Месец май започна вече.Мами,стягайте багажа,краят не е далече. ЮНСКИ мами! - 25

• 22 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Оранжевата стая
Наистина е полезна - аз отдавна бях я чела и затова никак не ми хареса, че наша близка ми накупи и подари без да ме пита разни шишенца, дозатори за АМ и изобщо пособия за изкуствено хранене - кога родих, кога ми спря кърмата ......... ooooh!
Нека да се настроим положително пък каквото сабя покаже   bouquet

# 91
За среща в София - четвъртък, 11.00 часа е ОК и за мен. Само че не знам къде е тази легендарна  Wink Лагуна, но надявам се някой да ме осветли  Simple Smile
Есма, Лагуната се намира на ул. Христо Белчев (успоредна на Граф Игнатиев) - за ориентир близо е до Съдебната палата.

# 92
Аз и днес бях на ЖК. БПД при нас за седмица расте с точно два милиметра. Сега е 88. Отговаря на 33 седмици и 6 дни, но иначе бебето изоставало с около седмица, както си е от самото начало. Нищичко не разбирам. Два килограма и половина е.
Имам ацетон в урината - най-вероятно от обезводняване. Пращат ме задължително на алерголог заради сенната ми хрема и разните реакции към някои антибиотици и лекарства.
Секс правим всеки ден, рядко пропускаме. Загубила съм обаче част от чувствителността си, не е толкова сладко като преди.
И аз си взех 45-дневния болнични, но трябвало да го предавам в НОИ чак юни?!

# 93
смилиянова Hug
мартеа, знаеш, че бебешорите все по-трудно се мерят вече Wink успокой се, най-вероятно е грешка Hug
марчела, мен много ме интересува темата, но се чудя ако дойда с дребо какво ще чуя Thinking той сигурно няма да седи мирен а аз него ли ще гоня или какво Crazy newsm78 такива малки бебешори идват ли там? а вие ще ходите ли??

за срещата съм на линия тази седмица, следващата имам 2-3 ангажимента. до 12-12.30 и след 16.30-17ч съм свободна Peace
ако решите нещо, пишете ми Wink

# 94
Успях да ви изчета чак сега и бързам да се включа.
Пепси,   bouquet
За среща в четвъртък и аз бих се присъединила с удоволствие към вас, тъй като вече ще съм в болничен, само ако може да кажете за за Лагуната на Христо Белчев 13 ли става въпрос?

# 95
...Секс правим всеки ден, рядко пропускаме...
брейййй #Crazy браво на вас thumbsup

# 96
За среща в София - четвъртък, 11.00 часа е ОК и за мен. Само че не знам къде е тази легендарна  Wink Лагуна, но надявам се някой да ме осветли  Simple Smile
Есма, Лагуната се намира на ул. Христо Белчев (успоредна на Граф Игнатиев) - за ориентир близо е до Съдебната палата.

Може да направим срещата примерно на Съдебната палата и заедно да ходим Simple Smile
Иначе за удоволствията с мъж ми и ние си го караме както преди... на дребосъчка не й пречи, поне засега не е дала признаци нещо да не е наред... пък и не трябва да губим тренинг за второто зверче  Grinning

Аз бях на преглед при доктора, при който живот и здраве ще раждам, бебочка е докарала тегло 2.600кг, всичко си е наред - плацента и околоплодни води, би трябвало да си поседи до термин и нямаме предпоставки за по-ранно раждане Simple Smile

А сега отивам да  smile3524

# 97
  • Оранжевата стая
jj okocha - и аз съм се насочила към Мутси Транспортер, но да те попитам - летния кош става ли за новородено или ти си се снабдила и със зимен кош? На мен в магазина ми казаха, че не може в напълно легнало положение да застане летния кош и затова решихме да вземем и Мутси Травелер кош за новородени,  който става и за столче за кола и ще го ползваме първите 4-5 месеца вероятно.
Секс правим всеки ден, рядко пропускаме.
С носталгия си спомням времето, когато и ние бяхме така докато мъжо не почна много да пътува ..... еееееех, спомени, спомени - добре че са те да пълнят душата  Mr. Green  Blush  Joy

# 98
  • по света и у нас
Записвам се да не ви изпусна и се връщам назад да наваксвам! Hug

Пепсиbouquet

# 99
  • Пловдив
Добро утро, мамчета!
Как сте днес?
Едно бързо кафенце за мен и за вас и денят да започне добре за всички!!!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 08:45 от vany6a

# 100
Добро утро  Hug

# 101
Добро утро  Hug
Хлора не знам защо в магазина са ти казали че няма напълно легнало Транспортера, но аз лично съм го виждала и изпробвала  Crazy По легнало от положение от това което аз видях, не знам да има  Mr. Green Не че столчето за кола ще ти е излишно ако нямаш де  Crazy
JJ Честито   bouquet
 Хубав ден милички  Hug

# 102
Добро утро, мамчета!
За срещата във Варна и аз съм на линия, само определете кога.
Софи, в мола има мами с малки дребосъчета, но според мен си зависи от малкия колко му се стои на едно място.
Иначе аз за лекцията в четвъртък съм на линия също, и аз сладоледа след това  Joy hahaha bowuu че може да ни е последната.
Сега тръгвам по задачи, по обяд съм на ЖК и след това съм решила да ходя да се подстригвам, че косата ми е ужасна. Смятам и да обиколя няколко магазина да подуша бебешката козметика, че още се чудя коя точно да взема, пък е особено важно да ми хареса миризмата.

# 103
  • малкия йеросалим
Добро утро и от мен сладурки  Heart Eyes
Не съм ви чела от вчера и сега не мога да смогна.Направо е срамота да се запиша на 8 страница  Shocked
Аз да се отчета-вчера бях на ЖК ,официално излезнах в 45 дневният болничен.Изселвания доктора каза ,че ще пускаме в началото на деветият.След прегледа с мъжо си направихме една хубава и дълга разходка,която ми подейства много добре,но и ме измори доста.После в къщи пошетах,по сготвих и накрая вечерта се сдобих със прекрасни болки в кръста,който все още не са спряли.
Иначе тези дни изпрах всичките бебшорски дрехи и като гледам почти всичките неща са ми с дълъг ръкав и крачол.Чудя се дали ще ми трябват летни шапки  newsm78.Всичко друго ми е готово-само трябва да купя козметика и памперси на бебчо.
Гледам обсъждате секса-това и е мираж при мен.Последно мисля ,че правихме около февруари  newsm78.Иначе желание имам и то голямо,но мъжо бяга от мен като дявол от тамян.На няколко пъти го заклещих в банята ,но той успя да се измъкне невредим  Twisted EvilИ след това се отчаях и се отказах от тази мисия.

# 104
  • Варна
Добро утро!
От няколко дни не мога да спя вечер, имам ужасни болки в гърба, явно съм настинала от пътуването. Сутрин не ставам докато майка ми не ме разтрие, не знам дали може да ходя на масаж или да се мажа с някакъв крем за тази болежка.  newsm78 А сега като се прибера във Варна няма и кой да ме маже..., освен да викам комшията.  Joy

За срещичка в петък и аз съм навита, само кажете кога и в колко ви е удобно и съм на линия. В четвъртък съм на ЖК и затова няма да мога да дойда на лекцията.

С таткото се видяхме за има-няма 4 часа, но и това е нещо. Изненадах го с големия корем. Бебчо много си риташе, но като си сложи таткото ръката и спираше, явно усеща, че е някой друг.  Simple Smile Другата седмица пак съм на "свиждане", голям път, голямо нещо.

Ivy, имам въпросче за кремчетата за зърна. Кое е най-добре да се използва за подготовка на зърната за кърмене и кое след това при самото кърмене? Аз си взех Гармастан, но нали той е с отмиване, дали няма да е по-добре да ползвам след раждането друг без отмиване? Знам, че е обсъждан въпроса, но лично аз се обърках вече.
 Flutter

Имате ли идея за цялата бременност на колко безплатни видеозона по ЗК имаме право, на 1 или на 2? Искам да го знам със сигурност, че сега май ще ми е последния, а досега само 1 не съм си плащала в началото на бременността.

*Elisa*, имам въпросче за една от покупките в албумчето. Този протектор за матрак откъде е, че мисля и аз да взема един за матрачето.
И като казах покупки, нали съм си карък, онзи ден решихме с баща ми да отворим кашона с кошарката и да проверим дали всичко е ок. Да, ама не, липсва една част и сега ще трябва да ходя да си я "издирвам". Добре, че не го отворихме, когато стаята е готова.

jj okocha, честита каляска, да си я буташ с голям кеф.

Общи условия

Активация на акаунт