Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте и от мен!От както съм започнала с добавките от Айхерб се чувствам щастлива и пълна с енергия.Овладях хроничния си глад и отслабнах с три килограма.От пет дена включих и ензимите.Искам да попитам дали може  мъжът ми  също да ги  пие ? Той ползва препарата LODOZ 5/6.25mg, има наднормено тегло, високо кръвно,омазнен черен дроб и проблеми  с метаболизма.Работата му е без движение. За черният дроб поръчах това:http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymarin-Milk-Thistle-Extract-2x-300-mg-100-Vcaps/802?at=0
Чела съм,че Пинки препоръчва сусамов тахан, но човека е много недоверчив.От вчера успях да го убедя да пие  Панкреатин и серапептеза.Само да не съм го подвела.Забравих да кажа ,че в менюто ни преобладават зеленчуци и плодове ,рядко му разрешавам месо.Храним се уж здравословно.Очаквам мненията ви.

Grinning

# 481
  • София
Здравейте и от мен!От както съм започнала с добавките от Айхерб се чувствам щастлива и пълна с енергия.Овладях хроничния си глад и отслабнах с три килограма.От пет дена включих и ензимите.Искам да попитам дали може  мъжът ми  също да ги  пие ? Той ползва препарата LODOZ 5/6.25mg, има наднормено тегло, високо кръвно,омазнен черен дроб и проблеми  с метаболизма.Работата му е без движение. За черният дроб поръчах това:http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymarin-Milk-Thistle-Extract-2x-300-mg-100-Vcaps/802?at=0
Чела съм,че Пинки препоръчва сусамов тахан, но човека е много недоверчив.От вчера успях да го убедя да пие  Панкреатин и серапептеза.Само да не съм го подвела.Забравих да кажа ,че в менюто ни преобладават зеленчуци и плодове ,рядко му разрешавам месо.Храним се уж здравословно.Очаквам мненията ви.

Grinning
A какви добавки пиеш?

# 482
  • Варна
Bobka,от месец пия масло от вечерна иглика,келп,див ямс,омега-3 и ензимите.

# 483
kinoa - радвам се за тебе! По принцип ензимте нямат отношение към телесното тегло, а към здравето.

За мъжа ти, съжалявам, с мъжете е така. Хебаво е да пие ензими + сусамов тахан,но ако черният дроб не се повлияе достатъчно, препоръчвам да пие алфа липоева к-на - най-мощното средство за възстановяване на черния дроб.(от хепатит до отравяне с гъби!)

Дано го убедиш...

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 13:41 от PinkPanther

# 484
  • София
Другият ми въпрос е как,от къде и какво да поръчам?

Видях, че Now Foods са сменили единият продукт(Бромелаин) и вече го няма в предишният вариант.
Ето списъка с продуктите от курса за лечение с Протеолитични ензими, като вид и бройка от сайта iherb.com:

1.-Now Foods, Protein Digest, 60 Vcaps (NOW-02971) - 3 бр.

2.-Now Foods, Bromelain 2400 GDU, 415 mg, 180 Tablets   - 1 бр.

3.-Now Foods, Pancreatin, High Potency,4x - 500 mg, 250 Capsules (NOW-02946) - 1 бр.

4.-Now Foods, Papaya Enzymes,Chewable, 360 Lozenges  (NOW-02972) - 1 бр.

5.-Doctor's Best, Best Serrapeptase,90 Veggie Caps   - 2 бр.

6.-Doctor's Best, Best Nattokinase,2,000 FUs, 90 Veggie Caps   - 2 бр.

iherb.com Код за 5$ отстъпка YUR492

# 485
  • Плевен
Здравейте, вчера ми пристигна и на мен пълния пакет ензими и вит.Д3. Днес ги започнах, като начало на серапептаза и папая, постепенно всеки ден ще вкарвам по един нов ензим. Надявам се не е проблем, за да може да се приспособи организма. Дано имам скоро добри отзиви Hug

# 486
Аз ги започнах отпреди около две седмици отново, но вече страшно се радвам, защото не усещам болка или напрежение в гърдите, точно преди да ги започна гърдите ми бяха станали болезнени, свързано с разни женски ежемесечни процеси.  Mr. Green
Яд ме е, че още първия път не си завърших курса, а ги пих само около месец.
Въобразявам ли си, или наистина ми повлияха на една киста, която си влача от много време.  Thinking
Отново едно голямо благодаря на Пинко, и чакам нови теми за други интересни добавки, които да направят живота ни по-пълноценен!
Дано не звуча еретично, но какво ще кажете да си спретнем една среща?

# 487
musita - ако нямаш конкретни оплаквания, на твоята възраст може и да не почувстваш нищо особено.

Независимо от това, курсът с ензимите е безкрайно полезен.

А приемането на вит.D през есенно зимния сезон ще те пази от настинки, остеопороза и депресии.

zila1 - радвам се, че лечението ти се отразява добре, даже съм малко изненадан. newsm78

Би било полезно да ги комбинираш с прогестеронов крем.

За срещата - много добре, но не е уместно да излиза от мене, може да се тълкува превратно. Twisted Evil

Ако се организирате, с радост ще се включа.

# 488
Бобка, ти пък защо двумесечен курс искаш да правиш - не е ли много /нали годините - 20, на колко ли години ще си ако 60 дни пиеш ензимите  newsm78:hahaha: Wink/?
PinkPanther, ти докъде го докара с твоето пиене на ензимите - как се чувстваш, резултати /така за обобщение на общата картина/?
Аз съм много несериозна, още не съм поръчала, все време не намирам. Препоръчвахте ли кредитната карта да е с по-малко парички или така ми се струва?

# 489
  • Плевен
musita - ако нямаш конкретни оплаквания, на твоята възраст може и да не почувстваш нищо особено.

Независимо от това, курсът с ензимите е безкрайно полезен.

А приемането на вит.D през есенно зимния сезон ще те пази от настинки, остеопороза и депресии.

ами боря се с кисти, та се надявам да има подобрение с ензимите. Мисля да изкарам двумесечен курс. Peace Hug

# 490
zila1 твоето предложение за среща плъзна и по другите теми на Пинко  Laughing Дали би го организирала- събрахме се вече няколко навитаци от тази и съседната тема?  Grinning

# 491
кия - аз пия ензими от декември. От три месеца съм на поддъържаща доза - веднъж дневно.

След първоначалните забележителни ефекти, описани в началото на темата, нищо ново не става, а и не очаквам.

# 492
Ох....много ме заболя пак отстрани дестният хълбук(мисля така се казва)Сутрин в леглото ми е трудно да се обръщам от ляво на дясно и болииии та се не трае.Като стана и се пораздвижа -всичко минава.Ще почна пак с ензимите за проба.Но се шашкам ,че последните 2 пъти направих алергия от сместта за обезкосмяване на рускините.Не знам от серрапептазата ли  от папаина на прах или от ксантановата гума  ,но се отзовах с оток на гърлото и 80мг урбазон в Д-то.Само да вметна ,че миналата година когато направих първият и единствен курс от 2 седмици с пълния пакет ензими пих и серрапептазата и смуках папаин и нищо ми нямаше.Възможно ли е сега от мазане върху кожата да правя алергия?!?!?

# 493
 feyaa ти на дясната страна ли си спиш? Дали не е време да си смените матрака?  Thinking

Още нещо се сетих - докато бременеех много ме боляха хълбоците през нощта. Започнах да спя с възглавница между краката и нещата се оправиха.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 22:40 от Ninia

# 494
feyaa ти на дясната страна ли си спиш? Дали не е време да си смените матрака?  Thinking

Още нещо се сетих - докато бременеех много ме боляха хълбоците през нощта. Започнах да спя с възглавница между краката и нещата се оправиха.
Аз ,че спя в супер тъпа стойка си е така ....извивам си  много странно тялото и спя във двете посоки.При мен се получи  след като родих второто дете със секцио и вече 3 години  ,не мога да се оправя.Сутрин викам до като се обръщам .До като  пих ензимите не видях подобрение ,но знам ли да опитам отново.....но ме притеснява тази появила се алергия ......

Общи условия

Активация на акаунт