Кое е истинско краве масло? На коя марка се доверявате?
преди да въведа зеленчука и кис. мляко, на всяко хранене слагах плодово пюре за да прекарам поне 70-80 мл. мляко, иначе се цупим и ревем гладни
А сега си папка и наддава нормално.
и аз за него знам,че е най-подходящо.Също в последно време много често чувам,че на РУЕН млечните продукти били много хубави подходящи за деца
Е разбира се, не казвам да му се дават и боклуци, но в крайна сметка, като почнете детска кухня, да не мислиш, че с "Президент" ще ти готвят манджите...амиииииии ти си прецени. Детето трябва да свиква да си хапва всичко. Една дружка научи малкия си само на Семпер и Хип и сега, вече на година и половина друго не иска и да яде..А, честито!
.Особенно като се има и впредвид,че готвенето ми е хоби
Всеки сам си решава какво и как да дава на детето си. Аз лично не робувам на марки и няма и намерение да го правя. Това не означава, че си тъпча детето с боклуци, но в крайна сметка цената не е гаранция за качество и мисля, че всяка една от нас тук може да даде поне един личен пример за подобно несъответствие. Особено в нашата мила родина!
Така, че всеки сам си преценя. Аз пък за разлика от Ванюша не желая капризно дете
Мир вам!
Всеки сам си решава какво и как да дава на детето си. Аз лично не робувам на марки и няма и намерение да го правя. Това не означава, че си тъпча детето с боклуци, но в крайна сметка цената не е гаранция за качество и мисля, че всяка една от нас тук може да даде поне един личен пример за подобно несъответствие. Особено в нашата мила родина!
Така, че всеки сам си преценя. Аз пък за разлика от Ванюша не желая капризно дете
Мир вам!