Отговори
# 570
Добро утро!  Hug
Мен нещо сън не ме лови  Confused

лилка, добре дошла  Hug Надявам се бързо да превъзмогнете проблемите с кърменето и да си се радвате на бебка. Голяма сладурана е! Ти как се възстановяваш след операцията?

ЗлатнаPraynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover чакаме хубави новини от теб днес!

# 571
Лилка, аз имам много да не кажа същият проблем, ако Змейка или  шаманка могат да помогнат с решение ще е прекрасно Hug моля те пиши ми ако имаш инфо на лични
благодаря ти Hug  bouquet
ние не изкарваме много леки нощи и дни, но ще се справим Бг момичета сме все пак Grinning
Уиний, стискаме палци всико да мине пт лесно по-лесно, а новинки от Севдето? нямам време да чета назад, колко страници е това #Crazy
честито на новите бебоци и мами  bouquet

# 572
Добро утро и от мен ман така хубаво ми се спи ама се подготвям за труден ден.
Кака Лара,еми бих казала че съм добре леко опъва и при ставането ми е трудно но от друг проблем който ми се лепна 10 дни преди раждането болка в кръста от дясно.Наистина секциото не е от най приятната процедура но в случаите когато се налага .........прочетох и за твоята дилема с упойки и вид раждане и темата Майчин дом,но при всеки всичко е строго индивидуално така че ще има някой ще ти каже че еди си кое е най добро в момента или друго но ти си вземи само своето решение все пак лесно не се ставаа майка.
gerganagt ,разбира се че ще се справим и дано момичетата имат някакъв съвет който да ни помогне.Цедих се към 3ч а сега ще гръмнат гърдите но преди това моята сладка кротка поспаланка ще се помъчи заедно с майка  да си хапне от цица а не наготово- днес се заемам на по спокойно в  къщи.Казах на моя да става сега че ще има ревове  Cry пот мъка недоволство и от двете ни.Но преди това малко ще поставя да и огляднее дупарката и ще съм изцедила малко за да има приготвено, че поне час ще я мъча пак,ако не стане поне да има.Изкарвам и нареждам и пробвам всеки начин зърна,помпи ,чисто и дано успеем стискайте ни палци.
После пак ще пиша поне време -кротушка ми е

# 573
  • Sofia
Злати, Дудунски  Praynig Peace Hug  bouquet
Лилка, много неприятно, може би трябва да се успокоите и двечките и ще потръгнат нещата. Дано момичетата помогнат със съвет  Peace Много сладка мишчица си имаш
Облаче, справихме се снощи  Peace На Габи му беше малко скучно, з'то на вечерното хранене Криста я мъчи коремче и по-често се кърмим, но не беше голям проблем Wink

Ето една снимка и от нас http://media.snimka.bg/6228/018711012.jpg  Mr. Green

# 574
Добре дошла на малката Кристина и честито на Бръмбъзелка-нека да ви е жива и здрава и само да ви радва.Честито и на другите майчета с новите бебчета  bouquet
Уини имам чуство, че и ти в най-скоровреме ще гушкаш новото попълнение на семейството Simple SmileПожелавам леко раждане на тези на които им предстои и приятни моменти на мамите с бебчетата и много да ни слушкат Laughing

# 575
Добро утро и от нас!!!!Все още 2 в 1 Sad

Да ви изпапкам мушмуроците сладки на всички  bouquet

Злати днес може да е твоят ден....Уини и ти май ще ни изпревариш Whistling

Аз да се оплача нашият батко пак е болен Cry.Снощи почти не е спал от кашлици и сополи,а днес е и със конюктивит.Просо песен.

Вече нямам сили с тея болести да се борим.Явно ще го спра от градина поне 1 месец...ми то миналата седмица бяхме на АБ, #2gunfire
какво ги правят в тая градина незнам  #Cussing out

Че и майка ми още малко е на работа и през деня ако раждам няма кой да го гледа...Дано не зараждам през деня Praynig

Ами оплаках се...искам вече всичко това да е зад гърба ми и децата да са живички и здравичики Praynig Praynig Praynig

# 576
Добро утро, момичета!
Аз снощи имах разни болежки, май бяха контракции newsm78 но отшумяха. Излязохме с мъжа ми в едно ресторантче до нас, което има страхотна цветна градина, че не се знае кога пак ще можем да излезем така, пък може и за последно да е в този състав Grinning
Аз довечера съм на лекар, ама нещо не искам да раждам още. Иначе май имам предвестници - тия контракции, малко болки в кръста, болки долу в срамната кост като се движа...
Да ви кажа на мен хич не ми се чисти, нищо че вървя и все оправям всичко да е под конец, но пък как ми се готвиииии...
Днес нещо няма да е хубаво времето, а гледам и във форума е тихо... май ще чета книжка  Simple Smile

# 577
Добро утро момичета!

аниК,много сладка Криста,с тия големи очи  Hug Прилича ми на Габи  Grinning пу пу

Злати я няма,ще чакаме новини  Praynig

Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 578
Добро утро и от мен .

mir4o  накрая май ще останем само аз и ти да раждаме , пък всички други ще ни изпреварят  Sad  Спирай го твоят батко от градина че да не стигнете пак до АБ, дано се разминете само с настинка, бързо да се оправя  Hug

aniK много е сладка Криста , а колко е мъничка само , пу-пу  Simple Smile

лилка
 и твоята мома е голяма сладурана, надявам се бързо да се справите с проблема с кърменето и да не се мъчите повече  Hug

Успех на всички които са решили да се обебят днес  Hug

# 579
  • София
Добро утро от мен,

Честита принцеска на Изи!!! Да ви радва много с татко Ники, а за Каби съм сигурна, че ще е чудесен батко, а после и закрилник на Криси   bouquet

Да са живи и здрави и другите родени тия дни дечица - да носят радост и да бъдат гордост за родителите си!

Цяла седмица Марти си е вкъщи, защото в понеделник вдигна температура и започна да буха - диагноза бронхитче... Яд ме е че не му дадох навреме профилактичното хомеопатично, защото усетих накъде вървят нещата още по празниците миналата седмица, ама така се бях захласнала с бебето. Вече е добре, не се наложи АБ, защото се оправи с по-силното хомеопатично и масажи с Пулмекс бебе. До вчера Ники беше ОК, но ето че и неговия нос се запуши. Тази сутрин и Явор се събуди болен... Аз засега съм ок и дано не ме хваща. И във връзка с тези премеждия - да похваля помпичката за нос BabyVac. Много помогна на Марти, а при Ники сега направо спасява положението, защото като му е запушен носа не може да суче както трябва и се дразни.

# 580
Злати, мила, стискам палци днес да е твоят ден и всичко да мине по мед и масло.  Хайде да запознаваш с принцеска и Крисче и Алек я чакат  Joy Heart Eyes
Лилка, дано Змеика те посъветва нещо. Аз като Ани мисля, че е хубаво да се успокоите и двете и всичко ще се подреди. Бъди по - настоятелна. Ако гърдите ти са като камък и препълнени, беба затова може да не успява да засуче. Поизцеди малко докато поомекнат. Аз с Алек се цедях и му давах кърмата през шише. Знам какъв ужас е. Време за нищо друго освен цедене и памперси нямаш. Бори се  Peace
Ани, сладка , сладка шушка. Повивалник не ползваш ли. Аз настоявах за него а до момента само веднъж съм го използвала по предназначение. Харесва ми на спалнята и това е. А и Алек иска да вижда отблизко  Joy Голяма любов голямо нещо изпитва към Крис. Дано задържим така. Виждам , че и Габче държи " за подкрепа" ръчичката на шушка.
Мирчо, само споко. Така ще е. Нямам как да сме майки само ние си знаем какво ни коства. Стискам палци да не зараждаш сутринта и дечко бързо да се оправя. А защо толкова често боледува  newsm78
А, Лилка, сещам се че питаше за документи около бебето. Още в болницата със записването на името започва процедурата по ЕГН-то. Ти трябва само от общината си да вземеш акта за раждане ( около 20 дни след записването). След това с него и личните карти ( ако не се лъжа, защото говоря по спомен) трябва да отидеш до социалните служби отново към твоята община и да подадеш документи за еднократна помощ и съответно за месечни детски ако отговаряте на изискванията.
Аз исках да помоля за съвет, но вече забравих за какво.

# 581
Добро утро и от мен  Hug

Ани, Лилка, големи сладуранки са малките ви принцеси  Heart Eyes

Mir4o, Грийнче, айде стига с тези болести де  Crossing Arms Дано бързо оздравяват всички  Praynig

# 582
добро утро , момичета Simple Smile

за тези, които се притесняват, че ще останат сами до финала в темата - е и аз ще съм тук, никакви индикации да раждам, едно спокоиствие, без контракции, без болки, просто рай.... а иначе уж нямало да стигна до термин  #Cussing out това ми било гадно, онова не ми било в ред..... стигнах та и май ще пренося като гледам как са тръгнали нещата  Laughing

сега от лакомия изядох 5 кивита и се надявам поне на стомаха да ми подействат  Mr. Green

някакви новини от Славчето?
лилка, Аник, много са ви сладки бебчетата  Simple Smile

# 583
Добро утро и дано да е добър денят за всички очакващи бебчета Praynig

Лилка, не съм специалист, но ние имахме същия проблем - и аз два дни ревах... ooooh! При мен помогнаха силиконовите зърна, имай предвид, че има един малък размер на Авент, който може би ще е по-добър вариант, тези стандартните са много дълги наистина Peace Аз изгледах и доста клипчета за правилно поставяне на гърдата, подаване и т.н. - потъси в нета, може да са ти от полза Peace А малката е бонбон Hug Heart Eyes

А за документите - бащата с двете лични карти трябва да отиде в общината по твоя постоянен адрес, дирекция ЕСГРАОН, да запише детето (ако не е станало още в болницата). А за еднократната помощ за раждане се подава молба в дирекция "Социално подпомагане" пак към същата община. Към нея се прилага актът за раждане на детето.

Вивере, Верче, на мен за коремните преси вчера лекарката ми каза да чакам месец и половина да мине Peace А ти какъв колан си взе - който е само колан или с гащи?

Ани, мнооого сладка Криста, пу-пу Hug

# 584
natalinik  аз и тебе мислех да напиша, но след системата  сокситоцин все си мисля че до неделя ще родиш.
Пет кивита не са ли много, аз ако изям толкова няма да мога да изляза от тоалетната цял ден. При мен и ананаса действа така. Снощи реших че ще предизвиквам контракции и понеже тука пишехте за ананас и взех една консерва на шайби. Много го обичам така, но си позволявам само трички вечер че много ме разхлабва. Засега резултат е точно такъв, два пъти до тоалетна , а контракции хич  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт