Отговори
# 600
Здравейте Майчета!Ние сме си в къщи вече.На 10.05.2010 година родих моето малко мишле Габриел,планово секцио, 3300гр , 51 см.Засега се кърмим много успешно и съм много щастлива от факта.Но все пак каката съм я кърмила 7 месеца, което много ни помогна.

# 601
  • Русе
Ехо,тук съм,тук съм! Mr. Green
Привет ,момичета! Hug Много ми липсвахте!  Hug
Вчера ни изписаха,живи и здрави! Grinning Малкият Кардам е голям сладур,страшно кротко бебе,страхотен е направо!Кърмим се от самото начало доста успешно. Peace На изписване сме с 30гр. отгоре. Mr. Green Аз станах още същата вечер и хукнах по коридора,е леко надупена походка Joy ,но доста бързо се възтановявам,и слава Богу! Praynig Наложи се ,по скоро решихме с доктора да е секцио,защото нещата за нормално раждане отиваха на провал,като първият път,поне си спестих болките часове наред след,което пак щеше да се наложи секцио. Mr. Green Кардам обаче излезе с хипер чувствителна кожа,което за сега ни е проблема,има и леко оголемени тестиси,но това са лечими неща,надявам се бързо да отшумят.Ще видим нашата педи,какво ще каже днес може би ще ни посети! newsm78
Нямах много време да чета назад.Честито на всички мамчета гушкашти бебчета!  bouquet Да са ни живи и здрави,това е най-важно! HugСнеж,на теб специални прегръдки! HugВярвам,че всичко ще е наред и ,че малката ще наддаде добре килца! Hug
Трудно ще ми е да вляза в ритъм с бебо,форума,баткото и таткото,ама ще се постарая! Crazy Пък и искам да попрочета назад,какво сте си бъбрили,ама когато има време! Mr. Green
Стискам палци на раждащите днес! Praynig
Оп- па ,Честито на Били!  bouquet

# 602
ЧЕСТИТО НА BILI2003   bouquet

# 603
Наталник, понеже с теб сме се насочили към една и съща болница да те питам ако имаш инфо... При евентуално преносване на кой ден приемат? За Шейново знам, че изчакват около 7 дни..., във Втора градска 3 или 5 ми се върти, но не съм сигурна? Аз понеже съм без избор на екип, та ако случайно си наясно   bouquet

ами и на мен ми се върти в главата нещо за 5 дни, но не съм сигурна - довечера като говоря с доктора ще го питам и ще пиша тук да ти кажа.

Момичета и аз съм там, до колкото си спомням термините са ни близки, а и аз май както се очертава няма да родя до седмица, така че може да се засечем там Simple Smile

# 604
Били, честито ви бебче! Да е много послушен, здрав и да има щастливо детство!   bouquet

Аз да се отчета за днес. Снощи имах редовни контракции на 15мин до към 2ч. сутринта, после съм заспала  Peace Тази сутрин се обадиха 1-2 контракции, но нищо сериозно до сега  Peace Днес времето при нас е слънчево и може да се поразходим до парка с идеята да поускорим процеса, ако бебето е решило да излиза  Rolling Eyes

Мимак, добре дошли вкъщи!  Hug

Гери, нямам новини от Севдето, а тя липсва от 2-3 дена вече  newsm78 Дано всичко е наред, не смея да я притеснявам сега  Rolling Eyes

# 605
Вели,колан тип гащи нося.Незнам какъв е ефекта защото доста се разтегнаха,но...

Момичета,към документите за социалните трябва вече и бележка от педито (и за двете деца ако имате) че са поставени всички ваксини.Дамата от соца ми е позната и това е отскоро,така,че да знаете да не се разкарвате два пъти  Naughty

П.С.Честито на Били!Нека много те радва малката душичка!

# 606
Вивере, тази бележка е за детски, не за еднократната помощ, нали newsm78

# 607
Мимак  добре дошли в къщи  Hug

bili2003   честито бебче  bouquet

Winnie   вече мислех че си родила  Simple Smile

Кременка и тя се губи, дано да е родила и скоро да получим хубави новини от нея  Grinning

Момичета преди малко ходих до тоалетна и ми падна нещо което предполагам че е остатък от тапата, а контракциите стават все по болезнени и по чести. Имам като резерва за днес приятелка която да ме закара до болницата, но засега стискам да не и звъня. На всичкото отгоре и пералня пуснах и се хванах да чистя .

# 608
  • Sofia
Вивере, тази бележка е за детски, не за еднократната помощ, нали newsm78

Да Wink natalinik, благодаря! Надявах се мъж ми да може да свърши тази работа, но явно пак ще се мъкна с бебето по социални служби  Confused

Наистина, датата на KikiNiki е днес. Даже сигурно вече е родила  Peace Ще чакаме новини!!!
Мимак, добре завърнали се у дома   bouquet
Били, честито бебче и на теб   bouquet
Green-че, аз знам за пробното кърмене и понеже виждам, че всичко е наред, исках да успокоя и доки. Тя нещо се притесни с това малкото ми бебе, май и не беше много сигурна в кърмата ми ... Та: Криста е качила 180гр за 6 нди, а за 10мин изсука 70гр  Peace Аз даже като сменя пампата и се наоригва хубаво, пак и давам да суче Simple Smile
Аз не си преварих зехтин, а започнах директно с Велдата, от която съм много доволна. Обаче на Криста кожичката още се бели, което за мен си е от раждането. Педи обаче каза, да я мажа като прасенце със зехтин и току-що преварих. На всички други този съвет давам, пък аз нещо през пръсти го ударих точно в това отношение  Embarassed

# 609
Мимак, добре дошли!  Hug !Чакаме снимки на Кардам Simple Smile
Таничка, дано днес да е деня и за теб!  Praynig
Дудунски се губи днес...Дано и за KikiNiki всичко е минало по вода!
Ани, зехтина на водна баня ли го преваряваш?

Били, честит мишок, много да те радва!  Hug

# 610
БИЛИ, ЧЕСТИТ ГАБРИЕЛ! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПОСЛУШЕН И КРОТИЧЪК!
Таничка, ще стискаме палци!
Дудински наистина не се е мяркала днес, а и нали вчера имаше болки та може и да ни изненада Peace
Чакаме и добри новини от КикиНики!
Аник, браво на малката шушулчица! Аз също реших да не мажа сега със зехтин, но ти ме накара да се замисля - и на Чавдар му се бели така кожата и май и аз ще взема да го "запържа" hahaha Мислех, че вече е топло за олио, ама  newsm78

# 611
  • София
Anik, браво на Криста, браво и на теб  Sunglasses И на Ники му се бели кожичката - особено на китките и глезените.

# 612
Ох, момичета... луд умора няма. Мислех цял ден да лежа с книжка, а то... Една супа направих, манджа, че чак и баница, че на бебо му се е прияло    Crazy
Ходих преди това да пазарувам, да пусна тото... и чак сега се спирам.
Мен пък ме питат "В кой месец си?", и ми става смешно. А коремът ми е доста голям.

Все забравям да ви пиша, колко много се радвам на снимките на бебетата! Много са сладки малките сладури! Ех... и ние скоро  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:32 от tedunmedun

# 613
Аник,как става номера с пробното кърмене?Теглят я преди да се накърмите,после суче 10 мин и пак я теглят,така ли  newsm78
Хайде,днес има застой - няма нови попълнения или поне още не са изкочили  Rolling Eyes

# 614
  • Sofia
Anik, браво на Криста, браво и на теб  Sunglasses И на Ники му се бели кожичката - особено на китките и глезените.

Точно така е и при нас. Аз го приемам за нормално, както непадналия мъх от раждането, но не ми пречи да я мацна със зехтинЯ  Mr. Green Пате, да ги мажем, няма лошо  Peace
кака Лара, да, на водна баня  Simple Smile
Алекс, точно така правят пробното кърмене  Peace Кажи за таза Simple Smile Прибра ли ти се? Влизаш ли в старите си дънки?

Сутринта мъж ми взе последни две пратки от пощата и за първи път от много време насам не чакам нищо от никъде  Mr. Green  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт