Отговори
# 630
ЕХА ЧЕСТИТО НА КИКИ ...ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И МНОГО ДА ВИ РАДВА .аНА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ МИЛА..

# 631
KikiNiki честито ти момченце
Да ти е жив и здрави много да радва цялото ви семейство!

# 632
КикиНики честито момченце Габриел.Да ви е жив и здрав и много да ви радва.

# 633
КикиНики, честито ти момченце! Да е жив и здрав! Много щастлив и послушен!    bouquet

# 634
КикиНики, честита ти рожбичка - да ти е живо и здраво юначето и много да ви радва!
Аз да се оплача,снощи беше голям кошмар.Малката буболечка от 1 вечерта до 4 не спря да реве.Опитвах какво ли не.Накрая когато и тя се умори малко я сложих до мен на спалнята и така спахме.И днес имаше един такъв период със силен рев.
Дали е възможно да са колики?

Девилче, и при нас ги има същите периоди - снощи беше от 10 до 1 часа през нощта. Мрънка, не заспива, на моменти се къса да реве. Не зная дали са колики... давах капки един-два пъти, но не видях да има някаква зависимост и спрях да ги давам. Забелязах, че такъв период на будуване и после нервност следва след период на дълбок и продължителен сън. Но не зная как да го избегна това. И биберона залъгалка не спасява положението, само допълнително изнервя детето.

# 635
Честито на КИКИ, да е жив и здрав малкия Габриел

Да се отчета слеед прегледа днес: бебо е 4кг , храни се добре, чувства се добре, не му се излиза а има още 10 дена до термин! Аз имам контракции и тапата ми падна, ноо толкова! В понеделник ще ходя в МД за изследвания, преглед и тонове..пък да видим..дали ще ме  огреее щастието  и аз да стана мам скоро newsm17

# 636
  • Sofia
Грахка, аз 2 пъти правих АМ и си преварих вода в тенджерка, като преди това я минах през Брита-та. Може би по-нататък ще ползвам каната, но реших за начало да съм по-предпазлива. По принцип много малко вода се ползва, та даже щях да ви питам колко време може да се ползва водата, преди да преваря друга, но този проблем отпадна засега. Нали се кърмим, а вода по друг повод не давам.
Чудя си при хълцане дали да идавам капка-две, но хич не ми се занимава само заради това да стеилизирам шишета, да преварявам вода...  Embarassed Т.е., ако не е нужно, предпочитам да не давам  Mr. Green
mira_sm, ама вие и усмивки пускате вече  Heart Eyes Пу-пу, голяма сладурка е, а и баткото също  Hug Пухкавелка и Облаче са секцио. Аз не разбирам от коланите и съм привърженик на това да не се носи, за да се справят мускулите сами със прибирането (иначе стават лениви), но все пак ми се струва по-логично да се слага веднага, за да упражнява натиск. Нали още след раждането слагат торбичка с пясък  Rolling Eyes
Девилче, Слънчева, при нас този период е също вечер - към 21ч. Тогава се храни и до следващото хранене в 00ч. мрънка, приплаква, давам да суче през 40-60мин... На мен ми прилича на колики. Аз давам Лефакс,а снощи и биба, която тя доста неумело смуче и плюе. Като се изтръцка хубаво, заспива "като бебе". Да чукам на дърво, поносимо е и ако това ще са ни коликите, супер, з'то с Габи си откарвах по цели нощи   Crazy
Тани4каPraynig СилвеPraynig Дудунски, Злати  Praynig
И сега:

ДА Е ЧЕСТИТ ПРЕКРАСНИЯТ МОМЪК ГАБРИЕЛ НА МАМА КИКИНИКИ!!! ДА БЪДЕ ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН, ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО - МАМА, ТАТЕ НИКИ И ПРЕКРАСНАТА КАКА БЕЛА!!!

# 637
  • гр. София
Честито бебенце на КикиНики! Да и е жив и здрав малкият Габриел , да слушка мама и татко и да ги дарява с много радост и усмивки! bouquet  bouquet  bouquet

Опс, Силве бебчо голям юнак ще бъде пу пу Peace

# 638
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМ КИКИНИКИ!!!МНОГО ДА СЛУШКА И ПАПКА. Hug Hug Hug

ЕЕЕЕЙ ТАНИЧКА НАЛИ ЗАЕДНО ЩЯХМЕ ДА РАЖДАМЕ Sad!!!ОСТАВЯШ МЕ САМИЧКА А?

ЕТО И СИЛВЕТО И ПРИ НЕЯ ИМА НАПРЕДЪК...МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖА КЪСЕН ЩЪРКЕЛ НА ВСИЧКИ....

Мира см чудесна е малката Ивайла..... Hug

# 639
Честито и от мен на Кикиники!   bouquet Тя май беше с моят термин! newsm78
Нормално или секцио е родила?

# 640
Честито и от мен на Кикиники!   bouquet Тя май беше с моят термин! newsm78
Нормално или секцио е родила?
Оперирана е от бебе.  Peace

# 641
Марая,  Мирчооо   Hug аз съм си заплюла 01.06 и АЗ ще съм късния штъркел  Laughing

Но се чудя аз на кого да се обадя като родя newsm78 newsm78 newsm78

4кг е сега а до юни месец...дали ще мога да родя нормално?

Док ми изписа хранителна добавка заради  отоците -Биогейм-белтык ?!?!?!? Някоя мама да знае нещо по въпроса?

# 642
Честито бебче на КикиНики    Hug   bouquet  Hug

Мирчо то не е ясно още ще раждам ли или не , но явно предизвиках съдбата със сутрешният ми пост.

Да ви кажа момичета вече са на 6 минути и взех едвам да ги издържам като сила на болка. Определено топлият душ не ги спря ,ами даже напротив, сега обикалям из къщи като муха без глава, защото седнала или легнала нестава, повече боли.

Е на сега така ме хвана пак че едвам седя на стола, отивам да звъня на дружката да идва да ме взима и да ходим в болницата. Мъжо няма да мога да го изчакам , а так ами се искаше, но поне изчаках свекитата да се приберат че да оставя Ивчо на тях.

# 643
Таничка, стискам палци днес да е твоят ден  bouquet

# 644
Таничка, късмет и леко раждане! Grinning
Така и на мене ми се иска да се почва и при мен вече! Sad

Общи условия

Активация на акаунт