Отговори
# 615
Здравейте мамчета!

Днес е доста мързелив ден. Даже още не сме и излизали, ами то къде в това време.

Искам да питам мамите, които имат вече бебенца каква вода използват- имам предвид как преварявате водата- в тенджерка на котлона или да си взема ел. кана. Ама нали в каната водата като заври и се изключва. Забравила съм колко време трябва да ври водата за бебко.

Разгледах снимчиците в албумчето, много са сладички всички бебчета.

Аз засега нямам никакви признаци за раждане, а пък и не бързам.

# 616
Добър ви ден и от нас,. Hug
Били честит ти бебок дасте живи и здрави.. Hug Hug Hug
Мимак добре си дошла радвам се че сте добъртамндем с мишока..  bouquet
Аник и ние така се кърмим яде от едната гърда сменям нааканите пампи и после айде пак на другата..Много е сладка малката Криста . Simple Smile
Чакаме добри новини от чакащите мами..
Пухкавелка да кажа кой ми спомена за коланите че е било хубаво да се слагат по-късничко..Познати майчета и магазинерката където исках да си купя един..такъв.Всъщност не знам колко е вярно понеже и моя корем не ми се е прибрал още хубаво така че честно казано бих искала ако помагат да го ползвам.Но все пак говоря от гледна точка на това че все пак съм секцио.Предполагам че за нормално раждане няма никакъв проблем понеже матката бързо се прибира... Peace
Грахка аз преварявам водичка е отделен е въпроса че тя не пие ама тикам по мъничко колкото да не е без хич..
Ето и скорошни снимки от нас..http://mirasm.snimka.bg/baby/ivayila.497369.18712007

# 617

Да ви е жива и здрава и много да Ви радва малката Ивайла - пожелавам всичко най добро и на всички родили вече майчета, както и на тези които чакат като мен Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:30 от Just Woman

# 618
Здравейте и от мен! Grinning Аз онзи ден си имах сериозни болки , но вчера и днес нищо! Tired Омръзна ми това чакане вече! А пък и само вкъщи си стоя!
 На мен в понеделник ми изтича 45 дневният болничен ,понеже ми го пуснаха по рано , а терминът истинският си ми е на 27 май!  Преди пак писах ама нещо неразбрах много какво се прави! Трябва ли да отида до генеколога ми за някакво продължение? newsm78

# 619
Вивере, тази бележка е за детски, не за еднократната помощ, нали newsm78

Да за детските е,предполагам са го направили заради ромите...

мира см аз също съм секцио и ми казаха още в болницата да сложа колан на 3 ден за да се почувствам по добре.Наистина е 300 пъти по добре е ...

# 620
  • София
alexxana, трябва да отидеш при този, който ти е издал първия болничен, но чак след като родиш, защото сега няма как да знае за колко време да ти пусне продължение.

# 621
Благодаря Грийнbouquet Аз мислех в понеделник да ходя до него , но няма смисъл значи!

# 622
мира см аз също съм секцио и ми казаха още в болницата да сложа колан на 3 ден за да се почувствам по добре.Наистина е 300 пъти по добре е ...
...аз също родих секцио предния път Peace-ПОЖЕЛАНИЕ...занормално раждане и колан НЕ мога да кажа Hug
....много сладка е малката Ивайла Heart Eyes

# 623
Така аз изчистих къщата, прострях пералнята и сега влизам да си направя един душ да видим след него как ще са болките ми. Засега продължават да зачестяват и стават по силни.
Змейче да знаеш че си записах твоят тел за щъркелче  Peace
mira sm  голяма сладунка е малката ,а баткото е толкова щастлив .

# 624
Здравейте и от мен! Grinning Аз онзи ден си имах сериозни болки , но вчера и днес нищо! Tired Омръзна ми това чакане вече! А пък и само вкъщи си стоя!
 На мен в понеделник ми изтича 45 дневният болничен ,понеже ми го пуснаха по рано , а терминът истинският си ми е на 27 май!  Преди пак писах ама нещо неразбрах много какво се прави! Трябва ли да отида до генеколога ми за някакво продължение? newsm78
alexxana, трябва да отидеш при този, който ти е издал първия болничен, но чак след като родиш, защото сега няма как да знае за колко време да ти пусне продължение.

И на мен ми изтича болничният другата седмица 45 дневният, но ме викат на ЖК ден преди термина - аз си помислих, че може би, за да ми го продължат, но има логика, че те всъщност няма как да знаят кога точно ще родя, ами по скоро за да ме прегледат най вероятно и след това да ме насочат направо към болницата и там да ме следят, че ще се води преносване  ooooh! оххх съвсем се обърках и аз

# 625
  • Пловдив
Таничка, ще чакам с нетърпение - на теб пожелавам всичко да мине като по вода и после да се хвалиш с много леко раждане и здраво бебенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 626
Благодаря ви момичета.. Hug Hug Hug
Ще взема тогава да купувам и аз тоя пуст колан че се чувствам тъпо и без тва с тоя корем.Всичките ми блузи са ми тясни и сега не мога да сложа нищо.... CrazyЛуда  работа.

# 627
Искам и аз колан..... Sad Не ми е кои знае колко голям корема ама ме дразни.

Аз да се оплача,снощи беше голям кошмар.Малката буболечка от 1 вечерта до 4 не спря да реве.Опитвах какво ли не.Накрая когато и тя се умори малко я сложих до мен на спалнята и така спахме.И днес имаше един такъв период със силен рев.
Дали е възможно да са колики?

# 628
Хайде вест без извинение, че ви нахлувам в хубавата тема  Laughing.
Днес в 9:43 КикиНики се е срещнала със своето момченце Габриел! Мерки 2900/49. Пропуснала е да ми пише, че е красив, добър и страхотен като кака си Бела.  Heart Eyes  
Живо и здраво да е нейното чакано момченце, както и на всички вече гушкащи бебчетата си - девойки и младежи! Леко и безпроблемно да минава раждането на останалите!   bouquet

# 629
честито на КикиНики  ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ГАБРИЕЛ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт