611
съгласна съм с Горгона.Освен това на мен много ми влиаят и тези неща дето ги дават по новините постоянно за боклуците,които ядем.Така или иначе ние сме свикнали,но поне за децата си все още можем да избираме по-качественото.Иначе аз гледам да и давам от почти всички видове пюрета,точно за да не свиква само на скъпото.
На кухня изопщо не съм си помисляла да я запиша  Naughty.Особенно като се има и впредвид,че готвенето ми е хоби  Grinning

# 612
  • Бургас
Момичета на 28.08.10 болницата прави 1 година! Предлагам ви да се съберем и отбележим повода с по една бира! Някакви предложения?!?!

# 613
  • Бургас
Ванюш, не съм казала, че едно масло е лукс. Малко се отбих от темата, по повод на един скорошен спор, както вече споменах, с познато ни семейство PeaceВсеки сам си решава какво и как да дава на детето си. Аз лично не робувам на марки и няма и намерение да го правя. Това не означава, че си тъпча детето с боклуци, но в крайна сметка цената не е гаранция за качество и мисля, че всяка една от нас тук може да даде поне един личен пример за подобно несъответствие. Особено в нашата мила родина!
В крайна сметка детето е водещо - ако иска - яде, ако не - не яде. 
Колкото до детската кухня - считам, че е едно удобство. Аз лично съм била отгледана с детската кухня, брат ми, мъжа ми, приятелите ни...ами...на никой не виждам да е навредило. Но както казах - въпрос на личен избор. Аз също много се колбаех за кухнята..да но един ден, втори ден, трети ден...аз съм сама и няма кой да ми помага..за мен ежедневно готвене на няколко вида манджи, означава аз от нас носа да не си подам. Не мерси!
Преди да сте ми скочили - детегледачка на искам твърдо...трябва да познавам човека адски добре иначе - не! Peace Така, че всеки сам си преценя. Аз пък за разлика от Ванюша не желая капризно дете PeaceМир вам! Mr. Green

# 614
Ванюш, не съм казала, че едно масло е лукс. Малко се отбих от темата, по повод на един скорошен спор, както вече споменах, с познато ни семейство PeaceВсеки сам си решава какво и как да дава на детето си. Аз лично не робувам на марки и няма и намерение да го правя. Това не означава, че си тъпча детето с боклуци, но в крайна сметка цената не е гаранция за качество и мисля, че всяка една от нас тук може да даде поне един личен пример за подобно несъответствие. Особено в нашата мила родина!
В крайна сметка детето е водещо - ако иска - яде, ако не - не яде. 
Колкото до детската кухня - считам, че е едно удобство. Аз лично съм била отгледана с детската кухня, брат ми, мъжа ми, приятелите ни...ами...на никой не виждам да е навредило. Но както казах - въпрос на личен избор. Аз също много се колбаех за кухнята..да но един ден, втори ден, трети ден...аз съм сама и няма кой да ми помага..за мен ежедневно готвене на няколко вида манджи, означава аз от нас носа да не си подам. Не мерси!
Преди да сте ми скочили - детегледачка на искам твърдо...трябва да познавам човека адски добре иначе - не! Peace Така, че всеки сам си преценя. Аз пък за разлика от Ванюша не желая капризно дете PeaceМир вам! Mr. Green

Напълно съм съгласна с теб!  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт