Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 164
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
здравейте, Hug
сега виждам темата. харесва ми определено, почвам да я изчета от началото но трябва време определено.
само ако може да ми кажете като начало дали тези ензими могат да се дават на деца на 2г, и дали сте пробвали да лекувате сополки и настинки при деца.  Praynig

# 616
  • София
здравейте, Hug
сега виждам темата. харесва ми определено, почвам да я изчета от началото но трябва време определено.
само ако може да ми кажете като начало дали тези ензими могат да се дават на деца на 2г, и дали сте пробвали да лекувате сополки и настинки при деца.  Praynig

До колкото знам не е добре да се дават, поне не целия пакет, но за сополки може - една капсула серапептаза се разтваря в сок и детето пие. МОгат да се дават до 2 на ден. Помога за сополки и гърло, но ако след 3 дни няма резултат, значи е вирус. Това е , което съм запомнила. И серапептаза не се капе в носа, не знам защо  Peace

# 617
  • Вече на село
Здравейте!
Темата е изключително интересна. Късно ви открих и не бих могла да изчета всичко, което сте написали. Коментирахте ли вече въпроса за ленивите черва, дали има лечение с протеолитични системни ензими. Става въпрос за млада жена. Ще ви бъда изключително благодарна, ако ми подскажете как може дъщеря ми да се избави от този проблем.
Весели празници!

# 618
Здравейте, arina!

Нямам спомени дали сме коментирали точно този проблем, но се включвам да попитам дали дъщеря ви е опитала с други средства да реши проблема си. Имам предвид смяна на режима на хранене, пречистващи процедури ...
Ето на какво попаднах за причините за лениви черва

А за ензимите дано Пинки се включи с информация.

# 619
  • Вече на село
Palia, благодаря за отговора. Силно се надявам да се включи Пинки. Пропуснах да напиша, че преди повече от месец беше с кървяща язва на дванадесетопръстника и й преляха 7 банки кръв. Установиха също така и обострен гастрит, а за голяма каскада знае от 15 годишна, в момента е на 36. Много обича да върви, но за съжаление работното й място не е далеч от банката в която работи и по подразбиране работата й не е свързана с много движения.

# 620
  • София
Palia, благодаря за отговора. Силно се надявам да се включи Пинки. Пропуснах да напиша, че преди повече от месец беше с кървяща язва на дванадесетопръстника и й преляха 7 банки кръв. Установиха също така и обострен гастрит, а за голяма каскада знае от 15 годишна, в момента е на 36. Много обича да върви, но за съжаление работното й място не е далеч от банката в която работи и по подразбиране работата й не е свързана с много движения.

За язви е коментирано много, че не могат да се пият ензимите, защото могат да предизвикат кръвоизлив.  Peace

# 621
  • Вече на село
Ама работа. А аз така се надявах на това чудо, защото в резултат на ленивите черва и на това, че в момента се храни като бебе, са се активирали хемероидите й и се притеснявам, че не може да поема фибри, с които си помагаше.

# 622
  • Пловдив
Възхвала на Серапептазата
Да разкажа колко съм доволна за пореден път. Преди една седмица ме хвана някакъв вирус - топично грипозно положение. Беше ми отпаднало, гадно, хрема и леко ме болеше гърло. Аз не се сетих за Серапептазата, защото нали при вируси не помага! Пиех Фервекс и чаках да ми мине. Да, ама не! Усетих, че нещата се влошават и си рекох да пробвам, пък може да ми помогне. Само след 4 таблетки Серапептаза - от 40 000 на Д-р Бест вече бях като нов човек, дори такава енергия ми дойде, че ... питайте мъжа ми... беше приятно изненадан. Тъкмо си рекох, че съм се оправила и ето че пак зазлях. Сякаш инфекцията ми слизаше надолу - казах си, че вече ме хваща пневмония. При първия удобен случай - т.е. 2 ч. след ядене взех Серапептаза и само след 15-20 мин усетих как нещо започва да "работи" точно там, където ме болеше - в гърдите. Започнах усилено да отхрачвам, да издухвам сополи, сякаш се изчистват всички зарази от мен. В крайна сметка след 1 седмица съм добре и съм сигурна, че ако не бях действала със Серапептазата, щях да си изпия антибиотика като едното нищо. Като грешка отчитам, че май пих малка доза, трябваше по-ударно. Вирусът беше сериозен и не се отказваше да ме повали, но го преборих, струва ми се, успешно.

Друг случай - преди 1 месец сина ми за пореден път вдигна температура и ми настръхна косата, че пак ще пие антибиотик, след като само преди седмица беше свършил предишния. Лекарката каза, че е пред гнойна ангина - виждали се очертанията на петната, които ще му избият по сливиците. Аз започнах да му давам от Бодифлекса - по 3 на ден. В резултат никакви петна не му избиха, температура повече не вдигна и антибиотика му се размина. Бях на нокти, защото за пръв път му давах Серапептаза - на 7 г. е и май малко му давах - ту по 3, ту по 2 на ден. Все очаквах да се влоши и да купя антибиотика, но той взе че се оправи.

Това е от мен. Купете си Серапептаза и си имайте винаги едно бурканче в къщи!

# 623
# 624
Странно нещо, имам чувството, че вече съм отговорил... newsm78

Та да повторя - ензимите не са подходящи. Особено при язва. (трябва да се лекува!)

Аз, лично, имам отлични впечатления при регулрането на стомаха от препарата Форсколин от айХърб. Преди псещението в тоалетната беше мъчително преживяване. Сега вече забравих за това. А, и съм смъкнал ~2 кг. Peace

# 625
  • Вече на село
Странно нещо, имам чувството, че вече съм отговорил... newsm78

Та да повторя - ензимите не са подходящи. Особено при язва. (трябва да се лекува!)

Аз, лично, имам отлични впечатления при регулрането на стомаха от препарата Форсколин от айХърб. Преди псещението в тоалетната беше мъчително преживяване. Сега вече забравих за това. А, и съм смъкнал ~2 кг. Peace

Благодаря за отговора.
Сега ще потърся и повече информация.
Весели празници!

# 626
  • София
аз си разтвори Серапептазата в шише с капкомер за нос, но нямаше полза, май ще трябва да  е вътрешно. Нещо друго за хрема?

# 627
При хрема имам голям ефект от капане в носа на разтвор на хималайска или морска сол, както и много чай от шипка. Тази седмица така се излекувах, дори без прием на разни там фервекси, парацетамоли, а хремата си беше доста силна и обилна  Crazy

# 628
  • София
на мен ми подариха спрейове с такива разни морски соли, но хич не виждам полза Sad

# 629
  • В сънния Люлин, прибулен...
Хималайската сол не е йодирана, а морската - е. Може това да е от значение, знам ли  newsm78
Иначе и аз така знам, че соления разтвор носи облекчение. Все пак зависи каква е причината за хремата. Солта е консервант (слага се в туршии и маринати), на глас си разсъждавам, че ще действа по-отчетливо при бактериална инфекция. Но може и да греша. 

Общи условия

Активация на акаунт