Лечение с протеолитични системни ензими (2-ра тема)

• 158 135
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Хималайската сол, съдържа 84 минерала, йогите я използват за прочистване на ноздрите. Което ме води на мисълта, че не могат да отстранят причината за самата хрема, а само я облекчават.

# 631
Темата за ензимите е наистина интересна. Оказа се, че те компенсаторно оптимизират здравето и преодоляват редица възпаления в тялото (ставни, кръвоносни и др. проблеми), а не само храносмилането.
Ние си купихме обща формула всички ензими на едно място Сайтек - 100 хапчета за 15 лева от софия.

Това за хималайската сол не знам дали не е поредния мит - тя си е обикновена каменна сол, само че носи гръмкото "хималайска" и оттук е вълшебна. Четох някъде, че някакви германци са правили анализ на съдържанието й и не са намерилои абсолютно никакви разлики с обикновената натурална сол.

# 632
  • София
Здравейте, следя ви от 2 седмици с интерес, още чета старата тема. Чудя се накоя дама със СПКЯ пила ли ги е и ако да, какви наблюдения има?
Благодаря за отговора предварително Simple Smile

# 633
  • Бургас
Здравейте!
Много интересна тема,записвам се да я следя.

# 634
Здравейте,някой знае ли български саит от който да купя добра серапептаза стомано устойчиви капсули с обикновен наложен платеж?Това с ай-херб ми се вижда сложно.

# 635
Бодифлекс Супер от магазин "Лечител".

Да, с iHerb е по-сложно, но излиза 2.5 пъти по-евтино...

Бодифлекс Супер е финландска серрапептаза: 60 х 20 000 HUT.

# 636
Здравейте,
моят мъж започна да пие ензимите, и още снощи, след едва един ден прием и то все още не на пълната доза, и забелязва някои странични ефекти.
Например, цяла нощ му тече носа, ама не като хрема, по-скоро някакъв секрет, и също и от гърлото. Той има голям проблем с носа, винаги му е запушен. След това кръста започна да го боли още повече, и освен това пие много вода, ходи много до тоалетна.
Предполагам че това е нормално, все пак организма се чисти, нали така  newsm78
Знам че е писано сигурно 1000 пъти но все пак за да съм 100% сигурна да попитам пак, след като вкара всички ензими постепенно пие 3 пъти на ден от всеки нали, демек 3х6 хапчета ?
И той е на 30 години, аз съм взела доза за два месеца, колко време да ги пие, до изчистване на проблемите ?

# 637
ЕДИН КОД И ОТ МЕН  Hug

LAG522

# 638
По принцип препоръчвам по-плавно започване на приема. Едно рязко започване може да доведе до малки странични ефекти, които да обезсърчат пациента.

Ензимите са напълно безобидни.Щом съпругът ти има проблеми с носоглътката, допълнително да прави гаргара със серрапептаза разтворена в сок или вода.

Препоръчителния прием наистина е 3 х няколко капсули.

Ако няма конкретен проблем за решаване, един месец. След това - периодично по 15тина дни пре шест месеца.

# 639
Имам 2-3 малки брадавици на лицето,които искам да премахна ,защото ми пречат да извърша някои козметични процедури /напр. диамантено микродермабразио/. Как мога да приложа ензимите в този случай.
Мазала съм ги 4-5 пъти с  Панавейксал - ветеринарното мазило с ензими , но без резултат.

# 640
Благодаря  Hug
Някой да се е пробвал да бори розацеа с ензими, интересно ми е дали ще има файда.
ВЕче толкова години ходя по мъките и пия какво ли не....

# 641
bgroza - мой колега миналата година ми са похвали, че пиейки един месец ензими по пълната схема се е изчистил от множество малки брадавички по гърба.

На бих се ангажирал с обещание по въпроса, разглеждам станалото като куриоз.

joya - потърси в Гугъл   Rosacea  +"proteolytic systemic enzymes"   и може да излезне нещо...

# 642
Здравейте, съжалявам , че толкова късно я открих тази тема , а и нямам възможност да прочета всичко  . Не знам дали сте коментирали за ензимите и проблемите със стомаха  и по - точно газове и оригване. . Кой от всичките ензими е най-подходящ за тези проблеми?

# 643
Здравейте, много ме заинтригува темата и имам въпрос -  дъщеря ми е на 2г. и 8м. мога ли да и давам да пие бодифлекс , за да преборим задна хрема , при условие че на листовката пише, че не се препоръчва за деца? А също и ако на мен ми се наложи докато кърмя?

# 644
elenaa - свари ме неподготвен... newsm78

По-скоро трябва да опиташ с пробиотици.

GK - да, можеш да даваш на децата серрапептаза, разтворена в сок и да я пие бавно.(възрастните правят гаргара).

До 3 пъти дневно. Ако до три дни няма подобрение - спираш.

Резистентен шам.

Докато кърмиш - избягвай да пиеш ензими. Знам, че звучи нелогично, но е така.

На децата може, при теб е рисковано.
bowuu

Общи условия

Активация на акаунт