Септември' 09 ТЕМА 24

• 19 995
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Щях да казвам, че и ние сме беззъби още  ooooh!
радвайте се  Crazy . Нас от месец така ни хапе ...  ooooh! Особенно мъжо, как легне на дивана, така малкия се е изправил  и го е ухапал по корема  Laughing. Мен някой път и гърдите ми хапе ... уффф много боли. Та се караме по малко.

Ние се разходихме, сега ще папкаме.

За ясла - незнам още. Тук нямаме деца и нямаме ясла, всички деца са наедно, една група. Та ... ще си помисля.

# 676
Koй е въвел глутен вече и как/с какво? Че се замислям дали не му е време  Thinking

# 677
Кришка, да са ти живи и здрави рождениците и мнооого да те радват !
Уиш, честито ви приемане. Ама аз защо си мислех, че Пламен ходи на градина  Thinking
Аз на ясла няма да давам, защото искам да си я гледам до две годинки пък после имаме баба, която стои на нисък старт и умира от нетърпение да я включим в програмата "внуци". Но съм категорична, че като навърши три годинки ще ходи, та ако ще и само на някаква занималня. Едно да си тренира имунната система, второ да се социализира.
Сутринта беше много приятна разходката и се надявам да не завали та и следобед да направим кръгче, че иначе в къщи ни е тясно за лудориите. А сега ще се метна с нея за следобеден сън /въпреки пълният хаос и пълната с чинии мивка  Embarassed /
Атракция, глутен въведох миналата седмица с безмлечна овесена каша на Лактана. За пшеницата обаче съм в чуденка. Купила съм натурално пшенично нишесте и сигурно с него ще започна. Аз вчера питах за сухари ама ми се загуби въпроса край вълненията......

# 678
Глутен въведох с парченце питка  Crazy още на 6 май, а иначе малко по-късно директно му изпращях една попара, която не яде, но все пак смука нещо от нея, а сега съм взела бисквити Закуска, + онези дето толкова ги постваха тука, май и Арлина ги показва, много са вкусни и много бързо поемат - вода, мляко. Сега вече изобщо не подбирам пюретата, които купувам, включително и млечна каша с глутен купих онзи ден.

# 679
  • sofia
Уиш, честито! Благодаря за милите пожелания за рождениците. Емир, Марто пуска и езици и плюнки. Страшен е лигльо. Атракция, поръчката ти е изпълнена, нацелуван е добре. Петко заспа в "магичната" си люлка. Стефи, за глутена не съм компетентна. Въведох го на месец с овесената вода... EmbarassedИначе, на Хип има сухари и бисквитки, както и на Плазмон. Бананова каша?! За яслите: абс. подкрепям мнението на Стефи! И аз ще постъпя така, само, че ще устискам до 3 и тогава на градина. Ако не се наложи да работя, де...

# 680
Koй е въвел глутен вече и как/с какво? Че се замислям дали не му е време  Thinking
Въведох с овесена каша , като прибавих половин лъжица към млечната която давам ! Четох , че реда на въвеждане е овес - ръж - ечемик и накрая е пшеницата ! Аз съкратих малко  Embarassed и при мен реда на въвеждане беше овес-пшеница !

# 681
  • София; Дружбето
Въведох глутена с баничка преди месец. Миша му я бутна в устата Mr. Green После купих каша с глутен и така. Със същата баничка пое сирене и яйца Crazy та кака му го прекара по бързата процедура
Ние се разходихме, нахранихме и сега се чудя как да се разнообразя

# 682
  • sofia
Пиша, пиша...и аз нямам търпение да зърна творението на ЦветаЗабравих да се похваля, че Петко днес хапна милинка. С Марто, почти ми я изядоха...Добре, че си бях взела две.. Laughing Още спи...

# 683
  • София
Днес пък се видяхме с Арчита...добре си поприказвахме...И нейния хубавец със сини очи...Тя родила почти 5 кг бебе...ама късно се записа и още не е разказвала...
Глутена го въведох с бисквитка на Плазмон пшеничена..изсмука я за нула време...Днес мисля пилешко да вкарвам...
Ясла - твърдо не...мисля, че освен болести друго кой знае, какво не научават  - това до 2 годишна възраст. За градината към 3 години съм за...Няма за имам трето дете, поне да се накея до край на майчинството...бате да му мисли, как ще ме гледа...това е положението...

# 684
Уиш, честито ви приемане. Ама аз защо си мислех, че Пламен ходи на градина  Thinking

Ходи на една частна занималня само до обед...

Глутена, го въведох по грешка, ако си спомняте с едно пюре с овесени ядки. А малко след това, го въведох и нарочно с каша с глутен, седмица след това попара, и още седмица след попарата - мляко с бисквити!

Ай, бе Цветааааа... ти съвсем до 50-та страница ли ще чакаш!
Изтръпнахме тука от нетърпение! Simple Smile

# 685
Здравейте мацки! За малко да напиша "Дубрютро" Blush

Днес тотално се успахме. Имахме час за хомеопат в 10, а всички се събудихме в 9:45  Crazy Катето така се беше изтощила, че е спала поне 11 часа без прекъсване! Успяхме за хомеопата някак да стигнем с малко закъснение Whistling Няма да слагаме ваксини май май. Още не съм сигурна кое е по-малкото зло  ooooh!

Кришка, да са ти живи и здрави и много години да те радват!

Атракция, ми аз глутена малко през просото го въведох - директно с хлебче  Mr. Green

Бу, честито бебече на приятелката ти! Да и е живо и здраво и все така без проблеми да му върви в живота!
Аз също мисля на частна ясла да давам, но от следващата пролет. Колежката ми иска, живот и здраве на есен да забременява и ме пита дали съм ОК да се върна на прелет. Това ще ми е най-добрият вариант от гледна точка на кариера. А ако позакъснее със забременяването и си откарам 2 години в къщи няма да се сърдя де  Blush Но едва ли ще се класираме за държавна ясла, а и предвид ваксините ще е проблем. Та сега проучвам и частните в района и въобще. Ако имате инфо, положителни и отрицателни отзиви, моля споделяйте!

Викам да седна да поуча, а? Нещо много ме мързи, а изпита след има няма 2 седмици Crazy

# 686
  • София
Егати как се разписаха всички Crazy
Моят пост от обяд го няма, как е възможно да изчезне newsm78
А тука е, нещо ми се е бъгнала Мозилата...

# 687
Криска ми как няма да спи твоята фурия. Вчера само кадето циганско колело не направи  Laughing
И аз от сутринта си викам да седна да поуча ...ама на още си вися тук....нещо и депресия ме хвана та ми е едно криво и ревливо. Излезнах уж да ходя на едни приятели на откриване на заведението и стигнах само до ОМВ да заредя, реших че не не съм за пред хора и се върнах дома. Сега чакам бате да дойде при нас да ме поразвесели малко  Tired

# 688
  • София; Дружбето
хихих, до 50 в, иначе Бу ще се кара Simple Smile

Аз ще ходя да си диря филм за гледане. Нищо не ми хваща окото в последно време, а като седна да чета - заспивам Crazy

# 689
  • sofia
Аз пък успях да направя албумче на Попо в Снимка Бг., ама нещо много бавно качва снимките. Мож да е от моят комп. Май е пълен с вируси...Цвета, гледа ли "Шут в г..а"-много е забавен!

Общи условия

Активация на акаунт